Vakantie Lissabon

(3)
Sorteer op:
  • Best beoordeeld
  • Sterren
  • Prijs

Mundial

Dit uitstekende hotel is gelegen in het centrum van Lissabon. In de gezellige straatjes in de omgeving vindt u tal van winkeltjes en restaurants.

Vanaf € 313,- Vlucht + Hotel

Embaixador

Prima hotel gelegen in het stadscentrum en vlakbij Parque Eduardo VII, vanaf de heuvel in het park heeft u prachtig uitzicht over de Taag.

Vanaf € 265,- Vlucht + Hotel

Dom Carlos Liberty

Zeer goed hotel bij het winkelgebied van de stad, dichtbij Avenida da Liberdade met vele leuke boetieks en winkels.

Vanaf € 326,- Vlucht + Hotel
  • 1

Meer over Vakantie Lissabon

Lissabon is een geweldige stad. Om in deze stad te komen, kun je met je eigen auto gaan. Heb je geen zin om te rijden, dan is met de bus of met de trein een prima optie. Wil je de reis naar Lissabon nóg sneller doen, dan staat het vliegtuig voor je klaar. Je kiest hier voor een reis zonder hotel. Het nadeel is wel dat je bij aankomst eerst een hotel moet opzoeken. Daar gaat de nodige tijd inzitten en dat is niet de bedoeling. Beter is een hotel te laten regelen voordat je gaat. Dat geeft toch wel een prettig gevoel. Ga eerst maar eens kijken op http://stedentrip.com/reisorganisaties-lissabon. Je wilt nu liever vandaag dan morgen naar deze prachtige stad. Boek dan nu maar snel via http://stedentrip.com/stedentrip-lissabon.

Autoreis

Je neemt natuurlijk je allerbeste vrienden en vriendinnen mee naar Lissabon. Onderweg kun je overnachten op een camping of in een hotel. Je vrijheid is je veel waard. Doen waar je zelf zin in hebt. Geniet van al het moois onderweg en je kunt stoppen wanneer het jou uitkomt. In Lissabon moet je nog wel een hotel charteren.

Busreis

Een prima keuze om uitgerust in de Portugese hoofdstad te komen. Deze manier van reizen is erg populair en daarom zijn er diverse reisaanbieders die je willen helpen. Zo heb je onder andere www.vannoodreizen.nl. En www.effeweg.nl wil graag hulp bieden en dat geldt ook voor www.gasamen.nl. In de stad gekomen, moet je nog wel een goed hotel zien te vinden.

Treinreis

Een snelle reis. Een fijne reis zonder opstoppingen onderweg. En er is altijd wel iemand die een gesprek met je begint. Je raast door ons land, door België en Frankrijk en voordat je het weet ben je al in de Portugese hoofdstad. Alleen nog maar een hotel zoeken en het heerlijke genieten kan beginnen. Heb je interesse in zo`n treinreis en je wilt er echt alles over weten…dan ga maar vlug naar de website van NSHispeed.

Vliegreis

Dé snelle manier om in Lissabon te komen. Vliegen is natuurlijk superveilig, comfortabel, spannend en erg ontspannend. Op het vliegveld staat zeker een taxi voor je klaar die je naar het centrum brengt. Daar kies je een hotel en Lissabon ligt aan je voeten. Je staat er nooit alleen voor want er zijn reisaanbieders die je een prachtig verblijf willen geven. Eén er van is www.cheaptickets.nl. Een andere is www.wtc.nl en ook www.ebookers.nl is er voor jou!

Combinatie autoreis met een hotel

Wat een heerlijke combinatie! Al rijdend door schitterende landschappen heb je het fijne gevoel dat niks aan het toeval is overgelaten. Jouw hotel weet dat je komt, en dat is een veilige gedachte. Een zorgeloze combinatie en die werd mogelijk gemaakt door www.dejongintra.nl. Deze combinatie kan ook worden geregeld door www.kras.nl. Deze reisaanbieders zijn slechts een kleine greep uit het grote aanbod. Ga maar kijken op stedentrip.com/hotels-lissabon.

Combinatie busreis met een hotel

Lachend stap je de bus in. Lachend stap je de bus uit in Lissabon. Je staat voor je hotel. Je voelt je helemaal uitgerust. En dat hoort ook zo want je hebt genoeg te doen in Lissabon. Een busreis is een reis die op het lijf staat geschreven. Na je vakantie staat de bus je op te wachten voor de hoteldeur. Deze combinatie wordt steeds meer populair, en terecht! Boeken gaat heel eenvoudig via http://lissabon.gasamen.nl.

Combinatie treinreis met een hotel

Een aantrekkelijke combinatie. Een fascinerende treinreis naar de Portugese hoofdstad. Daar aangekomen een hotel waar je een fijn verblijf zult hebben. Mooier kan niet! Ook deze combinatie wordt steeds vaker gedaan. Ga maar meteen reserveren, en dat kan via http://lissabon.gasamen.nl.

Combinatie vliegreis met een hotel

Wat een indrukwekkende combinatie, zonder meer! Je vliegt vanaf Amsterdam in één streep naar Lissabon. Als je dán nog niet het vakantiegevoel hebt…in Lissabon neem je een taxi en die brengt je naar je hotel. Dat hotel is op de hoogte van jouw komst dus welkom in Lissabon! Boeken is erg eenvoudig.

Toon op kaart
Toon als lijst