Reisgidsen Lissabon

Meer over Reisgidsen Lissabon

Natuurlijk wil je zoveel mogelijk informatie hebben over je vakantiebestemming. Een goede reisgids geeft dan ook die informatie. Er moet bijvoorbeeld een plattegrond bij zitten. In kleur natuurlijk. Informatie over het openbaar vervoer en taxi is altijd nuttig. Ook bezienswaardigheden worden besproken. Met andere woorden: je kunt niet zonder een fatsoenlijke reisgids. De leukste en interessantste reisgidsen worden hier in het kort besproken.

Van Mo Media.Een reisgids in zakformaat. Erg kleurrijk. Veel informatie. Over alles. Met dit handige boekje leer je Lissabon al goed kennen. En dat voor slechts 10,95 euro. Natuurlijk interesse gekregen dus bestellen via www.dezwerver.nl/boeken/reisgidsen/europa/portugal/lissabon.

Een overzichtelijke en een handig reisgidsje van Marco Polo. Voor een eerste kennismaking met Lissabon. Er zit een kaart in die opengeklapt kan worden. Makkelijk hoor! Deze reisgids steek je zo in je binnenzak. En dat voor maar 6,90 euro. Goed en goedkoper kan echt niet! Dus snel bestellen via www.dezwerver,nl/boeken/reisgidsen/europa/portugal/lissabon.

Voor degene die een reisgids in de Engelse taal wil hebben is er nu een leuke reisgids. Deze reisgids van Lonely Planet staat boordevol nuttige informatie waar je echt iets aan hebt. Prijs is 13,95 euro. Ook ideaal voor degene die alleen naar Lissabon op vakantie gaat. Even bestellen dus via www.dezwerver.nl/boeken/reisgidsen/europa/portugal/lissabon.

Capitool Reisgidsen heeft een wel wat duurder maar schitterend geïllustreerde reisgids! Prachtige foto`s, 3D tekeningen en mooie kaarten sieren dit geweldige boek! En uiteraard uitgebreide achtergrondinformatie. Een topper onder de reisgidsen over Lissabon. Ja, een topper. Die moet je echt hebben als je een fan bent of gaat worden van Lissabon. Prijs is dan toch nog maar 22,90 euro. Niet duur als je ziet wat er allemaal instaat. Deze reisgids gaat gegarandeerd besteld worden via www.dezwerver.nl/boeken/reisgidsen/europa/portugal/lissabon.

Bij Bol.com zijn aardige reisgidsen te koop. Een ervan heeft er een grote kaart bij. Extra tips over café`s en restaurants. Ook nog over uitgaan en bezienswaardigheden. Prijs is slechts 7,95 euro. Simpel bestellen via www.Bol.com.

Een andere interessante reisgids verdeelt de stad in de bekende wijken. Geeft ook de locatie aan en de omvang. Leuke reisgids. Je leert de wijken spelenderwijs kennen. Voor de zeer aanvaardbare prijs van 10,90 euro komt deze gids in je bezit. Gewoon even bestellen via www.Bol.com.

Capitool Reisgidsen laat je met de reisgids over Lissabon meteen genieten. Het boekje geeft overal informatie over. Er zit ook nog eens een kaart bij. Een prijsje van maar 19,90 euro. Natuurlijk wil je deze reisgids zo snel mogelijk hebben! Bestel dan via www.Bol.com.

Een beetje aparte reisgids. Van Gottmer Uitgevers Groep. Wanneer je begint te lezen dan lees je het boek in één adem uit. Het is zeker geen doorsnee reisgids en daarom ook zo interessant maar ook best wel spannend. Zo leer je Lissabon ook kennen. Deze reisgids hoort bij je vakantie. Bestel maar snel bij www.Bol.com. De prijs is 15,95. Doe jezelf nu eens niet tekort!

Merian Live. Wat een geweldige reisgids. Niet te geloven. Wat prachtig geschreven over Lissabon. Zoiets moet je gelezen hebben. Ga je morgen al naar Lissabon bij wijze van spreken! En de prijs van slechts 9,50 euro is bijna te geef. Deze ietwat aparte gids moet je in je bezit hebben. Dus bestel nu bij www.Bol.com en je hebt iets geweldigs in huis gehaald.