Vliegticket Wenen

(2)
Sorteer op:
  • Best beoordeeld
  • Sterren
  • Prijs

Ananas

Dit elegante hotel is makkelijk te bereiken dankzij het naastgelegen station Pilgramgasse, slechts enkele minuten van het centrum.

Vanaf € 279,- Vlucht + Hotel

Parkhotel Schonbrunn

Parkhotel Schönbrunn werd in 1907 gebouwd als het gasthuis van Keizer Franz Josef I. De unieke ligging en uitstraling maken dit hotel tot een prachthotel. In dit ...

Vanaf € 296,- Vlucht + Hotel
  • 1

Meer over Vliegticket Wenen

De vliegreis naar Wenen duurt twee uur. Het is dus aan te raden om met het vliegtuig naar Wenen te gaan. Vanaf het vliegveld ben je binnen twintig minuten in het centrum van Wenen. Het openbaar vervoer in Wenen is prima geregeld. Je kunt voor een voordelig vliegticket naar Wenen het beste online via internet een ticket boeken. Voor telefonisch boeken betaal je vaak een extra toeslag. Vergelijk diverse websites. Wanneer je niet gebonden bent aan vakanties of het weekend, kijk dan eens naar doordeweekse vertrekdata. Deze kunnen soms een stuk voordeliger uitpakken. Kijk vooral ook naar de vertrektijden en aankomsttijden. De voordeligste aanbieders hoeven overigens niet altijd de goedkoopste te zijn. Op bepaalde dagen hebben lijndienstmaatschappijen (zoals KLM of Austrian Airlines) superaanbiedingen die tientallen euro’s voordeliger kunnen uitpakken. Een retourticket Wenen inclusief een verblijf in Wenen op zaterdagnacht of drie nachten bedraagt ongeveer € 170,00.

Toon op kaart
Toon als lijst