Vakantie Berlijn

(68)
Sorteer op:
 • Best beoordeeld
 • Sterren
 • Prijs

Abacus Tierpark

Een zeer gezellig hotel gelegen tegenover het uitgestrekte Tierpark. Hier kunt u heerlijk wandelen, fietsen en uiteraard de dierentuin bekijken. Voor gezinnen ...

Vanaf € 252,- Trein + Hotel

H10 Berlin Ku damm

Dit mooie nieuwe designhotel is begin 2011 geopend. Achter de prachtige facade gaat een zeer moderne en lichte inrichting schuil. Dit hotel ligt op een toplocatie ...

Vanaf € 271,- Trein + Hotel

Alleen hotel vanaf € 71,-

Meer info

Mercure Hotel Berlin City West

Dit Mercure Hotel beschikt over kamers met airconditioning, gratis parkeergelegenheid en een modern restaurant. Het ligt in de wijk Spandau in Berlijn, op steenworp afstand van het metrostation Siemensdamm.

Vanaf € 59,- Alleen hotel
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 21
 • 22
 • 23
 • »

Meer over Vakantie Berlijn

Een vakantie naar Berlijn is echt een vakantie. Een grote stad, een oude stad, een stad met een bijzonder leven. Om deze redenen, en nog veel meer, krijgen steeds meer mensen interesse in de stad Berlijn. De afstand vanaf Amsterdam naar de Duitse stad is nog geen 700 kilometer. Je gaat er heen met de auto, met de bus, met de trein en met het vliegtuig.
Je kunt je verblijf in Berlijn net zo goedkoop of duur maken als je wilt. Er is keuze uit een aantal vakantiepakketten zoals een autoreis met hotel, een busreis met hotel, een treinreis met hotel en tenslotte een vliegreis met hotel. Natuurlijk wil je eerst reisorganisaties bekijken dus ga je naar http://stedentrip.com/reisorganisaties-berlijn. Voor het boeken van een heerlijke vakantie naar Berlijn ga je naar http://stedentrip.com/stedentrip-berlijn.

Autoreis

Je rijdt alleen maar over autosnelwegen, en dat schiet lekker op natuurlijk. Vertrek je `s nachts dan gaat je autoreis nóg sneller. In Berlijn aangekomen moet je wel een hotel opzoeken maar die zijn er genoeg. In de meeste gevallen hoef je geen parkeergeld te betalen bij je hotel. Met je auto ben je eigen baas en kun je gaan en staan waar je wilt. Superideaal om dagtochtjes buiten de stad te maken.

Busreis

Je hoeft helemaal niet op te letten op het verkeer, dat doet de buschauffeur wel. Met de bus naar Berlijn is gewoon heel erg ontspannend. Je kunt gezellig kletsen met andere Berlijngangers onder het genot van een lekker vers kopje koffie. Je krijgt het niet warm want de airco staat aan en er is ook een toilet aan boord. Bij aankomst in de Duitse hoofdstad moet je nog wel een hotel regelen.
Er zijn diverse reisorganisaties die je graag willen vervoeren. www.gasamen.nl is er één en www.vannoodreizen.nl heeft ook interesse in jou evenals www.effeweg.nl.

Treinreis

Ga eens kijken op de website van NSHiSpeed. Een treinreis naar Berlijn is zeker niet verkeerd hoor, beter gezegd en geschreven, het is een uitmuntende keuze! Bij het instappen krijg je meteen dat echte vakantiegevoel. Je hebt nooit last van verkeerhinder. De trein sjeest met hoge snelheid door het Nederlandse en Duitse grondgebied. Onderweg kun je eten en drinken en een praatje maken lukt altijd wel in de trein. Je komt aan op het station en een taxi brengt je naar het centrum. Daar is een grote keuze wat hotels betreft dus dat komt wel goed.

Vliegreis

Je bent met het vliegtuig wel héél snel in Berlijn. Dus profiteer je nóg meer van de tijd die je gaat doorbrengen in de stad. Je komt bij de luchthaven aan, je pakt een taxi en binnen een half uur zit je midden in de stad. Een hotel is zo geregeld. Reisaanbieders wat vliegreizen betreft zijn www.ebookers.nl en www.wtc.nl. Ook staat www.cheaptickets.nl voor je klaar.

Combinatie autoreis met hotel

Jaa, dat is het toch wel hoor! Je hotel staat klaar om je te ontvangen en dat geeft een veilig en goed gevoel. Een voortreffelijke combinatie! Er zijn aanbieders voor dit type reis zoals www.kras.nl en www.dejongintra.nl. En er zijn er nog meer, kijk maar eens op stedentrip.com/hotels-berlijn.

Combinatie busreis met hotel

Een combinatie die werkelijk uitmuntend is te noemen. Ga maar na, je hoeft zelf niet achter het stuur. In de bus zit je op een prima stoel en ook met de beenruimte is het goed gesteld. Aircootje aan en met een bakkie koffie ga je richting Berlijn. Jouw hotel is geboekt, wat kan er gebeuren…en wat te denken van de excursies en zo meer. Want die zitten allen bij de prijs inbegrepen. Een zorgeloze combinatie! Boeken kan bij http://berlijn.gasamen.nl/berlijn/busreizen/.

Combinatie treinreis met hotel

Je bent snel ter plekke, in de stad én in je geboekte hotel. Geen tijdverlies. Kijk, dat is nu een fijne combinatie. Prima hoor en ga nu maar snel reserveren bij http://berlijn.gasamen.nl/treinreizen/.

Combinatie vliegreis met hotel

Supersnel, superveilig, supercomfortabel, superleuk en supergoedkoop. Dat is deze combinatie van het vliegtuig met een fijn hotel. Binnen een paar uur ben je er al en een taxi zet je voor de hoteldeur af, ja, wat wil je nu nog meer…Boeken dus bij…

Toon op kaart
Toon als lijst