Vliegticket Lissabon

(3)
Sorteer op:
  • Best beoordeeld
  • Sterren
  • Prijs

Mundial

Dit uitstekende hotel is gelegen in het centrum van Lissabon. In de gezellige straatjes in de omgeving vindt u tal van winkeltjes en restaurants.

Vanaf € 313,- Vlucht + Hotel

Embaixador

Prima hotel gelegen in het stadscentrum en vlakbij Parque Eduardo VII, vanaf de heuvel in het park heeft u prachtig uitzicht over de Taag.

Vanaf € 265,- Vlucht + Hotel

Dom Carlos Liberty

Zeer goed hotel bij het winkelgebied van de stad, dichtbij Avenida da Liberdade met vele leuke boetieks en winkels.

Vanaf € 326,- Vlucht + Hotel
  • 1

Meer over Vliegticket Lissabon

Er zijn vele luchtvaartmaatschappijen en reisorganisaties die vliegtickets aanbieden. De prijzen variëren wat betreft in de zomer en in de winter. Deze prijzen zijn dan ook niet bindend. Er staan ook geen vertrektijden vermeld tenzij anders vermeld want ook deze kunnen variëren wat het seizoen betreft. De beste, eenvoudigste, veiligste en kortste manier om in Lissabon te komen, en weer terug te gaan, is met het vliegtuig. De meeste vluchten gaan via Amsterdam tenzij anders vermeld. De normale vliegtijd is bijna 3 uur.

www.worldticketcenter.nl biedt een retourvlucht aan voor rond de 180 euro. Gebaseerd op economy class. Er gaan op alle dagen meerdere vluchten.

262 euro betaal je bij www.cheaptickets.nl voor een retourtje Lissabon. Ook hier op economy class. Het is een lijndienstvlucht.

Bij www.vliegfabriek.nl betaal je voor een retour 203 euro. Ook bij www.transavia.com kun je een enkele reis boeken voor nog geen 150 euro.

Natuurlijk kun je ook boeken bij de grootste luchtvaartmaatschappij van Portugal, TAP. In de winter wordt er al vanaf 06.25 uur gevlogen. Daarna op 12.35 uur en tenslotte nog om 18.55 uur. De beginprijs ligt rond de 200 euro voor een retour.

Op www.superseaver.nl staan diverse aanbiedingen voor een enkele vlucht (190 euro) of retourvlucht naar Portela Airport.

Met de KLM naar Lissabon. Retourvlucht. Inclusief belastingen en toeslagen. Vanaf 198 euro. Een enkeltje Lissabon met Air-Berlin. Slechts 84 euro. Boeken via www.waarheen-waarvoor.nl

Ook op www.vliegticketszoeken.nl kan men goedkopen vluchten zien en boeken naar Lissabon. www.martinair.nl heeft ook altijd scherpe aanbiedingen.

Er zijn er natuurlijk nog veel meer. De prijzen liggen, royaal genomen, tussen de 200 en 350 euro. Dit dus voor een retour en economy class vanuit Amsterdam. Er zijn nog veel meer sites waarop je een prijsvergelijking kunt maken.

Toon op kaart
Toon als lijst