Treinreis Brugge

(1)
Sorteer op:
  • Best beoordeeld
  • Sterren
  • Prijs

Academie

Hotel Academie is een modern en gezellig stadshotel midden in de historische driehoek van Brugge, met het bekende Minnewater en Begijnhof op slechts 25m. Een echte ...

Vanaf € 201,- Trein + Hotel

Alleen hotel vanaf € 70,-

Meer info
  • 1

Meer over Treinreis Brugge

Vanaf Amsterdam via Antwerpen naar Brugge. Reisduur bijna 4 uur inclusief overstappen in Antwerpen. Je kunt ook vertrekken vanaf je eigen treinstation en vandaar uit reizen naar één van de opstapplaatsen. Dat zijn Roosendaal, Dordrecht, Rotterdam Centraal, Amsterdam Centraal, Schiphol en Den Haag. De makkelijkste treinroute is van Roosendaal via Antwerpen naar Brugge. Je komt dan aan op het hoofdstation van de stad, Station Brugge. Informeer bij je treinstation naar de juiste vertrektijden en de vervoersprijzen.

Vertrek

Je hebt gekozen om met de trein te gaan naar Brugge. Een verdraaid goede keuze en over de treinprijs mag je zeker niet klagen. Je hebt al een hotelletje geboekt voordat je ging of je zoekt er daar eentje op. Er zijn genoeg goedkope hotels te vinden in Brugge. Je kunt met de trein ook diverse keren naar Brugge toe per dag. Wat een gemak zeg! Nog een voordeel is dat je niks met overig verkeer hebt te maken. Geen files, geen brandstof tanken maar gewoon lekker relaxed onderuit in je treincoupé. Je komt snel in contact met medepassagiers dus wat het praten betreft zit je ook wel goed. Voordat je er eigenlijk erg in hebt, ben je al in België, in Antwerpen. Daar moet je dan overstappen om in Brugge te komen. Nou, dat overstappen stelt natuurlijk niks voor.En daar ga je weer en nu naar je eindbestemming. De totale treinreis heeft nog geen 4 uur geduurd, lekker snel toch…

In Brugge

Je kunt in Brugge echt alle kanten op. Hou je van historische gebouwen en musea bekijken, dan kun je hier wel weken doorbrengen. Wat dat betreft heeft Brugge genoeg in huis. Wil je gewoon van het oude centrum genieten, ga dan maar heerlijk wandelen. Er is genoeg te zien. Wil je eens lekker gaan dansen, ook dat kan.

Culinair genieten

Als dat ergens kan dan is het wel in Brugge. Ondanks dat de stad niet groot is, is het wel groot wat betreft eten en drinken. Er zijn vele vele bars en kroegjes waar je zult genieten van het Belgisch bier. Er zijn vele restaurants waar je je kunt overgeven aan de bekende wafels met warme pure Belgische chocolade. En natuurlijk moet je de wereldbekende friet eten. Het is niet zomaar friet, het is een traktatie, het is een feest. En al deze lekkere dingen maken jouw verblijf onvergetelijk!

Terug

Verdorie, is het nu al weer voorbij? Ja, snel hè. En dat komt omdat je het zo geweldig naar je zin hebt. Je hebt nog lang niet alles gezien en meegemaakt. Had nu maar voor langer geboekt! Met echt pijn in je hart neem je afscheid van de stad die je hebt leren kennen als meer dan geweldig. Je gaat naar het treinstation nadat je afscheid hebt genomen van je nieuwe vrienden en vriendinnen. En eenmaal in de trein dan denk je alweer terug aan Brugge. Wat een stad, wat een sfeer, wat een Bourgondisch leven. Je zucht. Enkele uren later ben je alweer op het station vanwaar je bent vertrokken. Je bent weer thuis.

Nieuwe plannen

En thuisgekomen heb je wel een en ander te vertellen. Je laat aan iedereen de foto`s zien die je hebt gemaakt. Zeker weten dat er meer mensen enthousiast zullen worden over Brugge,nou, dat is wel erg logisch. Je gaat alweer plannen maken en je hebt besloten weer naar Brugge te gaan. Je bent er verliefd op geworden en dat is goed, dat geeft je een fijn gevoel. Brugge verdient dat!

Toon op kaart
Toon als lijst