Vakantie Wenen

(12)
Sorteer op:
  • Best beoordeeld
  • Sterren
  • Prijs

Ananas

Dit elegante hotel is makkelijk te bereiken dankzij het naastgelegen station Pilgramgasse, slechts enkele minuten van het centrum.

Vanaf € 279,- Vlucht + Hotel

Parkhotel Schonbrunn

Parkhotel Schönbrunn werd in 1907 gebouwd als het gasthuis van Keizer Franz Josef I. De unieke ligging en uitstraling maken dit hotel tot een prachthotel. In dit ...

Vanaf € 296,- Vlucht + Hotel

Art Hotel Vienna

Het elegante designhotel Art Hotel Vienna ligt in een rustige straat in de Weense wijk Margareten, op slechts 10 minuten rijden met de bus van het centrum. Er is gratis WiFi in de openbare ruimtes.

Vanaf € 63,- Alleen hotel
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • »

Meer over Vakantie Wenen

Wenen is de stad waar vele beroemde componisten hebben gewoond. De bekendste is natuurlijk Johan Strauss. Ook Mozart, Brückner, Brahms en Ludwig von Beethoven hebben allen in de stad gewoond. Lang geleden was Wenen een keizerstad, en daar is nog veel van te zien. Er zijn schitterende paleiscomplexen zoals Schönbrunn, Hofburg en Belvedère. Bovendien staat Wenen bekend als één van de belangrijkste cultuursteden van Europa. Tijdens je vakantie wil je in een romantische sfeer komen, nou dat kan! Ga dan eens een rondrit maken door de stad in een fiaker. Een fiaker is een Weense koets. Er zijn diverse opstapplaatsen.

Naast al het schitterende `oud` is er ook het schitterende `nieuw`. In het centrum vind je vele hippe boetiekjes en ook grote winkels van de grote merken. De meest populaire en langste winkelstraat is de Mariahilfer Strasse. Je komt hier niet uitgekeken want er zijn meer dan honderd winkels te bewonderen. Na al het winkelen kun je rustig neerstrijken op één van de vele terrassen. Hou je van markten bezoeken, ook dan is Wenen jouw stad. Er zijn er meer dan 25 dus er is er beslist eentje voor jou bij. Er zijn in Europa vele kerstmarkten. Wil je de echte kerstsfeer opsnuiven en proeven, ga dan maar naar Wenen! Alles bij elkaar opgeteld is een vakantie in Wenen dus zeker meer dan de moeite waard! Met de auto naar Wenen is goed te doen. Je kunt ook met de bus gaan. Ook de trein is een optie en dat geldt natuurlijk ook voor het vliegtuig. Je komt in Wenen aan maar dan moet je nog wel zelf een hotel opzoeken. Dat gaat in de regel niet zo snel. Je kunt je hotel ook laten regelen, en dat is wel zo gemakkelijk. Eerst wil je nu eens gaan kennismaken met diverse reisaanbieders. Ga maar naar http://stedentrip.com/reisorganisaties-wenen. Wat er ook gaat gebeuren, je wilt naar Wenen en je wilt meteen gaan boeken. Dat boeken gaat dan via http://stedentrip.com/stedentrip-wenen.

De autoreis

De autoreis naar de prachtige Oostenrijkse hoofdstad is gewoonweg heerlijk om te doen. Je hebt de tijd aan jezelf, en dat is erg belangrijk. Jij bepaalt de hele reis. In Wenen nog even een onderkomen opzoeken, dat wel.

De busreis

Een rustige en verzorgde reis. En dat komt omdat je niet achter het stuur hoeft te zitten. De bus zet je op een centraal punt af in Wenen. Vandaar uit ga je een hotel opzoeken. Natuurlijk sta je er niet alleen voor. Zo is er www.vannoodreizen.nl die je graag wil helpen. Dat geldt trouwens ook voor www.gasamen.nl en www.effeweg.nl.

De treinreis

Voordelig, comfortabel en snel gaat jouw trein. En je hoeft je nergens druk over te maken tijdens je reis. Aankomst op het treinstation en je gaat snel een hotel opzoeken. Wil je alle informatie hebben over deze reis, ga dan naar de website van NSHispeed.

De vliegreis

Bij het inpakken van je koffer krijg je het vakantiegevoel zoals het hoort te zijn. Met een vliegtuig vliegen is toch een van de hoogtepunten van je vakantie. Je bent hartstikke snel in Wenen. De taxi brengt je naar het centrum. Nog even een hotel regelen en dan gaat de ontdekkingsreis van start. Om het allemaal goed te laten verlopen zijn er reisaanbieders die je met alles willen helpen. Dat is bijvoorbeeld www.ebookers.nl. Ook www.cheaptickets.nl is zo`n vakman en dat is www.wtc.nl natuurlijk ook.

De combinatie autoreis met een hotel

www.kras.nl en www.dejongintra.nl staan je bij met deze mooie combinatie. Voordat je vertrekt weet je al dat jouw hotel gereserveerd is. En met dat gegeven in je achterhoofd wordt jouw reis nóg leuker. Wil je bovendien nog meer reisaanbieders bekijken, dan moet je naar stedentrip.com/hotels-wenen gaan.

De combinatie busreis met een hotel

Ondanks dat de busreis lang duurt, ongeveer twee dagen, is dit een erg geliefde combinatie. Dat komt natuurlijk door de aantrekkelijke prijs. Bovendien laat je je rijden en dat zorgt voor je verdiende rust. In de stad hoef je niks te zoeken. De chauffeur zet je voor de hoteldeur af. Wanneer de tijd is aangebroken voor de terugreis word je daar ook weer opgehaald. Bij elkaar een zorgeloze heerlijke combinatie en die kun je gaan boeken via http://wenen.gasamen.nl/wenen/busreizen.

De combinatie treinreis met een hotel

Dit samengaan, treinreis met hotel, kun je gaan reserveren via http://wenen.gasamen.nl/. Een spannende combinatie, een uitdagende combinatie, een reis die je nooit meer zult vergeten!

De combinatie vliegreis met een hotel

Misschien wel de heerlijkste combinatie. Jouw hotel weet dat je er aan komt. Een voortreffelijke en indrukwekkende vliegreis. En dat ook weer terug na de vakantie.

Toon op kaart
Toon als lijst