Lastminute Lissabon

(3)
Sorteer op:
  • Best beoordeeld
  • Sterren
  • Prijs

Mundial

Dit uitstekende hotel is gelegen in het centrum van Lissabon. In de gezellige straatjes in de omgeving vindt u tal van winkeltjes en restaurants.

Vanaf € 313,- Vlucht + Hotel

Embaixador

Prima hotel gelegen in het stadscentrum en vlakbij Parque Eduardo VII, vanaf de heuvel in het park heeft u prachtig uitzicht over de Taag.

Vanaf € 265,- Vlucht + Hotel

Dom Carlos Liberty

Zeer goed hotel bij het winkelgebied van de stad, dichtbij Avenida da Liberdade met vele leuke boetieks en winkels.

Vanaf € 326,- Vlucht + Hotel
  • 1

Meer over Lastminute Lissabon

Een lastminute is een reis die niet is verkocht door een reisorganisatie. Om toch deze reis te verkopen, wordt deze met een zeer aantrekkelijk korting aangeboden. De meeste lastminute reizen komen vooral in het najaar. Maar ook in het voorseizoen kunnen al lastminutes worden aangeboden.

Hoe kom je aan een lastminute?

Dat is niet zo moeilijk. Je gaat dan op een website kijken van een reisorganisatie. Wil je graag een autovakantie met een hotel, dan wil www.booking.com je bijzonder graag helpen. Ook die je zal steunen is www.kras.nl en die ondersteuning krijgt je beslist ook van www.arke.nl.
Met de auto gaan is de route zelf uitstippelen. Dan heb je al de vakantievoorpret. Je kunt kiezen om over de autosnelwegen te gaan. Je kunt ook kiezen om langs de Belgische kust te gaan, daarna langs de Franse kust om zo in Portugal aan te komen. Dat gaat langzamer maar je geniet van vele mooie plaatjes onderweg. Neem vooral vrienden en vriendinnen mee voor aanspraak en gezelligheid. In Lissabon aangekomen heb je niks te maken met het openbaar vervoer. Je bent de baas, en je blijft de baas met je auto.

Heb je liever een busvakantie met een hotel, dan zijn er diverse reisaanbieders die compleet voor je klaar staan. Kijk maar eens op de website van www.vertrekpunt.nl. Een andere goede reisaanbieder is www.dejongintra.nl. Wil je nóg meer bekijken wat aanbieders betreft, dan neem maar eens een kijkje op www.kras.nl Maar ook www.gasamen.nl staat je bij met echte raad en daad. Met de bus betekent dat je bijna voor je huisdeur wordt opgehaald. In Lissabon word je voor je hotel afgezet, en ook weer opgehaald na je verblijf. Je wordt ook weer bijna voor je huisdeur afgezet. Je hoeft zelf niet te rijden en dat wordt als superpositief ervaren.

Je wilt graag met de trein reizen met daarbij een hotel. Ook nu staan er reisaanbieders voor je klaar. Bijvoorbeeld www.hotelspecials.nl en www.booking.com. Een andere topper is www.gasamen.nl. Ongestoord met de trein reizen. Is goed te doen en je gaat in snel tempo naar de Portugese hoofdstad. In Lissabon is het een kwestie van een taxi nemen die je naar je hotel zal brengen.

Een vliegreis met een geboekt hotel is super. Binnen enkele uren ben je al in Lissabon vanaf Amsterdam. En vliegen is en blijft een heerlijke en bijzondere ervaring. Dat weten ook de reisaanbieders. Ga maar eens kijken op www.ebookers.nl en www.cheaptickets.nl. Ook www.wtc.nl is graag voor jou bezig.

In het kort de voordelen van een lastminute

-De prijs. Onverkocht betekent minder winst voor een reisorganisatie. Deze wil graag van een onverkochte reis af. Dat kan alleen door de onverkochte reis beduidend lager in prijs aan te bieden. De korting kan wel oplopen tot zo`n 50 procent of meer!
-Je wilt graag naar een land waar de zomertemperatuur hoog kan oplopen. De hitte is niets voor jou. In dit geval is het beter om een lastminute reis te bemachtigen. In het najaar is de echte hitte verdwenen, en dan voel je je beter op je gemak.
-Hou je niet van massaal met vakantie gaan, dan is een lastminute ook bijzonder geschikt voor jou.
-Heb je interesse in musea en bezienswaardigheden en je wilt alles rustig bekijken? Ook dan is een lastminute erg geschikt voor je. In het najaar zijn de meeste toeristen weg en heb je alle tijd om overal aandacht aan te besteden.

In het kort de nadelen van een lastminute

-Het aanbod is beperkt. Het kan zijn dat jouw bestemming niet aanwezig is als lastminute. Je kunt dan een andere bestemming uitkiezen of in het hoogseizoen gaan.
-Voor ouders met kleine kinderen is het vaak lastig om een lastminute reis te krijgen. Zij zijn immers gebonden aan de zomervakantie.
-Wil je partner ook mee, dan moet hij of zij wel weten dat er op korte termijn vrij kan worden genomen.
-Wil je je storten in overvolle bars, kroegen en discotheken, dan is een lastminute minder geschikt voor jou. In het najaar kan het gebeuren dat uitgaansgelegenheden al zijn gesloten.

Je hebt wel belang bij een lastminute, hoe kom je nu te weten of er aanbiedingen zijn?

Daar kun je heel simpel achterkomen. Elke vakantieaanbieder heeft een website. Daar kun je eens op gaan kijken. Ook maken reisaanbieders reclame voor hun lastminute reizen op radio en televisie. Hou ook de grotere dagbladen in de gaten. In deze kranten worden veel lastminute-advertenties geplaatst.

Je hebt een lastminute gevonden, hoe kun je gaan boeken?

Ga eerst maar eens naar de pagina `reisaanbieders`. Daar zie je dat het aanbod erg groot is. Je vindt daar een compleet overzicht met de daarbij behorende informatie en mogelijkheden. Daar kom je ook alles te weten hoe je moet boeken. En boek zo snel mogelijk want op is op, en dat zou erg jammer zijn! Een heerlijk verblijf in Lissabon toegewenst.

Toon op kaart
Toon als lijst