Lastminute Kopenhagen

(1)
Sorteer op:
  • Best beoordeeld
  • Sterren
  • Prijs

Hotel Du Nord

Uitstekend stadshotel ondergebracht in een historisch gebouw uit 1883. Hotel Du Nord is volledig gerenoveerd maar de sfeer uit vroegere tijden is behouden. De kamers zijn ruim en klassiek ingericht. Een ideale uitvalsbasis voor je citytrip naar Kopenhagen!Ligging: In het centrum op ca. 100 m vanaf het station en loopaf...

Vanaf € 87,- Alleen hotel
  • 1

Meer over Lastminute Kopenhagen

Een lastminute, wat is dat nu precies?

Een lastminute reis is een reis die niet is verkocht en daardoor wordt aangeboden tegen een lagere prijs.

Hoe kom je nu aan zo`n lastminute reis?

Je wilt met de auto en je wilt een hotel daarbij.
Ga eerst eens kijken op de websites van reisaanbieders. Zij willen je hartstikke graag helpen om jou een topvakantie te geven. Zo`n reisaanbieder is www.booking.com. Een andere reisaanbieder is www.kras.nl. Ook www.arke.nl staat altijd voor je klaar. Je bepaalt zelf wel wanneer je naar Kopenhagen gaat. Dat komt omdat je je eigen auto meeneemt. In Kopenhagen heb je niks met openbaar vervoer te maken. En heb je zin om de omgeving van de stad eens te gaan verkennen, dan doe je dat wanneer het jou uitkomt. Het grote voordeel is dus dat je eigen baas bent.

Je wilt met de trein met daarbij een hotel.
Je bent zonder enige vertraging binnen zeven uurtjes in Kopenhagen. In de trein kun je op je gemak eten en drinken. Vanaf het station In Kopenhagen brengt een taxi je naar je geboekte hotel. Deze treinreis is een superreis. En een van de vele reisaanbieders die je graag wil helpen is www.gasamen.nl.

Je wilt met de bus en een gereserveerd hotel.
Dit is een zeer gewilde reis. En daarom zijn er reisaanbieders die je dolgraag van dienst willen zijn. Dat is onder andere www.dejongintra.nl. Daarnaast heb je ook nog www.vertrekpunt.nl. Die je bijzonder graag wil helpen is www.gasamen.nl. Dat geldt natuurlijk ook voor www.kras.nl. Een busreis is hartstikke gezellig om te doen. Je weet dat je niet achter het stuur hoeft, en dat is wel het meest aangename.

Met het vliegtuig met een hotel.
Dat is verreweg de snelste manier om in Kopenhagen te komen vanaf Amsterdam. Met het vliegtuig krijg je wel een fijn vakantiegevoel, en dat is erg belangrijk! Je bent er helemaal klaar voor en dat zijn ook enkele reisaanbieders. Zo heb je www.cheaptickets.nl die je terzijde staat. En natuurlijk geldt dat ook voor www.ebookers.nl. www.wtc.nl is er ook helemaal voor jou.

Hoe komt het dat een reis nog niet is verkocht?

Reisorganisaties kopen diverse soorten vakantieproducten in. Dat kunnen busreizen zijn, vliegtickets, hotelkamers, pakketreizen en nog andere soorten. De organisaties kopen vooral vakantieproducten met betrekking tot het hoogseizoen. Ook kopen zij veel in wat betreft de voorjaarsvakantie, de najaarsvakantie en de kerstvakantie. Zij hopen al de ingekochte vakantieproducten te verkopen. Dan behalen zij de maximale winst. Het kan gebeuren dat zij toch met onverkochte producten blijven zitten. Het gedrag van toeristen is moeilijk te voorspellen. Was het ene land vorig jaar nog populair, dit jaar gaan er opeens veel minder toeristen heen. Dat kan komen door politieke of economische omstandigheden. Is er in een land onrust wat de politiek betreft, dan worden de toeristen daardoor enigszins bang. Spelen er economische belangen in het eigen land, dan gaan veel mensen in eigen land op vakantie. Deze ontwikkelingen gelden niet alleen voor een land. Dat kan ook gelden voor een bepaalde streek of stad. Een onverkochte reis betekent verlies. Meerdere onverkochte reizen zullen de winst enorm onder druk zetten. Uiteindelijk zou dat kunnen lijden tot verlies. Om dat te voorkomen willen de reisorganisaties, kost wat kost, hun producten kwijt. Dat kan alleen door de prijzen te verlagen. En dan maar hopen dat de onverkochte reizen worden gekocht. De prijs van een lastminute ligt soms wel de helft lager dan de originele prijs. De toerist is in dit geval duidelijk de winnaar. Hij of zij heeft een goedkope vakantie voor flink minder geld maar wel met de kwaliteit van de originele vakantie.

Zijn er lastminute aanbiedingen?

Dat kun je erg gemakkelijk te weten komen. Wat je moet doen is eerst eens op de websites gaan kijken van de reisaanbieders. Deze aanbieders maken ook regelmatig reclame via de radio en televisie. Verder kun je in de grotere dagbladen hun lastminute reizen lezen.

Hoe gaat het boeken?

Supereenvoudig! Het zal niet verbazen dat er nog veel meer reisaanbieders op de vakantiemarkt zijn. Daarom moet je naar de pagina `reisorganisaties` gaan. Je krijgt dan een compleet overzicht. Buiten dit overzicht staat daar alle informatie die je nodig hebt om te boeken.

Een fijn verblijf in Kopenhagen toegewenst!

Toon op kaart
Toon als lijst