Reisgidsen Wenen

Meer over Reisgidsen Wenen

Wil je meer weten over de cultuur, geografie, geschiedenis, gewoonten, gebruiken en tradities van Wenen of Oostenrijk, dan kun je heel veel informatie vinden in de hieronder vermelde reisgidsen.

Domincus reisgids Wenen

Deze reisgids geeft een compleet beeld van alle historische en culturele highlights van de Oostenrijkse hoofdstad. Ook andere, misschien minder voor de hand liggende toeristische plekken in de stad Wenen worden besproken en toegelicht. Het is een complete gids boordevol informatie. Een reisgids die prettig leest voor, tijdens of na je stedentrip.
http://www.dezwerver.nl/boeken/reisgidsen/europa/oostenrijk/wenen/2250/dominicus_reisgids_wenen/

Marco Polo reisgids Wenen

Voor een leuk klein prijsje koop je deze kleine, handige, overzichtelijke reisgids. Je kunt hem dankzij het kleine formaat makkelijk kwijt in je binnenzak.
http://www.dezwerver.nl/boeken/reisgidsen/europa/oostenrijk/wenen/2249/marco_polo_reisgids_wenen/

100% Wenen

Een leuke reisgids van Wenen, waarbij de auteur je als het ware meeneemt naar de leukste restaurants, winkels en bezienswaardigheden. Op een geheel eigen, trendy wijze wordt Wenen beschreven.
http://www.dezwerver.nl/boeken/reisgidsen/europa/oostenrijk/wenen/10776/reisgids_100__wenen__mo_media/

Reisgids Oostenrijjk-Wenen / Trotter Lannoo

Een informatieve reisgids met praktische informatie. Hierbij aandacht voor kunst en cultuur, doorspekt met Belgische humor.
http://www.dezwerver.nl/boeken/reisgidsen/europa/oostenrijk/wenen/2257/reisgids_oostenrijk__wenen__trotter_lannoo/

Reisgids Wenen / Capitool

De gids is prachtig geïllustreerd met onder andere 3D tekeningen, mooie kaarten en is voorzien van geweldige fotografie. Het boek heeft een groot formaat.
http://www.dezwerver.nl/boeken/reisgidsen/europa/oostenrijk/wenen/1345/reisgids_wenen__capitool_/

Wenen, auteurs Leidig en Zoech

Deze reisgids is een leuk boekje in zakformaat met veel informatie over de stad Wenen, waaronder de bijzonderheden maar ook handige tips, bijvoorbeeld dingen die je beter kunt vermijden. Ook de hotels en de diverse prijsklassen komen uitgebreid aan bod. Handig is ook het straatnamenregister en de wijkbeschrijvingen met suggesties voor het maken van dagtochten.
http://www.bol.com/nl/p/boeken/wenen/1001004002130688/index.html

DVD City Guides - Wenen

Niet een boek, maar een DVD boordevol informatie over Wenen. Neem alvast een voorproefje van deze fascinerende stad en geniet van de beelden. Een leuke manier om alvast de stad te leren kennen.
http://www.bol.com/nl/p/dvd/city-guides-wenen/1002004004289374/index.html#product_description