Vakantie Gent

(14)
Sorteer op:
  • Best beoordeeld
  • Sterren
  • Prijs

Hotel De Flandre

2 daagse treinreis naar Gent. Het is leuk binnenkomen in De Flandre op het authentieke stenen straatje. Een prettig hotel, compleet gerenoveerd en met een warme uitstraling. De moderne kamers zijn van alle gemakken voorzien. Ligging: Gelegen in een rustig straatje in het historische centrum van Gent. De Korenmarkt ligt...

Vanaf € 84,- Alleen hotel

Hotel Monasterium Poortackere

Charmant hotel in het centrum van de stad. Hotel Monasterium Poortackere is gevestigd in een schitterend 19e eeuws kloostercomplex.Ligging: In het centrum, op ca. 400 m. van de Korenmarkt en de Graslei. Station Gent St. Pieters op ca. 1800 m.Voorzieningen: Receptie, bar, tuinen met terras en lift in het hoofdgebouw. Ka...

Vanaf € 70,- Alleen hotel

Erasmus Hotel

Het charmante Erasmus Hotel is gevestigd in het 16e eeuwse huis van een edelman. U bevindt zich hier midden in het historische centrum van Gent, op loopafstand van alle interessante bezienswaardigheden.

Vanaf € 69,- Alleen hotel
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • »

Meer over Vakantie Gent

Gent is een oude stad. Heel ver terug in de tijd lag de stad in een gebied waar vaak overstromingen plaatsvonden. Hierdoor was akkerbouw moeilijk om te doen. Schapenteelt werd wel veel gedaan. En dat bleek uiterst succesvol. De stad was gedurende vele eeuwen dé stad wat betreft de vlas. Uit die oude tijden zijn nog steeds veel zaken te bewonderen, en daar komen veel mensen op af. Maar de mensen komen ook voor de Gentse sfeer. Gent telt ongeveer een kwart miljoen inwoners. En hiermee is het één van de grotere steden van België.

Het land staat erg bekend om de Bourgondische inslag. Die inslag vind je zeker terug in Gent. Het hele jaar door zijn er toeristen die de stad willen meemaken. Zij komen voor de mooie bezienswaardigheden, de musea, voor het Belgisch bier, de frieten en de wereldberoemde chocolade. In Gent vakantievieren staat bij veel mensen op het verlanglijstje. En die mensen hebben geluk want Gent ligt voor de Nederlanders best wel dichtbij. Je kunt naar de stad gaan met de auto, met de bus en met de trein. Dan regel je zelf je hotel. Dat hotel kun je ook láten regelen, en dan heb je daar geen omkijken meer naar. Er zijn reisaanbieders die je graag aan een goed hotel willen helpen. Ga maar eens een kijkje nemen op http://stedentrip.com/reisorganisaties-gent. Zeker weten dat je daarna de smaak te pakken krijgt dus snel boeken is de boodschap. Dat boeken kun je doen via http://stedentrip.com/stedentrip-gent.

Met de auto

Is gewoonweg fijn én goedkoop. Je hoeft bij aankomst alleen nog maar een hotel op te snorren. In Gent hoef je geen kaarten te kopen voor het openbaar vervoer. Het vervoer heb je zelf in handen, en dat is supermakkelijk. En natuurlijk wil je meer van België zien nu je er toch bent. Pak je auto en ontdek het land, en Gent natuurlijk!

Met de bus

Een ontspannen reis is een goed begin van je vakantie, en die krijg je met de bus. Een busreis is betaalbaar, afhankelijk natuurlijk wat je wilt. Je kunt een busreis nemen met of zonder excursies. Bij aankomst in Gent moet je nog wel een hotel opzoeken en soms is dat best wel lastig. Om de juiste busreis te krijgen, moet je de deskundige hulp inroepen van www.vannoodreizen.nl. Een andere deskundige is www.effeweg.nl. Ook raad en daad krijg je gegarandeerd bij www.gasamen.nl.

Met de trein

Vanaf Amsterdam ben je in enkele uren in Gent. En dat treinen kan op twee manieren. De eerste manier is met de Thalys, en die treinreis verloopt het snelst. De tweede is de Internationale Intercity. Beiden zijn natuurlijk prima. Je kunt inlichtingen hierover krijgen én tickets kopen via de website van NSHispeed.

De combinatie auto met een hotel

De geruststellende gedachte achter deze combinatie is dat je hotel op de hoogte is van je komst. Bij aankomst in Gent rijd je daar naar toe, even inchecken en je gaat nu écht aan Gent beginnen. Reisaanbieders staan voor je klaar zoals www.kras.nl en www.dejongintra.nl. Wil je eens kijken wat andere aanbieders hebben, ga dan maar snel kijken op www.stedentrip.com/hotels-gent.

De combinatie bus met een hotel

Je drankje staat al voor je klaar bij aankomst in je geboekte hotel. En zal je goed doen. Het afscheid van je hotel zal niet makkelijk zijn op het moment dat de bus weer voor de deur staat. Deze combinatie, deze fijne combinatie is te boeken bij http://gent.gasamen.nl/gent/busreizen.

De combinatie trein met een hotel

Deze voortreffelijke combinatie is te boeken bij ondermeer http://gent.gasamen.nl/treinreizen. Een korte reisduur. Aankomst op het treinstation. Een taxi, en binnen een kwartiertje stap je fris je hotel binnen.

Toon op kaart
Toon als lijst