Reisgidsen Gent

Meer over Reisgidsen Gent

Een reisgids moet makkelijk zijn te lezen. Het moet ook lekker in de hand liggen. En natuurlijk wil je informatie hebben die echt boeit. En met kleurenfoto`s wordt het allemaal nóg interessanter. Dat soort reisgidsen zijn er genoeg. Aan de genoemde prijzen kunnen nooit rechten aan worden ontleend!

In de reisgids van Marco Polo wordt niet alleen Gent behandeld maar ook andere steden en streken. In het bijzonder wordt er informatie gegeven over hotels en restaurants. Musea en kerken komen beduidend minder aan bod. Leuk infoboekje met totaal 96 bladzijden en dat voor de weggeefprijs van bijna 8 euro. Eenvoudig te bestellen bij www.dezwerver.nl.

Beheers je de Engelse taal en wil je veel te weten komen over Antwerpen en Gent in het bijzonder, dan heb je geluk. Uitgeverij Footprint guides heeft namelijk een hele praktische reisgids gemaakt. Vooral de geschiedenis en de cultuur komen uitgebreid aan bod. Een aardige dikke reisgids met bijna 260 pagina`s. De prijs is erg gunstig te noemen, slechts bijna 11 euro dus daar kan het niet aan liggen. Bestel het maar snel bij www.dezwerver.nl.

Ben je nog nooit in deze mooie Belgische stad geweest? En je wilt er heen maar je wilt eerst informatie over van alles en nog wat? Bestel dan snel deze reisgids bij www.dezwerver.nl. Je leest, nadat je je bestelling binnen hebt, over de bezienswaardigheden, over winkels, parken, musea en over nog véél meer. De uitgever is Mo Media en de gids bevat 92 pagina`s die volgestouwd zijn met informatie. De prijs is een schertsvertoning…nog geen 9 euro.

Van lonely Planet dus in het Engels. En is die taal voor jou geen probleem dat ben je een geluksvogel. Zowel Antwerpen als Gent komen uitgebreid aan de orde. Ná het lezen van de bijna 200 bladzijden weet je er al veel van. Erg informatief, erg interessant en een erg mooie reisgids. Eigenlijk moet je die thuis in de boekenkast zetten, een juweeltje! Dus kopen voor de lage prijs van nog geen 11 euro en dat kun je doen bij www.dezwerver.nl.

Bij www.bol.com ligt een geweldige heerlijke reisgids voor jou klaar. En niet alleen over Gent maar ook over de andere toppers Brussel, Brugge en Antwerpen. Vier steden volledig beschreven in één reisgids, dat is nog eens makkelijk! Je kunt het niet zo gek verzinnen of het staat wel beschreven en wat wil je…ruim 600 bladzijden! Ja, die wil je natuurlijk wel graag hebben voor dat lage bedrag van nog geen 23 euro. Wie wil zo`n reisgids nu niet, nou dan! De gids is van Capitool dus dan weet je het wel.

Unieboek heeft ook een reisgids voor je wat betreft Gent. Ook Brugge en Antwerpen komen aan bod. Bijna 100 bladzijden nemen je mee naar het heerlijke Bourgondische land bij uitstek. En de informatie wordt royaal gegeven in de reisgids die bijna 100 bladzijden bevat. Een aanradertje voor nog geen 8 euro. Voor dat geld mag je de gids niet missen dus hup, bestel het maar via www.bol.com.

Na het lezen en bestuderen van één van deze prima reisgidsen heb je veel informatie gekregen. Je maakt al snel je voorkeuren en dan ga je Gent gerichter bezoeken. Dat is het grote voordeel van een reisgids. Veel leesplezier en een fijne voortreffelijke tijd in Gent!