Lastminute Istanbul

(108)
Sorteer op:
 • Best beoordeeld
 • Sterren
 • Prijs

Barin

Hotel Barin is een traditioneel hotel met een gastvrije ontvangst. Door de centrale ligging is dit hotel een prima uitvalsbasis om het prachtige Istanbul te verkennen. ...

Vanaf € 298,- Vlucht + Hotel

Pera Tulip

Pera Tulip is een prachtig design hotel in Oriëntaalse stijl. Na een dag vol indrukken van Istanbul kunt u echt tot rust komen in dit hotel.

Vanaf € 311,- Vlucht + Hotel

Orka Royal

Dit prima hotel biedt u alle ruimte en comfort, dé basis voor uw ideale verblijf. Hotel Orka Royal heeft de perfecte locatie om alle delen van deze fascinerende ...

Vanaf € 297,- Vlucht + Hotel
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 34
 • 35
 • 36
 • »

Meer over Lastminute Istanbul

Er wordt vaak over gesproken maar wat is nu precies een lastminute? De vele reisorganisaties die ons land telt, kopen en verkopen diverse vakantieproducten. Het verschil tussen de verkoop en de inkoop is hun winst. En natuurlijk willen die reisorganisaties graag al hun ingekochte vakantieproducten verkopen. Dat lukt niet altijd. Het kan namelijk gebeuren dat een vakantieland, stad of streek onverwacht minder populair blijkt. De reden hiervan is niet altijd even duidelijk. Soms heeft het te maken met de politiek of met economische toestanden van een land. Deze redenen schrikken de toeristen af. Daardoor blijven de organisaties met onverkochte producten zitten. Niet verkocht betekent geen geld en zal de winst doen zakken. Om toch te proberen de onverkochte producten te verkopen, worden deze aangeboden tegen een zeer lage prijs. Ongunstig voor de reisorganisatie, gunstig voor de consument. De prijs ligt vaak de helft lager dan de originele prijs. De kwaliteit van het product blijft dezelfde. De meeste lastminute reizen worden aangeboden buiten de reguliere vakanties.

Zitten er nog meer voordelen aan een lastminute?

-Je houdt van aangename warmte. Extreem hoge temperaturen is niks voor jou. Je gaat daarom liever in het voor- of najaar. Dan is een lastminute geknipt voor jou.
-Je wilt graag op een strand liggen waar het niet zo tjokvol is. Je wilt de ruimte hebben om je heen. Ook dan is een lastminute voor jou van toepassing.
-Musea bekijken en genieten van bezienswaardigheden. Je wilt hier uitgebreid de tijd voor nemen. Dat wordt moeilijk in het hoogseizoen want dat bekijken en genieten wil iedereen. Ga dan maar in het voor- of najaar.
-Het voorjaar is bij uitstek de beste periode als je een natuurliefhebber of natuurliefhebster bent. Dan gaat het groeien en bloeien nog beginnen. Kom je in de zomer of in het najaar, dan is veel al verdord.

Maar er zijn ook enkele nadelen

-Er is natuurlijk een beperkt aanbod. Jouw favoriete bestemming kan er niet altijd bijzitten. Of je moet dan in het hoogseizoen óf je moet een andere bestemming kiezen.
-In het voorjaar zijn alle bezienswaardigheden, musea, bars en discotheken nog niet allemaal open. Dat kan ook van toepassing zijn in het najaar. Dan is een lastminute minder geschikt voor jou.
-Hou je van hitte, hou je van overvolle stranden en hou je van uitpuilende discotheken, dan moet je beslist in het hoogseizoen gaan.
-Gaat je partner mee, wees er dan zeker van dat jouw partner op korte termijn vrij kan krijgen.
-Ouders met schoolgaande kinderen moeten meestal in het hoogseizoen. Zij hebben dus weinig baat bij een lastminute.

Een lastminute reis met het vliegtuig

De snelste manier van Amsterdam naar Istanbul. Niet alleen snel maar ook veilig, comfortabel, spannend én ontspannend. En je krijgt deskundige hulp aangeboden van diverse reisorganisaties. Zo staat www.cheaptickets.nl altijd voor je klaar. Raad krijg je ook van www.ebookers.nl. Dat geldt natuurlijk ook van reisorganisatie www.wtc.nl.

Welke lastminute reizen zijn er naar Istanbul?

Er zijn lastminute reizen naar Istanbul met het vliegtuig, met de trein, met de bus en met de auto.

Een lastminute met de trein.

www.gasamen.nl is een aanbieder die helemaal voor je gaat. Met de trein naar Istanbul zal een ervaring worden die je nooit meer zult vergeten! Een voortreffelijke keuze.

Een lastminute met de bus.

Perfect hoor. Zelf niet te rijden, dat is een belangrijk argument om met de bus te reizen. Comfort in de bus, ook dat telt mee. De gezelligheid en de gemoedelijkheid van de passagiers onder elkaar en met elkaar. Je hebt er zin in om deze busreis te maken. Laat deze reis dan regelen door onder andere www.dejongintra.nl. en www.kras.nl. Er zijn meer reisaanbieders zoals www.vertrekpunt.nl en www.gasamen.nl. Allemaal toppers!

Een lastminute met de auto

www.arke.nl en www.kras.nl zijn enkele reisaanbieders die je helpen vanaf het begin van je reis tot en met het einde. Met de auto kun je rijden zoals het jou uitkomt. Je kunt via de autosnelwegen gaan maar ook binnendoor. De laatste route gaat minder snel maar er is wel veel meer te genieten. Vrijheid is het sleutelwoord. Met je medepassagiers zul je de vakantie van je leven meemaken.

Hoe kom je te weten of er aanbiedingen zijn?

Alle reisaanbieders hebben een website. Daar kun je op gaan kijken. Op de tweede plaats moet je de grotere dagbladen in de gaten houden. Ten derde maken veel reisaanbieders reclame via de radio en via de televisie.

Je hebt een keuze gemaakt, hoe gaat dan het boeken van die reis?

Er is een bijzonder groot aanbod. Ga naar de pagina `reisaanbieders`. Daar tref je een volledig overzicht aan. En daar vind je dus alle informatie en mogelijkheden dus ook wat betreft het boeken van je lastminute reis. Boek meteen want hebben is hebben, en op is op. Een voortreffelijke en mooie vakantie toegewenst in de wereldstad Istanbul!

Toon op kaart
Toon als lijst