Vakantie Istanbul

(108)
Sorteer op:
 • Best beoordeeld
 • Sterren
 • Prijs

Barin

Hotel Barin is een traditioneel hotel met een gastvrije ontvangst. Door de centrale ligging is dit hotel een prima uitvalsbasis om het prachtige Istanbul te verkennen. ...

Vanaf € 298,- Vlucht + Hotel

Pera Tulip

Pera Tulip is een prachtig design hotel in Oriëntaalse stijl. Na een dag vol indrukken van Istanbul kunt u echt tot rust komen in dit hotel.

Vanaf € 311,- Vlucht + Hotel

Orka Royal

Dit prima hotel biedt u alle ruimte en comfort, dé basis voor uw ideale verblijf. Hotel Orka Royal heeft de perfecte locatie om alle delen van deze fascinerende ...

Vanaf € 297,- Vlucht + Hotel
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 34
 • 35
 • 36
 • »

Meer over Vakantie Istanbul

Istanbul is een supergrote stad. Er wonen ongeveer 15 miljoen Turken. De stad heeft een rijke historie maar ook een rijke toekomst voor zich. Een stad zoals Istanbul is, daar zijn er maar weinig van in de wereld. Veel van die rijke historie is bewaard gebleven, en dat is één reden waarom er zoveel mensen naar deze stad gaan. De tweede reden omdat de stad uiterst modern is. Oud en nieuw gaan hier hand in hand. Er zijn arme wijken, er zijn rijke wijken. Het contrast is enorm in Istanbul. Rivier de Bosporus maakt de grens tussen Azië en Europa.

Je wilt de stad gaan bezoeken. Dat kan op diverse manieren. Je kunt met de auto, met de trein, met de bus en natuurlijk met het vliegtuig. Je moet bij aankomst wel zelf je hotel regelen. Daar zijn er velen van dus het uitzoeken zal toch wel tijd kosten. Je kunt er ook voor kiezen om een hotel te laten regelen voordat je gaat. Dat is erg verstandig. En dat kiezen kun je met een gerust hart overlaten aan diverse reisaanbieders. Ga dus eerst maar eens enkele aanbieders bekijken. Dat kun je doen via http://stedentrip.com/reisorganisaties-istanbul. Je bent nu wel heel enthousiast geworden en je wilt gaan boeken. Dat kun je dan doen via http://stedentrip.com/stedentrip-istanbul.

De autoreis

Er is heel wat te genieten onderweg en dat moet je niet alleen doen. Dat is niet zo leuk dus neem vrienden en vriendinnen mee in je auto. Deel de kosten en je hebt een goedkope vakantie. Wanneer je bent gearriveerd moet je nog wel een hotel regelen. Het voordeel van eigen vervoer is dat je niets met het openbaar vervoer in Istanbul hebt te maken. Je kunt met je auto leuke uitstapjes gaan maken. Rij eens buiten de stad en ontdek nog echte kleine Turkse dorpjes. Hier ervaar je de echte Turkse cultuur.

De treinreis

De trein zorgt voor een snelle verbinding tussen Nederland en Turkije. Tussen Amsterdam en Istanbul. Een reis zonder zorgen. Een reis die avontuurlijk is. Je zult deze treinreis dan ook nooit meer vergeten. Wil je spanning en sensatie, dan ga eerst maar eens inlichtingen inwinnen op de website van NSHispeed. In Istanbul aangekomen is het beter om maar meteen een onderkomen te boeken.

De busreis

Je hoeft je nergens zorgen over te maken. Je wordt gereden, en dat geeft toch wel een ontspannend gevoel. Voor onderweg zijn de hotels gereserveerd maar een hotel regelen moet je zelf doen bij aankomst. Er zijn reisaanbieders die je graag willen helpen met deze busreis. Een prima aanbieder is www.vannoodreizen.nl. En een andere prima aanbieder is www.effeweg.nl. Dat geldt natuurlijk ook voor www.gasamen.nl.

De vliegreis

Natuurlijk is deze manier de snelste. Binnen enkele uren ben je in Istanbul. De vliegreis is niet alleen snel. Het is de meest veilige manier van vervoer en beslist niet duur. Een fantastische keuze! De taxi brengt je vanaf het vliegveld naar het centrum. Daar ga je een hotel boeken en daarna gaat je vakantie van start.

Combinatie auto met een hotel

Goed bekeken hoor! Niet alleen de hotels onderweg zijn geregeld, ook jouw verblijf in de stad. Met dat in gedachten zul je nóg meer genieten van je rit. Natuurlijk staan er reisaanbieders voor je klaar. Daar doe je wel je voordeel mee want zij zijn de vaklui. Enkele aanbieders zijn www.dejongintra.nl en www.kras.nl. Wil je nog meer reisaanbieders bekijken, ga dan naar stedentrip.com/hotels-istanbul.

Combinatie trein met een hotel

Je trein is geregeld en je hotel is geregeld. Wat wil je nog meer…en dat boeken heb je gedaan via http://istanboel.gasamen.nl/.

Combinatie bus met een hotel

Volop genieten vanaf het moment dat je vertrekt totdat je in Istanbul aankomt. En je weet dat alles piekfijn is geregeld. Niet alleen voor onderweg maar ook in de grote Turkse stad. Je wordt bij je hotel afgezet en na de vakantie weer opgehaald. Makkelijker kan het toch niet! Je kunt deze machtige combinatie boeken via http://istanboel.gasamen.nl/.

Combinatie vliegtuig met een hotel

Bij deze indrukwekkende combinatie gaat de minste tijd verloren. En dat is gunstig want je houdt meer tijd over. Bij het vliegveld van Istanbul staan genoeg taxi`s voor je klaar. De taxi brengt je naar je afgesproken hotel.

Toon op kaart
Toon als lijst