Reisgidsen Brugge

Meer over Reisgidsen Brugge

Een reisgids lezen en bestuderen is al een voorpret wanneer je besloten hebt een stad of een land te bezoeken. Een reisgids moet dan ook voldoende informatie bevatten. Natuurlijk spreken foto`s en dergelijke de toerist meer aan. Er zijn simpele reisgidsen op de markt maar ook erg uitgebreide. Wel is het zo dat een reisgids je een goede indruk geeft over de stad of land van je keuze. Ditmaal is de keuze, Brugge, een voortreffelijke keuze. Veel plezier met het lezen!

Een leuk reisgidsje is die van Marco Polo. Niet alleen Brugge wordt behandeld. Er wordt ook gekeken naar Antwerpen en Gent. Het reisgidsje bevat ook een aantal kaarten en plattegronden. In totaal bijna 100 pagina`s. Voor de prijs van ongeveer 7 euro is het een prima aankoop. En dat gidsje kan gekocht worden bij www.dezwerver.nl.

Ook via www.dezwerver.nl is deze reisgids te bemachtigen. In het Engels geschreven. 190 pagina`s voor de aantrekkelijk prijs van rondom de 12 euro krijg je heel wat. Er worden diverse onderwerpen uitgebreid behandeld zoals cultuur, musea maar ook over eten, drinken en slaapgelegenheden. Ben je de Engelse taal machtig dan moet je deze reisgids zeker aanschaffen. Je leert Brugge al goed kennen voordat je er bent geweest.

Van Lonely Planet is deze reisgids over Brugge. Gaat ook over Gent en Antwerpen. Lekker informatief dus. In het Engels geschreven en te bestellen via www.dezwerver.nl. Bijna 200 pagina`s nemen je mee naar het mooie Belgische land. De prijs is erg interessant namelijk nog geen 11 euro.

Via www.bol.com is een geweldige reisgids te bestellen. Niet alleen over Brugge maar ook over Antwerpen, Gent en Brussel. Deze reisgids bevat echt honderden foto`s, kaarten en illustraties. Bijna 210 pagina`s boordevol informatie waar je iets aan hebt! De prijs is bijna 23 euro en daar heb je dan wel iets voor. Deze gids is gemaakt door Unieboek.

Een erg leuke reisgids is van uitgeverij Meulenhoff. Te bestellen via www.bol.com. De prijs ligt rond de 11 euro. Het aantal pagina`s is 206. Zeker aan te bevelen!