Autohuur Kopenhagen

bookanddrive

bookanddrive

Bookanddrive.nl heeft een erg groot aanbod van goedkope huurauto's in Kopenhagen

Meer over Autohuur Kopenhagen

Bent u niet bang om zelf te rijden in een grote stad als Denemarken, dan is het misschien wel leuk om een auto te huren. U kunt dan tenslotte meer zien dan wanneer u afhankelijk bent van het openbaar vervoer. Overigens valt het met de drukte wel mee in Kopenhagen. Files zijn er niet zo veel en wanneer u een ervaren autorijder bent dan zult u zich misschien wel verbazen over de bescheiden rijstijl van de Denen. Maar over het algemeen is het huren van een auto alleen makkelijk wanneer u de buitenwijken van de stad gaat bezoeken. Voor een stedentripje is het huren van een auto absoluut af te raden.

Nederlandse aanbieders

Handig zijn de Nederlandse aanbieders die voor u een auto in Kopenhagen kunnen regelen. Wanneer u er een hekel aan heeft om alles via het internet te regelen dan kunt u dus gewoon bellen. Enkele bedrijven in Nederland die u met het huren van een auto kunnen helpen zijn E-autohuur, Rentalcargroup en Easyterra. Reken op een ruime 2000 Kronen per week voor een normale auto. Dat is zo’n 275 euro. Handig van deze autoverhuurders is dat u zelf kan aangeven waar u de auto gaat ophalen. Meestal kan dat op een van de luchthavens waarover de Kopenhagen beschikt, maar u kunt er ook voor kiezen om uw auto op te pikken in het centrum van de stad. Meestal kunt u dat dan doen in Gammel, het oude stadsplein van de stad.

Deense aanbieders

Goedkoper is het natuurlijk om gewoon een Kopenhaags autoverhuurbedrijfje op te zoeken in de stad. Waarschijnlijk kunnen ze in het hotel waar u verblijft wel meer daarover vertellen. En een andere mogelijkheid is natuurlijk om bij aankomst op het internationale vliegveld Kastrup een auto te huren. En Kopenhagen is geen drukke stad wat autoverkeer betreft. Het is wel wat lastig omdat een groot deel van de binnenstad van Kopenhagen autovrij is. Het huren van een auto is daarom wellicht alleen interessant wanneer u buitenwijken van de stad moet bezoeken. Tenzij u natuurlijk Kopenhagen gebruikt als uitvalsbasis voor autotochtjes door het land. Danks Autorent, Alamo, Hertz en Avis zijn enkele bekende Deense autoverhuurbedrijven

Is dat niet het geval dan kunt u in de stad beter gebruik maken van het openbaar vervoer of het prachtige gratis fietssysteem wat de stad heeft ingevoerd.