Goedkoop Brugge

(35)
Sorteer op:
 • Best beoordeeld
 • Sterren
 • Prijs

Hotel Jan Brito

Kom en verblijf in hartje Brugge, en laat de historische grootsheid van dit uitstekende viersterrenhotel op u inwerken. Hotel Jan Brito is gevestigd in een prachtig 16e eeuws pand.

Vanaf € 124,- Alleen hotel

Hotel T Zand

We zijn een nieuw familiehotel (geopend op 31/03/06) met 19 kamers in het centrum van Brugge. Het hotel is gemakkelijk bereikbaar via de E40 (afrit 8) en ligt op niet meer dan 400m van de Grote Markt van Brugge.

Vanaf € 76,- Alleen hotel

Hotel Het Gheestelic Hof

Geniet van de charmante gezelligheid in een typisch Brugs herenhuis. Hotel "Het Gheestelic Hof", waar de bekende dichter Guido Gezelle ooit een van zijn gedichtenbundels schreef, heeft een prachtige gotische voorgevel.

Vanaf € 80,- Alleen hotel
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 10
 • 11
 • 12
 • »

Meer over Goedkoop Brugge

Brugge. Een stad in België. Een oude stad met een hypermoderne uitstraling. Een stad die altijd zijn identiteit heeft weten te behouden. Brugge is een erg toeristische stad en leeft daar grotendeels ook van. Jaarlijks komen er ruim twee miljoen toeristen. Dat aantal blijft alsmaar toenemen. Daarnaast heeft de stad een drukke zeehaven. Totaal wonen er ongeveer 125.000 mensen in de stad waarvan 25.000 in het schitterende oude centrum. Veel mensen zijn één of meerdere keren al in Brugge geweest. De afstand, zelfs vanuit het noorden van Nederland, is relatief klein. Brugge is prima bereikbaar met de auto, met de trein en met de bus. Naar de stad toe,daar verblijven en weer naar huis. Daar gaat het om en dat kan op verschillende goedkope manieren.

Goedkope autoreis

De afstand vanaf Amsterdam naar Brugge is ongeveer 260 kilometer. Kom je uit Groningen, dan komt er ongeveer zo`n 100 kilometer bij. Afstanden dus die makkelijk binnen één dag zijn te overbruggen. Ga je met drie personen méér, en je deelt de brandstofkosten, dan ben je spotgoedkoop uit. In Brugge zijn veel hotels en hostels. Dat moet ook wel want elke toerist wil graag in de stad overnachten. Soms moet je bij je hotel voor het parkeren betalen. Met je auto heb je wel de vrijheid. Je kunt ook het land buiten Brugge eens aan opzoeken.

Goedkope treinreizen

De reisduur vanuit Amsterdam naar Brugge is rond de 4 uur. En dat is ook nog eens inclusief overstappen in Antwerpen. Er zijn in ons land diverse opstapplaatsen zoals Dordrecht, Den Haag en Roosendaal. Je hoeft met de trein niet bang te zijn dat je in files komt. Dat betekent dat je heel erg relaxed reist en daardoor ook uitgerust, monter en fris aankomt op het station in Brugge. En, voor de prijs hoef je het niet te laten. Je wilt er nu beslist meer van weten. Dat is hartstikke goed en daarom moet je je maar eens laten voorlichten door onze eigen Nederlandse Spoorwegen.

Goedkope hotels

Hotel Asiris is een twee sterren hotel en ligt in één van de laatste echte volksbuurten van de stad. Het hotel staat wijd en zijd bekend om de voortreffelijke service en gastvrijheid. Een ander kenmerk is het lekkere en uitgebreide ontbijt. Hierna kun je er wel weer even tegen! Het hotel ligt vlakbij het grootste kanaal van Brugge. Vandaar uit kun je wandelend naar het prachtige centrum. Het hotel heeft 13 kamers en er is betaalde parkeergelegenheid. Het adres van dit heerlijke onderkomen is Lange Raamstraat 9. Voor enkele tientjes breng je daar een nacht aangenaam door.
Eén ster en toch is het een heerlijk én gezellig hotel, namelijk hotel Notre Dame. Ligt in het historische hart van Brugge. Het hotel is daarom een prima basis om snel de mooiste plekjes te ontdekken. De prijs van een kamer is bijzonder laag, nog geen 40 euro. Dat is inclusief een fantastisch ontbijt. Je kunt de auto niet bij het hotel parkeren. Er zijn 13 kamers in het hotel die erg smaakvol zijn ingericht. Kortom, een goed en goedkoop verblijf in Brugge! Het adres van dit pareltje is Mariastraat nummer 3.
Een klein familiehotel is twee sterren hotel Gulden Vlies. Gelegen aan de rand van de binnenstad. Binnen tien minuten wandelen zit je midden in hartje Brugge. De kamers van het hotel zijn opmerkelijk stijlvol ingericht en daar zijn er 7 van. Voor enkele tientjes per nacht krijg je een ontbijt zoals je misschien nog nooit hebt mogen meemaken. Wil je liever op je kamer ontbijten…ook dat kan worden geregeld. Je kunt daarna met een goedgevulde maag Brugge intrekken. Bij dit gratis ontbijt mag je ook nog eens je auto gratis parkeren. Dit tophotel vind je in de Koningin Elisabethlaan 40.

Goedkope hostels

Hostel Charlie Rockets zit in een vroeger filmtheater. Het is omgetoverd in een Amerikaanse jeugdherbergstijl. Dat betekent dat er een geweldige bar in zit en zelfs een Italiaans restaurant. Het hostel lig in het historisch centrum te midden van vele restaurants, café`s en bars. Een prima hostel gevestigd in de Hoogstraat 19 in Brugge. Voor rond de 25 euro heb je hier een eigen kamer inclusief een ontbijt.
In de Korte Vuldersstraat, op nummer 31, ligt het Lybeers Traveller`s Hostel. Dit hostel is al tientallen jaren oud en echt een begrip in Brugge. Daarom wordt het hostel goed bezocht. De straat waar het hostel is gevestigd ligt midden in het centrum. Een eigen kamer kost ongeveer 45 euro. En voor dat geld krijg je ook nog eens een stevig ontbijt voorgeschoteld.
Hostel Passage ligt in het centrum, in de Dweersstraat nummer 26. Het restaurant in dit hotel geeft je een heerlijke indruk van de Belgische keuken. Het hostel wordt goed bezocht en de bezoekers komen uit vele landen van Europa. Je kunt de nacht doorbrengen in een slaapzaal. De kosten zijn dan om en nabij de 20 euro, inclusief ontbijt.

Toon op kaart
Toon als lijst