Busreis Wenen

Meer over Busreis Wenen

Je kunt Wenen bezoeken met een georganiseerde busreis. Het voordeel hiervan is dat je op een vrij voordelige en makkelijke mannier de stad kunt leren kennen. Bij een georganiseerde busreis zullen de belangrijke bezienswaardigheden niet over het hoofd worden gezien. Een georganiseerde busreis zorgt over het algemeen voor een goed geproportioneerde en georganiseerde invulling van de tijd in Wenen. Een ander voordeel is dat je zelf geen moeite hoeft te doen om de weg uit te zoeken of vervoer te regelen. Zelfs in de tot de puntjes verzorgde busreis is er ruimte om op eigen houtje op verkenning te gaan. Je hebt de gids bij de hand om advies te vragen over alles wat de stad te bieden heeft.

Het grootste nadeel is dat de busreis naar Wenen een hele lange busreis is. Ook als is de touringcar de meest comfortabele die je maar bedenken kunt, en worden er voldoende pauzes ingelast, het blijft een zeer lange reis die ongeveer twee dagen in beslag neemt. Het is daarom verstandig genoeg dagen te kiezen, zodat je daadwerkelijk wat dagen in de stad kunt vertoeven.

Je kunt op verschillende internetsites de aanbiedingen voor een busreis vergelijken. De prijzen kunnen behoorlijk uiteenlopen. Van invloed zijn de reisduur, de periode, de accommodaties, de bezienswaardigheden en excursies (wel of niet inbegrepen). Prijzen voor een achtdaagse busreis Wenen liggen ongeveer rond € 450,00 en een zesdaagse busreis Wenen rond € 350,00.