Reisgidsen Istanbul

Meer over Reisgidsen Istanbul

Oosterse sfeer, moderne samenleving. Een plaats vol met scherpe contrasten. Een prachtige oude en moderne stad tegelijk. Istanbul. Om deze stad te leren kennen moet je wel de tijd nemen. Om alvast een goede kennismaking te realiseren is een reisgids hierbij onontbeerlijk.

Dominicus heeft een geweldige leuke, informatieve en kleurrijke reisgids. In totaal 240 pagina`s. Deze gids neemt je mee naar de mooiste bezienswaardigheden, natuurlijk. Maar er wordt ook royaal aandacht geschonken aan minder bekende onderwerpen. Dat maakt deze reisgids zo interessant. Je kunt je hart helemaal ophalen voor slechts 15,95 euro. Bestellen gaat supereenvoudig bij www.dezwerver.nl. Veel leesplezier toegewenst!

Marco Polo heeft voor jou een overzichtelijke reisgids. Bijna 100 pagina`s geven je een prima eerste kennismaking met deze stad in het oosten. En dat niet alleen, je stopt deze reisgids gemakkelijk in je binnenzak. Erg leuk, erg handig. Voor slechts 6,90 euro heb je het in je bezit. Dus snel even bestellen bij www.dezwerver.nl.

Met MO Media ga je heerlijk wandelen door Istanbul. Alles wat je wilt zien staat er in. Overal waar je vorstelijk kunt eten staat ook daarin. Je wilt een hotel opzoeken, deze gids geeft raad en daad. Je kunt eigenlijk niet zonder deze uitzonderlijke reisgids. Meteen bestellen is het beste dat je kunt doen. Gewoon bij www.dezwerver.nl. En deze fijne gids kost slechts 10,95. Waar hebben we het over…

Voor degene die de Engelse taal beheerst is er een grandioze reisgids. Uitgebracht door Lonely Planet. Bijna 275 bladzijden vertellen je dan ook werkelijk alles over Istanbul. De prijs is erg aantrekkelijk, slechts 19,95 euro. Zeker bestellen hoor! En dat kan natuurlijk via www.dezwerver.nl.

De ANWB heeft een voortreffelijke reisgids over Istanbul. In 120 bladzijden worden alle interessante onderwerpen behandeld. Voor die 7,95 euro laat je deze reisgids toch niet liggen! Snel bestellen dus via www.bol.com.

220 bladzijden telt deze geweldige en indrukwekkende reisgids. Hier worden ook zaken behandeld die minder bekend zijn bij het grote publiek. En dat maakt dit boek zo aantrekkelijk! Wil je Istanbul echt leren kennen, dan mag deze reisgids zeker niet ontbreken. Voor de schappelijke prijs van 18,50 euro komt het in je bezit via www.bol.com.

Een reisgids die uiteraard aandacht schenkt aan de bekendste bezienswaardigheden. Maar er zijn er nog zoveel die minder, of helemaal niet bekend zijn bij het grote publiek. Deze worden uitgebreid behandeld in de reisgids van Gottmer Uitgevers Groep. Als je je echt wilt verdiepen in de oude Turkse cultuur dan moet je deze gids bestellen bij www.bol.com. De prijs is echt een meevaller, 15,95 euro. En dat voor ruim 230 bladzijden.

Voor 9,95 euro een prima reisgids? Jazeker. Bij www.bol.com kun je die bestellen. Van de Centrale Uitgeverij Deltas. Het verleden en het heden worden uitvoerig beschreven. Ook de dagelijkse gang van zaken. Zo leer je over de hedendaagse cultuur in Instanbul. 120 bladzijden zijn dan van jou.