Lastminute Berlijn

(68)
Sorteer op:
 • Best beoordeeld
 • Sterren
 • Prijs

Abacus Tierpark

Een zeer gezellig hotel gelegen tegenover het uitgestrekte Tierpark. Hier kunt u heerlijk wandelen, fietsen en uiteraard de dierentuin bekijken. Voor gezinnen ...

Vanaf € 252,- Trein + Hotel

H10 Berlin Ku damm

Dit mooie nieuwe designhotel is begin 2011 geopend. Achter de prachtige facade gaat een zeer moderne en lichte inrichting schuil. Dit hotel ligt op een toplocatie ...

Vanaf € 271,- Trein + Hotel

Alleen hotel vanaf € 71,-

Meer info

Mercure Hotel Berlin City West

Dit Mercure Hotel beschikt over kamers met airconditioning, gratis parkeergelegenheid en een modern restaurant. Het ligt in de wijk Spandau in Berlijn, op steenworp afstand van het metrostation Siemensdamm.

Vanaf € 59,- Alleen hotel
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 21
 • 22
 • 23
 • »

Meer over Lastminute Berlijn

Welke lastminute reizen naar Berlijn zijn er?

Een lastminute met de bus. Er zijn veel opstapplaatsen dus zeker ook bij jou in de buurt. Je laat je daar naar toebrengen, de bus stopt, de chauffeur handelt je bagage af en daar ga je al. Snel, comfortabel en goedkoop. Nog een voordeel is dat de bus je voor jouw hotel afzet. Er zijn busaanbieders. Kijk maar eens bij www.vertrekpunt.nl of bij www.gasamen.nl. Je kunt natuurlijk ook kijken bij www.kras.nl en bij www.dejongintra.nl.
Een lastminute met de auto. Met de auto betekent dat je met niemand iets te maken hebt. Helemaal de vrijheid, gaan en staan waar en wanneer jij dat wilt. Het hotel is al geboekt dus je reist zonder zorgen. Ga eens kijken op www.kras.nl en bij www.arke.nl.
Een lastminute met de trein. Je bent snel in Berlijn want je hebt nergens files en vertragingen. Onderweg kun je wat drinken en een hapje eten. Met de trein is gewoonweg comfortabel reizen. Kijk bij www.gasamen.nl.
Een lastminute met het vliegtuig. Je bent dan wel héél snel in Berlijn. Binnen twee uur vanaf Schiphol. In Berlijn aangekomen neem je een taxi die je voor je hotel afzet. Kan het nog eenvoudiger? Aanbieders voor deze lastminute reizen zijn onder andere www.ebookers.nl, www.cheaptickets.nl en www.wtc.nl.

Hoe kom je te weten of er een lastminute reis in de aanbieding is?

Op de eerste plaats kun je gaan kijken op de websites van vakantieaanbieders. Op de tweede plaats kun je de dagbladen er op naslaan. Op de derde plaats maken de reisaanbieders regelmatig reclame op radio en televisie.

Het reserveren

Natuurlijk is er nog veel en veel meer aanbod. Voor een compleet overzicht ga je naar de pagina `reisorganisaties`. Daar vind je het allemaal!

Een lastminute reis

Een lastminute reis is een reis die nog niet is verkocht door een reisaanbieder. Die reisaanbieder wil graag een reis verkopen maar dat lukt niet altijd. Het kan namelijk gebeuren dat de toeristen kiezen voor een ander land of voor een andere stad. Wat de toerist kiest is niet altijd te voorspellen. De reisaanbieder blijft daardoor zitten met onverkochte reizen. Nu kan het zo zijn dat jij er wél belang bij hebt om naar een land of stad te gaan die niet `in` was bij de toeristen. De reisaanbieder wil graag van zijn voorraad af. Dat betekent in de praktijk dat je zo`n reis voor relatief weinig geld kunt kopen. Het scheelt soms wel meer dan de helft!
De meeste lastminute reizen zijn in de herfst maar ook wel in het voorseizoen. Het hoogseizoen is voorbij en de reisaanbieder weet wat er verkocht en niet verkocht is. Er zitten aan een lastminute reis voor- en nadelen.

Voordelen

-De prijs. Zoals geschreven kost een lastminute soms minder dan de helft van de originele prijs. Voor weinig geld maar met dezelfde kwaliteit.
-Afhankelijk waar je naar toegaat, speelt het weer een belangrijke rol. Hou je niet van extreme hoge temperaturen, dan is een lastminute erg geschikt voor jou. In de lente en in de herfst is de temperatuur weer op een aangenaam niveau.
-Hou je ook niet van veel lawaai en drukte dan is zo`n lastminute een uitkomst.

Nadelen

-Voor de meeste bekende bestemmingen kun je niet altijd een lastminute reis krijgen; de keuze is wel beperkt.
-Het weer is in de lente nog niet optimaal. Dat geldt ook voor de herfst.
-Ben je jong en je houdt van het uitgaansleven dan kan het zomaar zijn dat nog niet alles open is in de lente. In de herfst kunnen al gelegenheden gesloten zijn.
-Bij een aanbod waar je interesse in hebt, moet je zeker weten dat je op korte termijn weg kunt. Dat geldt ook voor je eventuele partner.

Toon op kaart
Toon als lijst