Vliegticket Berlijn

(2)
Sorteer op:
  • Best beoordeeld
  • Sterren
  • Prijs

Abacus Tierpark

Een zeer gezellig hotel gelegen tegenover het uitgestrekte Tierpark. Hier kunt u heerlijk wandelen, fietsen en uiteraard de dierentuin bekijken. Voor gezinnen ...

Vanaf € 258,- Vlucht + Hotel

H10 Berlin Ku damm

Dit mooie nieuwe designhotel is begin 2011 geopend. Achter de prachtige facade gaat een zeer moderne en lichte inrichting schuil. Dit hotel ligt op een toplocatie ...

Vanaf € 277,- Vlucht + Hotel

Alleen hotel vanaf € 71,-

Meer info
  • 1

Meer over Vliegticket Berlijn

Vliegen is tegenwoordig lang niet meer zo snel als vroeger. Lang geleden werd alleen het vliegtuig genomen voor intercontinentale trips, maar tegenwoordig is vliegen van Rotterdam naar Brussel geeneens meer een probleem. De vliegmarkt is open, ook voor het gewone volk. En wij maken daar dankbaar gebruik van met zijn allen!

Vliegen van en naar Berlijn wordt al vele jaren gedaan. Pas sinds enkele jaren geleden vliegt men ook voor stedentrips ‘even’ naar Berlijn. Zeker de prijsvechters onder de luchtvaartmaatschappijen hanteren bizarre prijzen voor de vliegtickets, waardoor vliegen soms zelfs nog goedkoper is dan een trein- of busreis! In de hoop u meer informatie te geven hebben wij verschillende vliegmaatschappijen onderzocht op prijs. Wij hebben hiermee rekening gehouden dat de vliegtax na 1 juli 2009 weer zal verdwijnen. Verder zijn er drie vliegvelden in de buurt van Berlijn. Wij raden u aan gewoon te kijken welk vliegveld het goedkoopst is, aangezien alle drie de vliegvelden goed zijn te bereiken met het openbaar vervoer vanuit hartje Berlijn.

Verder hebben wij als tip voor u dat wanneer in het Oosten van het land woont, vliegveld Dusseldorf een hele goede optie is. U vliegt vanuit de Duitse stad Dusseldorf namelijk het goedkoopst naar Berlijn. Voorbeeld: In juli 2009 (na het stopzetten van de vliegtax!) vliegt u van Dusseldorf naar Berlijn – retour(!) - voor slechts 67,50! U vliegt dan ben de Ierse prijsvechter Ryanair, een betrouwbare maar zeer voordelige vliegtuigmaatschappij. De vliegprijzen fluctueren vaak, dus wij raden u aan om bijvoorbeeld een week lang iedere dag even de prijzen te bekijken, want de kans is groot dat de prijs nog gaat dalen. Neem hierbij niet al teveel risico, want voor u het weet is het vliegtuig vol en heeft u geen vervoer. Eventueel zou u dan nog een volgende vlucht kunnen proberen maar het gokken blijft risicovol.

Een andere zeer bekende vliegtuigmaatschappij die op de kleintjes let is Easyjet. U kunt, wanneer u in het zuiden van het land woont, natuurlijk ook vliegen vanaf de luchthaven van Brussel. Wanneer u van Brussel naar Berlijn vliegt met Easyjet, in juli 2009, kost u dit slechts € 40,99! De terugvlucht, indien op maandag, kost u bijvoorbeeld slechts € 26,99.

Wanneer u kiest voor Schiphol, is het natuurlijk zo dat u bij verschillende maatschappijen terecht kunt. Een kleine proef wijst uit dat u onder andere met KLM en Lufthansa kunt reizen. Dit zijn wereldwijd bekende en al jarenlang gerespecteerde vliegmaatschappijen. Deze maatschappijen bieden extra services en is luxer dan de bovenstaande prijsvechters. Hier tegenover staat natuurlijk wel dat de prijs ietwat hoger is dan van de prijsvechters. In juli 2009 vliegt u vanaf Amsterdam met KLM naar Berlijn retour vanaf € 184,12.

Toon op kaart
Toon als lijst