Busreis Brugge

Meer over Busreis Brugge

Voor een dagje uit, voor een weekeinde of voor een langer verblijf in Brugge dan is de bus een prima vervoersmiddel. Je hebt nergens omkijken naar en zo`n reis is puur genieten.

Routes

-Je kunt vertrekken vanaf Utrecht. Dan ga je richting Eindhoven, Antwerpen, Gent naar Brugge.
-Je kunt vanaf Utrecht meteen door naar Antwerpen, daarna naar Gent en dan naar Brugge.
-Je kunt ook vanaf Utrecht eerst naar Roosendaal en zo naar Brugge toe.

De reis

Er zijn natuurlijk nog meer mogelijkheden om in Brugge te komen. De busreis duurt niet erg lang; binnen enkele uren ben je er wel. Voordelen van een busreis is dat je zelf niet hoeft te rijden. Kom je toch in een file terecht dan maakt dat niks uit. Je hebt de tijd aan jezelf. Een ander voordeel is dat de moderne bus prima uitgerust is met fijne stoelen, een toilet, een koffiebar en een airco. Een ander voordeel is dat zo`n busreis gewoonweg erg voordelig is, toch mooi meegenomen vandaag de dag! Nog een voordeel is dat je met mensen meereist die ook naar Brugge gaan. Een praatje over Brugge heb je dus zo. Even genoeg van het praten, dan kun je natuurlijk genieten van het onderweg zijn. Je kunt ook lekker een dutje gaan doen, kortom allemaal voordelen. Een busreis is zo gek nog niet!

In Brugge

De bus zet je af bij je hotel dat je van tevoren hebt geboekt. En dan ga je meteen op ontdekkingsreis want er is wat te zien en te beleven hoor in Brugge. In de stad met zijn vele reien of grachten zijn bijzondere mooie en oude gebouwen te bewonderen. Je hebt je fototoestel toch niet vergeten want dat zou zonde zijn! Je kunt de stad gaan bekijken met een rondvaartboot, je kunt Brugge in de avond gaan bekijken met een koets. Ook kun je van alles genieten door te fietsen of te wandelen. En dan het culinaire gedeelte. Je kunt in Brugge genieten van een kostelijke pint bier en, er zijn wel honderden merken dus voor elk wat wils. Natuurlijk moet je de heerlijke wafels eten die overgoten zijn met echte Belgische chocolade. Friet eten is verplicht zeg maar, heerlijk, kijk, dat is nu optimaal genieten van je verblijf in deze geweldige mooie en interessante stad. Zin om mensen te bekijken vanaf een terrasje, gewoon doen! Wil je er in de avond tussenuit…ook dat kan! Er zijn echt talloze kroegjes en bars waar je kunt genieten van de Belgische weelde. Zin in een avondje dansen, dat kan ook. Zin in een bioscoopje pikken, is ook mogelijk. Nog even naar het casino, altijd spannend, ook Brugge heeft er een.

Tekort

Ja, de tijd die je hebt zal tekort blijken om de stad helemaal te leren kennen. Er is nog zoveel te zien wat je nog niet hebt gezien. De tijd dringt, je wilt dit nog zien en je wilt dat ook nog zien, wat een stad hè!

Weer naar huis

Jammer, je verblijf in Brugge is ten einde. Als je terugkijkt is de tijd voorbij gevlogen. Je neemt afscheid van je hotel en de bus rijdt even later weer richting Nederland. Met weemoed kijk je achterom. Even zal het stil zijn in de bus. Lang zal dat niet duren. Er worden foto`s getoond van al die leuke dingen die jij en iemand anders heeft gezien of meegemaakt. En voordat je het weet ben je alweer thuis. Nogmaals, jammer maar je hebt wel bijzondere fijne herinneringen overgehouden aan Brugge.

Volgende keer

Eén ding is zeker. Je gaat een volgende gelegenheid weer met de bus. Is uitstekend bevallen en voor dat geld hoef je het niet te laten. En misschien ga je weer naar Brugge toe om dingen te zien waar je niet aan toe bent gekomen. Goeie zaak, prima, want Brugge is het zeker waard!