Lastminute Wenen

(12)
Sorteer op:
  • Best beoordeeld
  • Sterren
  • Prijs

Ananas

Dit elegante hotel is makkelijk te bereiken dankzij het naastgelegen station Pilgramgasse, slechts enkele minuten van het centrum.

Vanaf € 279,- Vlucht + Hotel

Parkhotel Schonbrunn

Parkhotel Schönbrunn werd in 1907 gebouwd als het gasthuis van Keizer Franz Josef I. De unieke ligging en uitstraling maken dit hotel tot een prachthotel. In dit ...

Vanaf € 296,- Vlucht + Hotel

Art Hotel Vienna

Het elegante designhotel Art Hotel Vienna ligt in een rustige straat in de Weense wijk Margareten, op slechts 10 minuten rijden met de bus van het centrum. Er is gratis WiFi in de openbare ruimtes.

Vanaf € 63,- Alleen hotel
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • »

Meer over Lastminute Wenen

Een lastminute, hoe komt die tot stand?

Ons land kent vele reisorganisaties ofwel reisaanbieders. Een reisaanbieder is een bedrijf die gespecialiseerd is in vakantieproducten. Vakantieproducten kunnen zomervakanties zijn en hotelkamers, wintersportvakanties, vliegtickets en zo zijn er nog meer soorten. Stel, een reisorganisatie koopt voor het komend zomerseizoen diverse producten in voor een bepaald land. Het is uiteraard de bedoeling dat al deze producten worden verkocht. Op een gegeven moment komt dat land door bepaalde omstandigheden slecht in het nieuws. Dat nieuws kan zo negatief zijn dat de mensen besluiten niet in dat land met vakantie te gaan. Zij kiezen een andere bestemming of blijven in eigen land. De reisaanbieder blijft dan met onverkochte vakantieproducten zitten. Niet verkocht betekent minder winst of kan zelfs op verlies uitdraaien.

Wat gaat de reisaanbieder doen om van die onverkochte producten af te komen?

Om toch nog wat geld binnen te halen zit er maar een ding op. De reisaanbieder zal deze producten gaan verkopen maar dan tegen een lagere prijs dan de originele. De korting kan soms wel oplopen tot 50 procent. En nu hoopt de aanbieder dat de onverkochte reizen toch worden gekocht.
De meeste lastminutes reizen zijn na het hoogseizoen maar er zijn er ook vaak in het voorjaar. Dan worden de restanten van de wintersportvakanties aangeboden.

Welke lastminute reizen zijn er naar Wenen?

Er zijn er vier. Er zijn lastminute reizen met de auto. Ook zijn er lastminute reizen met de trein. Dat geldt eveneens voor de bus en voor het vliegtuig.

Een lastminute reis met de auto

Er zijn reisaanbieders die je willen helpen met hun deskundigheid. Dat zijn onder andere www.arke.nl en www.kras.nl. Met je auto ben je van niemand afhankelijk. Dat maakt een autoreis ook zo fijn om te ondernemen. Je gaat binnendoor of je neemt de autosnelwegen. Jij bent degene die daar over beslist. In Venetië heb je met je auto het grote voordeel dat je niks hebt te maken met het openbaar vervoer. Wil je meer zien dan Venetië alleen, dan trek je er op uit met de auto.

Een lastminute reis met de trein

www.gasamen.nl is jouw partner, en daar heb je een hele goede aan! Alles wordt voor je en tot in de puntjes geregeld. En dat voelt hartstikke goed. Je bent met de trein makkelijk binnen een dag in de Oostenrijkse hoofdstad. Je kunt tijdens de reis eten, drinken en slapen. Voordat je het weet, ben je er al! Bovendien kom je uitgerust aan.

Een lastminute reis met de bus

Daar maken steeds meer mensen gebruik van. De busreis is niet duur maar vergt toch wel wat tijd. Het grote voordeel is dat je zelf niet hoeft te rijden. Ook voor deze lastminute reis staan reisaanbieders klaar om je te helpen. Dat zijn www.vertrekpunt.nl en www.dejongintra.nl. Ook www.gasamen.nl en www.kras.nl zijn de deskundigen op busreisgebied.

Lastminute reis met het vliegtuig

Je bent vliegensvlug in de hoofdstad van Oostenrijk. Er gaat geen kostbare tijd verloren. Je geniet ook nog eens van een heerlijke vlucht, en met de prijs zit het wel goed! Natuurlijk staan ook hier de vaklui voor je klaar. Op de eerste plaats is er www.cheaptickets.nl. Daarnaast heb je www.ebookers.nl en ook www.wtc.nl geeft je de hulp die je nodig hebt.

Als er aanbiedingen zijn, hoe kom je dat dan te weten?

Alle reisaanbieders hebben hun eigen website. Daar kun je te weten komen wat het aanbod is. Met regelmaat komen de aanbiedingen op radio en televisie. Je kunt ook de grote dagbladen in de gaten houden.

Je hebt de geschikte lastminute gevonden en je wilt meteen gaan boeken, hoe gaat dat?

Het boeken van de favoriete reis is heel eenvoudig. Je gaat eerst naar de pagina `reisaanbieders`. Op die pagina tref je een overzicht aan van alle reisorganisaties. En dan kom je heel simpel te weten hoe je moet boeken. Veel succes en een fijn verblijf toegewenst in Wenen!

Toon op kaart
Toon als lijst