Reisgidsen Barcelona

Meer over Reisgidsen Barcelona

Een goede reisgids is van grote waarde tijdens elke stedentrip. In Barcelona kan je in feite niet zonder, zeker niet als het je eerste bezoek aan de stad is. Reisgidsen vind je in de meeste boekenwinkels en in sommige reisbureaus. Daarnaast worden er ook online reisgidsen verkocht. Op het internet is het aanbod aan reisgidsen over Barcelona gevarieerder dan het aanbod in een doorsneel boekenwinkel. Op www.dezwerver.nl kunt u goede informatieve reisgidsen over Barcelona kopen.

Marco Polo reisgids Barcelona

De Marco Polo reisgids over Barcelona is een handige compacte reisgids voor wie Barcelona een eerste keer bezoekt. De gids is praktisch, met veel kaartjes en uitgestippelde routes naar bezienswaardigheden. De meest recente versie van de reisgids is die van 2009.

De Marco Polo reisgids Barcelona editie 2009 is te koop bij De Zwerver voor € 7,90. Kijk op www.dezwerver.nl

Kidskompas Barcelona

Ga je naar Barcelona met je kinderen? Dan is deze reisgids over Barcelona speciaal geschreven voor kinderen en hun ouders een aanrader. De reisgids vertelt je welke bezienswaardigheden je met je kinderen gezien móet hebben. Elke belangrijke bezienswaardigheid in Barcelona wordt door deze reisgids getest op kindvriendelijkheid. In de gids vind je ook tal van leuke kwisvragen, handige weetjes en leuke verhalen over Barcelona.

Kidskompas Barcelona editie 2005 is te koop bij De Zwerver voor € 7,95
Kijk op www.dezwerver.nl

National Geographic Reisgids Barcelona

De National Geographic Reisgids over Barcelona is een volledige en mooi geïllustreerde reisgids met veel informatie over alle bekende en minder bekende bezienswaardigheden van Barcelona. Wat vooral opvalt in deze reisgids zijn de vele dwarsdoorsneden van gebouwen, en de gedetailleerde en mooi vormgegeven plattegronden van verschillende delen van Barcelona.

National Geographic Barcelona editie 2007 is te koop bij De Zwerver voor € 19,90 Kijk op www.dezwerver.nl  

Reisgids Stadswandelingen in Barcelona

Voor wie houdt van wandelen, is er de handige reisgids Stadswandelingen in Barcelona, uitgegeven door Elmar. De reisgids is in feite een kaartbox vol praktische wandelkaarten. Elke wandeling is tussen 2 en 4 kilometer lang. Het is mogelijk om van de ene wandeling te switchen naar de andere. De reisgids is perfect om Barcelon te voet te verkennen. De kaartbox bevat 50 zogenaamde ‘avonturen’, die je in verschillende wijken van Barcelona langs plaatsen leiden die je anders niet ontdekt zou hebben.

De Stadswandelingen in Barcelona editie 2007 is te koop bij De Zwerver voor € 14,50
Kijk op www.dezwerver.nl

100% Barcelona reisgids

Als je alles wil weten over de trendy spots van Barcelona, dan is de reisgids 100% Barcelona van Mo Media een handig hulpmiddel. De reisgids leidt je langs de meest trendy adressen, voor wat betreft shoppen, restaurants en uitgaan in Barcelona. Je leest ook alles over de leukste bezienswaardigheden, musea en parken. De reisgids bevat 6 uitgestippelde wandelingen en overzichtelijke plattegronden.

De reisgids 100% Barcelona editie 2008 is te koop bij De Zwerver voor € 10,95
Kijk op www.dezwerver.nl

Capitool reisgids Barcelona en Catalonië

De Capitool reisgids Barcelona en Catalonië is een indrukwekkend mooi geïllustreerd groot-formaat boek om helemaal in de stemming te komen. Het bevat erg mooie 3D-afbeeldingen, foto’s met klasse en uitgebreide achtergrondbeschrijvingen. Het boek is ook beschikbaar als compacte reisgids, handig voor onderweg.

Het groot-formaat boek Barcelona en Catalonië editie 2008 is te koop bij De Zwerver voor € 22,90
Kijk op www.dezwerver.nl

Gottmer reisgids Barcelona

De Barcelona-reisgids van Gottmer is ideaal voor reizigers die geïnteresseerd zijn in kunst, cultuur en geschiedenis. In de reisgids lees je alles wat je moet weten over de belangrijkste musea per historische periode. Per musea vind je de openingsuren en een beschrijving van de collectie. De reisgids besteedt ook zeer veel aandacht aan de gevarieerde architectuur in Barcelona. Naast kunst en cultuur, worden ook restaurants, cafés en winkelwijken in de gids besproken.

De Gottmer reisgids Barcelona editie 2007 is te koop bij De Zwerver voor € 15,90
Kijk op www.dezwerver.nl

Reisgids Barcelona Insight Guide

De reisgids Barcelona Insight Guide is een uitgebreid werk, vol nuttige achtergrondinformatie over Barcelona. De reisgids is tamelijk groot en zwaar, waardoor het niet vanzelfsprekend is om hem tijdens je reis mee te nemen. De gids is dan ook vooral handig om je reis vooraf te plannen. De Insight Guide staat vol tips over bezienswaardigheden die je moet gezien hebben, lokale tradities en gebruiken, talloze wetenswaardigheden en praktische reisinformatie. Dankzij de Insight Guide vertrek je niet onvoorbereid naar Barcelona.

De reisgids Barcelona Insight Guide editie 2005 (Nederlandstalige versie) is te koop bij De Zwerver voor € 19,90
Kijk op www.dezwerver.nl

The Rough Guide to Barcelona

The Rough Guide to Barcelona is een Engelstalige reisgids bedoeld voor zelfstandige, avontuurlijk aangelegde reizigers. De reisgids geeft een actueel overzicht van de beste adressen, voor elk budget, voor wat betreft eten, drinken, uitgaan, shoppen en cultuur. In de gids vind je tips voor daguitstappen in Barcelona en de nabije omgeving, en lees je meer over de typisch Catalaanse keuken.

De reisgids the Rough Guide to Barcelona editie 2006 (Engelstalige versie) is te koop bij De Zwerver voor € 18,95
Kijk op www.dezwerver.nl

Trotter reisgids Barcelona en Catalonië

In de reisgids over Barcelona en Catalonië vind je veel basisinformatie over Barcelona en de wijde omgeving. De gids is eerder sober, zonder foto’s, maar met uitgebreide beschrijvingen en gedetailleerde kaartjes. Voor de rugzaktoerist die zich niet wil beperken tot Barcelona alleen, is deze reisgids een handige leidraad. Plaatsen waar je goedkoop kan eten, drinken en slapen worden in de reisgids kritisch besproken. De gids bevat een lijst met Catalaanse en Castiliaanse woorden en besprekingen over het klimaat, het milieu en de geschiedenis per streek. Naast Barcelona komen de volgende streken aan bod: de Costa Brava en het achterland, het hart van Catalonië, de Tarragona, de Catalaanse Pyreneeën en de Costa Daurada.

De Trotter reisgids Barcelona en Catalonië editie 2007 is te koop bij De Zwerver voor € 14,95
Kijk op www.dezwerver.nl

Lonely Planet Barcelona City Guide

De Lonely Planet reisgids over Barcelona is er voor zowel georganiseerde als zelfstandige reizigers. In deze Engelstalige reisgids vind je talloze gedetailleerde kaarten, ideetjes voor excursies en de beste hotels, jeugdherbergen, cafés en restaurants De Lonely Planet reisgidsen worden geschreven door locals. Hierdoor bevatten ze unieke achtergrondinformatie en bieden ze unieke inzichten over Barcelona.

De Lonely Planet Barcelona City Guide editie 2008 (Engelstalige versie) is te koop bij De Zwerver voor € 18,95
Kijk op www.dezwerver.nl

Michelin groene gids Catalonië – Barcelona

De groene gidsen van Michelin zijn een begrip onder de reisgidsen. Er bestaat ook een groene gids voor Catalonië en Barcelona. De sterrenbeoordeling van Michelin maakt het de lezer meteen duidelijk welke bezienswaardigheden, restaurants en cafés in Barcelona en wijde omgeving een bezoek waard zijn. Een beproefde gids vol praktische inlichtingen om ter plaatse voluit te genieten.

De groene gids van Michelin over Catalonië en Barcelona editie 2006 is te koop bij De Zwerver voor € 17,95
Kijk op www.dezwerver.nl