Stedentrip Istanbul

(108)
Sorteer op:
 • Best beoordeeld
 • Sterren
 • Prijs

Barin

Hotel Barin is een traditioneel hotel met een gastvrije ontvangst. Door de centrale ligging is dit hotel een prima uitvalsbasis om het prachtige Istanbul te verkennen. ...

Vanaf € 298,- Vlucht + Hotel

Pera Tulip

Pera Tulip is een prachtig design hotel in Oriëntaalse stijl. Na een dag vol indrukken van Istanbul kunt u echt tot rust komen in dit hotel.

Vanaf € 311,- Vlucht + Hotel

Orka Royal

Dit prima hotel biedt u alle ruimte en comfort, dé basis voor uw ideale verblijf. Hotel Orka Royal heeft de perfecte locatie om alle delen van deze fascinerende ...

Vanaf € 297,- Vlucht + Hotel

Hotel Zurich Istanbul

Hotel Zurich Istanbul heeft een uitnodigend terras met een buitenzwembad en het ligt dicht bij de levendige winkelstraten van Istanbul op 15 minuten lopen van de Grote Bazaar. Het beschikt ook over een fitnesscentrum.

Vanaf € 67,- Alleen hotel

Istanbul Golden City Hotel

Het Istanbul Golden City beschikt over een restaurant op het dak, een eigen cafe en ruime kamers met gratis WiFi en een flatscreen televisie. Het ligt op 10 minuten rijden van het Topkapi Paleis en de Blauwe Moskee.

Vanaf € 81,- Alleen hotel
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 20
 • 21
 • 22
 • »

Meer over Stedentrip Istanbul

Istanbul is verreweg de grootste stad van Turkije. Alles bij elkaar wonen er, ruim geschat, rond de 15 miljoen inwoners. Dat houdt tegelijk in dat Istanbul wat inwoners betreft, ook de grootste stad is van heel Europa. Istanbul is een oude stad. Veel is er nog van bewaard gebleven. De stad is ook heel erg nieuw en modern. Vol contrasten. Ook wat betreft arme en rijke wijken, ook wat betreft arme en rijke mensen. De stad kent natuurlijk vele bezienswaardigheden zoals grote prachtige moskeeën en de bekende bazaars. Daar proef je nog de echte Turkse sfeer en de Turken zijn ook echte handelaren. Natuurlijk zijn er ook vele musea. Je kunt daar moderne zaken tegenkomen maar ook echte oude dingen, erg interessant. Een geweldig mooi gebied is rondom de rivier de Bosporus. Deze rivier verdeelt de stad in twee stukken, in een Europees en in een Aziatisch gedeelte. Voor hypermoderne mode hoef je zeker niet naar een andere stad, dat heeft Istanbul volop. Ook vertier is er genoeg. Gezellige kroegjes, oude koffiehuizen, hele goede restaurants en hippe discotheken. Istanbul heeft op de toename van het toerisme handig ingespeeld. Honderden hotels zijn er te vinden. Van eenvoudig tot super de luxe. Dat alles maakt van Istanbul een stad waar het prima verkeren is.

Extra informatie over Istanbul

Stedentrip
Als je echt wilt genieten van een stad die je alles geeft dan moet je naar Istanbul toe. Je kunt er op verschillende manieren van vervoer komen. Heb je tijd genoeg dan ga je met de bus of met de trein. Wil je het allemaal wat sneller dan is het vliegtuig het juiste vervoersmiddel. Het grote vliegveld ligt niet ver van de stad af. Istanbul is een magische stad. Het heeft iets dat geen andere stad heeft. Istanbul is ook een erg bruisende stad. Het leeft 24 uur per dag 365 dagen per jaar. In principe kom je nooit uitgekeken. Je valt van de ene verbazing in de andere. Het ene is nog mooier dan het andere. Het ene nog mystieker dan het andere. Dat alles heeft een bepaalde aantrekkingskracht op de vele toeristen. En elk jaar neemt het aantal toe. Men heeft er over horen praten, nu willen zij het zelf eens gaan bekijken. Je wordt zeker nooit teleurgesteld in Istanbul. Vervelen kan nooit, daarvoor heeft de stad veel te veel. Een andere manier om de stad te ontdekken is om eens een auto te huren. Of rij eens de stad uit. Ontdek gehuchtjes die er uit zien als honderd jaar geleden. De tijd heeft hier blijkbaar stilgestaan. Geweldig om dat eens te zien! Een stedentrip naar de stad van Europa met de meeste inwoners is een terechte keuze.

Toon op kaart
Toon als lijst