Stedentrip Kopenhagen

(1)
Sorteer op:
  • Best beoordeeld
  • Sterren
  • Prijs

Hotel Du Nord

Uitstekend stadshotel ondergebracht in een historisch gebouw uit 1883. Hotel Du Nord is volledig gerenoveerd maar de sfeer uit vroegere tijden is behouden. De kamers zijn ruim en klassiek ingericht. Een ideale uitvalsbasis voor je citytrip naar Kopenhagen!Ligging: In het centrum op ca. 100 m vanaf het station en loopaf...

Vanaf € 87,- Alleen hotel
  • 1

Meer over Stedentrip Kopenhagen

Kopenhagen is om meerdere redenen een ideale stad voor een stedentrip. Misschien wel de meest voor de hand liggende is de afstand. Kopenhagen ligt werkelijk vlakbij Nederland en u kunt binnen een paar uur in uw hotel in hartje Kopenhagen zijn. Perfect voor het iets langere weekend dus. En de vervoersmogelijkheden naar de stad zijn talrijk en makkelijk. Natuurlijk kunt u de auto nemen en richting Denemarken rijden. Hou er wel rekening mee dat Kopenhagen voor een deel autovrij is. Wanneer u een hotel in de binnenstad heeft geboekt moet u uw auto dus iets verderop parkeren. Vliegen kan natuurlijk ook. Binnen hooguit een uurtje bent u geland op het internationale vliegveld Kastrup. Treinen kan uiteraard ook. Het is best wel een mooie reis overigens.

Extra informatie over Kopenhagen

Smorrebrod
Eenmaal in Kopenhagen aangekomen gaat u eerst even wat drinken en uitrusten in uw hotel. Vervolgens pakt u een huurfiets en gaat in Nyhavn op een van de leuke terrassen zitten. U staart een beetje over het kanaal en betselt een smorrebrod. Flesje Carlsberg erbij en uw stedentrip naar Kopenhagen heeft al een perfect begin.

Tivoli

De volgende dag gaat u wat meubels kijken. Denemarken is immers een designland bij uitstek en de meubels zijn daar misschien wel het beste bewijs voor. Vervolgens even shoppen met uw vrouw bij Illum en in Norrebro wat antiekwinkeltjes bekijken. Voor de avond heeft u gepland om naar de Tivoli tuinen te gaan. U bent in een romantische stemming en deze tuinen gaan u de perfecte avond geven.

Zweden

Omdat u toch in Scandinavie bent wilt u ook even naar Zweden gaan. Vanuit Denemarken is dat een fluitje van een cent. Over de schitterende Oresundbrug , ietsje doorijden en u bent zo in het Zweedse Malmo. En dit doet u allemaal in de middag. Deze ochtend heeft u al een bootripje over het Nyhavn kanaal gemaakt en de meeste bezienswaardigheden vanaf het water gezien. Vanavond wilt u naar de opera. Perfect is dat het hotel dat u heeft geboekt een gratis kaartje voor u had. Het zat bij de prijs inbegrepen.

Toon op kaart
Toon als lijst