Vakantie Brugge

(35)
Sorteer op:
 • Best beoordeeld
 • Sterren
 • Prijs

Hotel Jan Brito

Kom en verblijf in hartje Brugge, en laat de historische grootsheid van dit uitstekende viersterrenhotel op u inwerken. Hotel Jan Brito is gevestigd in een prachtig 16e eeuws pand.

Vanaf € 124,- Alleen hotel

Hotel T Zand

We zijn een nieuw familiehotel (geopend op 31/03/06) met 19 kamers in het centrum van Brugge. Het hotel is gemakkelijk bereikbaar via de E40 (afrit 8) en ligt op niet meer dan 400m van de Grote Markt van Brugge.

Vanaf € 76,- Alleen hotel

Hotel Het Gheestelic Hof

Geniet van de charmante gezelligheid in een typisch Brugs herenhuis. Hotel "Het Gheestelic Hof", waar de bekende dichter Guido Gezelle ooit een van zijn gedichtenbundels schreef, heeft een prachtige gotische voorgevel.

Vanaf € 80,- Alleen hotel
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 10
 • 11
 • 12
 • »

Meer over Vakantie Brugge

Brugge is een stad die zich mag verheugen op honderdduizenden toeristen per jaar. Dat komt omdat de stad een zeer rijke historie kent. Daarvan is, gelukkig, veel van bewaard gebleven en dat willen de toeristen allemaal eens bekijken. Daarnaast staat de stad bekend om de gezelligheid, en die gezelligheid geldt trouwens voor heel België. Vooral in Brugge proef je nog altijd de Bourgondische sfeer. Fameus zijn de frieten, het heerlijke bier en de voortreffelijke chocolade. Dat alles maakt een bezoek aan Brugge tot een onovertroffen ervaring. Wij Nederlanders hebben het geluk dat Brugge niet zover van ons vandaan ligt. Je kunt op verscheidene manieren naar de stad toe. Op de eerste plaats kun je er heengaan met je auto. Verder kun je in Brugge komen met de bus. Een andere manier is om met de trein te reizen. Om al die toeristen op te vangen zijn er vele hotels beschikbaar. Je kunt goedkoop overnachten of je kunt je verwennen met een duur luxueus hotel. Jouw hotel kun je van tevoren regelen en dat wordt dan gedaan door diverse reisaanbieders. Ga maar eens kijken op http://stedentrip.com/reisorganisaties-brugge. Je hebt nu al de smaak te pakken en je wilt gaan boeken. Dat kan, dus snel naar http://stedentrip.com/stedentrip-brugge.

De reis met je auto

Je kunt gaan en staan zoals het jou uitkomt. Jij bepaalt wanneer je naar Brugge vertrekt. En heb je zin om eens een andere route te rijden, dan doe je dat. Dan kom je in gebieden die je nog nooit hebt gezien. Je hebt met niemand iets te maken en dat geeft wel een lekker gevoel. Wat maakt het uit wanneer je in Brugge komt! In de stad aangekomen zoek je op je gemak een hotel uit. In de meeste gevallen kun je je auto bij jouw hotel parkeren. Heb je zin om eens een andere stad te bezoeken, dan pak je je auto en je rijdt erheen. Een ander voordeel is dat je niet afhankelijk bent van het openbaar vervoer.

Een busreis

Dat is wel erg relaxed! Zelf niet achter het stuur. Je zit in een fijne gemakkelijke stoel en je kijkt naar buiten. Je ziet veel onderweg en dat had je beslist nooit gezien als je zelf had gereden. Een busreis staat garant voor gezelligheid. Je bent met een betrekkelijk klein groepje. En die groep heeft belangstelling voor Brugge. En daardoor heb je snel contact met je medepassagiers. Wil je even de ogen sluiten, dan kan dat want je hoeft niet te rijden. Zo zal de reistijd veel korter lijken, zo zul je sneller in Brugge zijn. In de stad aangekomen moet je nog wel onderdak zoeken. Er zijn veel toeristen die op deze manier reizen. Er zijn reisorganisaties die behulpzaam willen zijn. Eén ervan is www.gasamen.nl. Een ander die je graag wil helpen is www.effeweg.nl. Raad en daad kun je ook verwachten van www.vannoodreizen.nl

Een reis met de trein

Opstappen kun je op alle grote treinstations. Dat is wel zo gemakkelijk. De treinreis naar Brugge zal supersnel gaan. Dat komt omdat je niet met ander verkeer te maken hebt. Het aparte van een treinreis is, dat je bij het instappen meteen het vakantiegevoel krijgt. Je gaat nu écht op vakantie! Je komt in Brugge aan op het Centraal Station. Na aankomst is het nog alleen maar een kwestie van een hotel boeken. Met de trein naar Brugge is goed. Voor inlichtingen kun je terecht op de website van NSHiSpeed.

De combinatie autoreis met een hotel

Reisaanbieders die je graag willen helpen met deze combinatie zijn onder andere www.dejongintra.nl en www.kras.nl. Uiteraard zijn er meer van die reisorganisaties. Ga maar eens kijken op stedentrip.com/hotels-brugge. Je hotel is geboekt. Dat is geregeld. Je kunt met een gerust hart afreizen naar deze prachtige stad. Daar aangekomen rij je naar je hotel. Een fijne nachtrust en de volgende dag is Brugge van jou!

De combinatie bus met hotel

En je hoeft in Brugge niet te zoeken. De bus zet je af waar je moet zijn. Jouw bedje is gespreid. In deze combinatie zitten vaak excursies die in de totaalprijs zijn inbegrepen. Op deze manier leer je op speelse wijze de stad snel kennen. Deze populaire combinatie is te boeken via http://brugge.gasamen.nl/brugge/busreizen.

Combinatie trein met hotel

Boeken van deze combinatie doe je bij http://brugge.gasamen.nl/treinreizen. Want het is een prima combinatie. Snel in Brugge, een taxi nemen en even later zit je aan de bar van je hotel te genieten van een heerlijke Belgische pint.

Toon op kaart
Toon als lijst