Goedkoop Gent

(14)
Sorteer op:
  • Best beoordeeld
  • Sterren
  • Prijs

Hotel De Flandre

2 daagse treinreis naar Gent. Het is leuk binnenkomen in De Flandre op het authentieke stenen straatje. Een prettig hotel, compleet gerenoveerd en met een warme uitstraling. De moderne kamers zijn van alle gemakken voorzien. Ligging: Gelegen in een rustig straatje in het historische centrum van Gent. De Korenmarkt ligt...

Vanaf € 84,- Alleen hotel

Hotel Monasterium Poortackere

Charmant hotel in het centrum van de stad. Hotel Monasterium Poortackere is gevestigd in een schitterend 19e eeuws kloostercomplex.Ligging: In het centrum, op ca. 400 m. van de Korenmarkt en de Graslei. Station Gent St. Pieters op ca. 1800 m.Voorzieningen: Receptie, bar, tuinen met terras en lift in het hoofdgebouw. Ka...

Vanaf € 70,- Alleen hotel

Erasmus Hotel

Het charmante Erasmus Hotel is gevestigd in het 16e eeuwse huis van een edelman. U bevindt zich hier midden in het historische centrum van Gent, op loopafstand van alle interessante bezienswaardigheden.

Vanaf € 69,- Alleen hotel
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • »

Meer over Goedkoop Gent

Gent is een middelgrote stad in België en telt ongeveer 240.000 inwoners. De stad heeft in de loop der eeuwen veel meegemaakt. Veel restanten zijn daarvan bewaard gebleven. Daar komen veel toeristen op af. Op de tweede plaats is Gent een stad waar de Bourgondische levensstijl nog altijd aanwezig is. Dat is te zien aan het groot aantal café`s en restaurants. Het aantal toeristen naar Gent blijft alsmaar toenemen want men wil ook deze stad wel eens meemaken. Je kunt op diverse goedkope manieren naar Gent. En in Gent zijn genoeg goedkope hotels en hostels aanwezig. Samengevat, Gent is een fijne stad om te bezoeken. Dat kun je doen met de trein, met de bus en met de auto.

Goedkope treinreis

Ongeveer 4 uur duurt de treinreis van Amsterdam naar Gent. Dat is inclusief het overstappen. Je stapt in en je gaat meteen rijden. Geen hindernissen onderweg, en dat scheelt enorm in de tijd. Met de trein reizen is erg ontspannend en op deze manier heb je een perfect begin van een heerlijke tijd in Gent. En over de prijs van enkele tientjes mag je zeker niet klagen. Laat je maar eens voorlichten door de Nederlandse Spoorwegen.

Goedkope busreis

Flinke concurrentie onder de busbedrijven zorgt voor een lage prijs. Dat is voordeel één. Voordeel twee is de rit op zich. Fijne zitplaatsen, een airco, een toilet en een koffiebar zijn standaard voorzieningen. Daarnaast is het altijd gezellig in de bus. Dat alles zorgt ervoor dat het een fijne reisonderneming is.

Goedkope autoreis

De afstand is makkelijk in één dag te overbruggen, ook al woon je in het uiterste noorden van ons land. Neem je enkele vrienden en vriendinnen mee, dan ben je echt spotgoedkoop uit. Daarbij heb je altijd de auto bij de hand voor leuke uitstapjes in de omgeving.

Goedkope hotels

Vroeger was er een bakkerij in gevestigd. Nu zit er het Ghent River Hotel in. Sommige zaken doen nog zeker denken aan die tijd. Het hotel ligt in het centrum dus in de buurt van musea en bijzonder mooie bezienswaardigheden. De hotelkamers zijn heel uitnodigend uitgerust en van alle moderne gemakken voorzien. In de ochtend ga je eerst ontbijten. Na een lange maar interessante dag kun je aan de bar bijkomen met een groot glas Belgisch bier. Een overnachting kan al vanaf ongeveer 35 euro. Parkeren kan niet bij het hotel en huisdieren zijn niet welkom. Het adres van dit hotel is Waaistraat nummer 5.

Bijna 50 kamers zijn er in Hotel Gravensteen dat midden in het centrum van de stad ligt. Het hotel is onlangs helemaal gerenoveerd en dat kun je wel zien! Voordat je `s morgens de deur uitgaat heb je al een fijn ontbijt achter de kiezen. Parkeren kost ongeveer 10 euro per dag en dat bedrag ben je ook kwijt voor een huisdier. Een nacht doorbrengen kost ongeveer 40 euro. Het adres van dit prima hotel is Jan Breydelstraat 35.

Aan de rand van de stad, op ongeveer 5 kilometer van het altijd levendige centrum, ligt Campanile Hotel Gent. De ruim 50 hotelkamers zijn bijzonder fijn ingericht. Het hotel heeft een restaurant en een bar. In de ochtend krijg je een luxe ontbijt voorgeschoteld voordat je de stad ingaat. Het parkeren is gratis, een huisdier is welkom en je hoeft daar ook niks voor te betalen. Een heerlijke overnachting gaat je ongeveer 40 euro kosten. Het hotel is gevestigd in de Akkerhage 1.

Aan de oever van rivier de Leie en tegelijk aan de rand van het centrum, ligt het Europahotel. Een compleet hotel. De kamers zijn smaakvol ingericht en alles is aanwezig voor een fijn verblijf. In het restaurant kun je van alle maaltijden genieten. Je auto parkeren kost je geen geld. Voor een huisdier moet enkele euro`s per dag worden betaald. Voor rond de 35 euro rolt het hotel voor jou de loper uit. En dat gebeurt in de Gordunakaai 59.

Hotel Castel is een echt knus familiehotel. Dat ondervind je al op het moment dat je dit hotel binnengaat. De kamers zijn rijkelijk uitgerust en smaakvol aangekleed. In het hotel zit Bierhuis Castel. Daar kun je een biertje nemen uit de meer dan 150 soorten bier. Parkeren is mogelijk op een openbare parkeerplaats en dat kost slechts 3 euro per dag. Een fijn hotel en het is te vinden op het Koningin Maria-Hendrikaplein 9. De prijs van een nacht onder de pannen is ongeveer 35 euro.

Goedkope hostels

HI De Draecke Gent ligt in een rustige straat in het centrum van de stad. Bijna 30 kamers zijn er in dit hostel die allen comfortabel zijn ingericht. In de ochtend staat er een uitgebreid ontbijt voor je klaar. En dat allemaal voor de prijs vanaf ongeveer 20 euro. Het adres is Sint-Widostraat 11.

Aan de Bargiekaai 35 ligt Ecohostel Andromeda. Is gunstig gelegen want binnen tien minuten wandelen sta je midden in de stad. Het is een hostel dat bewust zuinig omgaat met energie. Het ontbijt bestaat zoveel mogelijk uit biologisch voedsel. Dit ontbijt kost je ongeveer 5 euro. Het hostel is een prima basis om vandaar uit Gent te gaan ontdekken. Een nachtje slapen kost je ongeveer 25 euro.

In een gezellige en toch rustige buurt ligt hostel Suro Guesthouse. Het hostel staat garant voor prima bedden en een topontbijt in de ochtend. Toch betaal je maar ongeveer 30 euro per nacht. Het adres van dit aangename hostel is Vlierstraat 57.

Hostel Logies Onderland kom je tegen in de Rabotstraat 62. Dit onderkomen ligt in het centrum. Alles is dus makkelijk te belopen. Er is een keuze wat de kamers betreft. De prijzen beginnen per nacht vanaf 30 euro, inclusief een stevig ontbijt.

Toon op kaart
Toon als lijst