Lastminute Gent

(14)
Sorteer op:
  • Best beoordeeld
  • Sterren
  • Prijs

Hotel De Flandre

2 daagse treinreis naar Gent. Het is leuk binnenkomen in De Flandre op het authentieke stenen straatje. Een prettig hotel, compleet gerenoveerd en met een warme uitstraling. De moderne kamers zijn van alle gemakken voorzien. Ligging: Gelegen in een rustig straatje in het historische centrum van Gent. De Korenmarkt ligt...

Vanaf € 84,- Alleen hotel

Hotel Monasterium Poortackere

Charmant hotel in het centrum van de stad. Hotel Monasterium Poortackere is gevestigd in een schitterend 19e eeuws kloostercomplex.Ligging: In het centrum, op ca. 400 m. van de Korenmarkt en de Graslei. Station Gent St. Pieters op ca. 1800 m.Voorzieningen: Receptie, bar, tuinen met terras en lift in het hoofdgebouw. Ka...

Vanaf € 70,- Alleen hotel

Erasmus Hotel

Het charmante Erasmus Hotel is gevestigd in het 16e eeuwse huis van een edelman. U bevindt zich hier midden in het historische centrum van Gent, op loopafstand van alle interessante bezienswaardigheden.

Vanaf € 69,- Alleen hotel
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • »

Meer over Lastminute Gent

Wanneer is een lastminute interessant?

Als je niet bent gebonden aan een bepaalde bestemming of periode. Een land, streek of stad die dan niet zo goed verkoopt als verwacht kunnen uitpakken in goedkope- en leuke koopjes.

Waar komt lastminute vandaan?

Het is een begrip in de reiswereld. Het verwijst naar het regelen van zaken op het laatste moment. In de praktijk betekent dit het boeken van een vakantie. Het supergrote voordeel is dat lastminute vakanties stukken goedkoper zijn dan de standaardtarieven. Het zal niet verbazen dat de kwaliteit van de reis hetzelfde is.

Waarom een lagere prijs?

Dat komt omdat reisorganisaties er niet altijd in slagen hun vakantieproducten te verkopen vóór een bepaalde periode. Zij blijven er mee zitten. Om toch nog wat te verdienen, doen zij de restanten van de hand maar dan voor een fors lager bedrag.

Zijn er nog meer voordelen aan een last minute?

-Nogmaals, de prijs. De korting kan wel oplopen tot zo`n 60 procent van de originele prijs. Zeker de moeite waard!
-Je hebt een bepaald land op het oog. Je weet dat het daar in de zomer bloedheet is. En op die hitte zit je niet echt te wachten. Dan is het voor- of najaar beter voor jou geschikt om dat land te bezoeken.
-Je wilt naar een badplaats die bekend staat om geweldige drukte in de zomertijd. En daar hou je niet zo van. Ook dan is een lastminute prima voor jou. In het voor- en naseizoen is de drukte een stuk minder en heb je de ruimte om overal je handdoek op het strand uit te spreiden.
-Hou je van bezienswaardigheden bekijken? En je wilt niet tekens worden weggedrukt…ga dan maar in de lente of herfst. Lekker rustig, en op je gemak kun je dan uitgebreid genieten.
-Je gaat voor de natuur naar een land, stad of streek. Dan is zeker de lente dé tijd om daar heen te gaan. Het natuurfeest gaat dan pas beginnen. In de zomer kan de natuur verdord worden door hoge temperaturen. In sommige landen, streken en steden kan de herfst wel de moeite waard zijn.

En zijn er ook nadelen aan verbonden?

-Je bent jong en je wilt helemaal onder de mensen zijn. Je wilt van het drukke strand en in de nacht genieten van een luidruchtig uitgaansleven. Dan is een lastminute minder geschikt voor jou.
-Dat geldt ook als je houdt van tjokvolle bars en discotheken. In de lente is wat dat betreft nog niet alles open. In de herfst kan het zomaar zijn dat je voor een dichte deur komt te staan.
-Het zal niet altijd zo zijn dat je je favoriete land kunt bezoeken met een lastminute. Het aanbod van lastminute producten is soms wel eens beperkt.

Welke soorten lastminute reizen zijn er naar Gent?

Je hebt lastminute reizen naar Gent die je kunt doen met de bus, met de trein en met je auto.

Een lastminute met de bus.

Eindelijk hoef je zelf eens niet te rijden. En dat zal uitstekend bevallen. Je wordt bijna thuis voor de deur opgehaald en ook weer afgezet na je verblijf. In Gent aangekomen word je wél voor de hoteldeur afgezet en weer opgehaald. Onderweg zul je je nooit vervelen. Je maakt een praatje. Je kijkt onderweg naar alles dat voorbijkomt. Dan pak je de krant en tijdens het lezen drink je een kop koffie. Een fijne keuze om met de bus te gaan. En daarom zijn er reisaanbieders die weten dat zo`n busreis veel wordt gedaan. Kijk maar eens op www.vertrekpunt.nl. En ga ook maar eens kijken op www.dejongintra.nl. Bovendien is er www.kras.nl en ook www.gasamen.nl staat voor je klaar.

Een lastminute met de trein

Met de trein ben je snel in Gent. Daar aangekomen kan je ontdekkingsreis meteen beginnen. Een treinreis is een reis zonder zorgen. Daarom wordt er veel met de trein gereisd. En www.gasamen.nl wil je hier graag bij helpen.

Een lastminute met de auto

Een verrassende keuze hoor! Vrijheid en blijheid zijn de troeven. Zelf bepalen wanneer je gaat, wanneer je weggaat en wat je verder in Gent gaat doen met de auto. En zo zijn er reisaanbieders die je graag willen helpen om van je lastminute een succes te maken. Zo`n reisaanbieder is www.arke.nl. Een andere topper op dit gebied is www.kras.nl.

Maar hoe weet je nu of er lastminute reizen zijn?

Het antwoord op deze vraag is erg eenvoudig. Alle reisaanbieders hebben natuurlijk hun eigen website. Op die site kun je zien wat het aanbod is. Ook op de radio en televisie zijn regelmatig hun aanbiedingen. Kijk daarnaast eens in de grotere dagbladen.

Je hebt je keuze gemaakt, hoe ga je boeken?

Ook dat is eenvoudig. Wat moet je doen? Je gaat naar de pagina `reisaanbieders`. Op die pagina zul je nog meer organisaties aantreffen. Dan kom je meteen te weten hoe je moet boeken.

Toon op kaart
Toon als lijst