Vakantie Kopenhagen

(1)
Sorteer op:
  • Best beoordeeld
  • Sterren
  • Prijs

Hotel Du Nord

Uitstekend stadshotel ondergebracht in een historisch gebouw uit 1883. Hotel Du Nord is volledig gerenoveerd maar de sfeer uit vroegere tijden is behouden. De kamers zijn ruim en klassiek ingericht. Een ideale uitvalsbasis voor je citytrip naar Kopenhagen!Ligging: In het centrum op ca. 100 m vanaf het station en loopaf...

Vanaf € 87,- Alleen hotel
  • 1

Meer over Vakantie Kopenhagen

Kopenhagen ligt niet ver van ons land af. En dat is goed. Want de stad, de hoofdstad van Denemarken, is een heerlijke stad om daar een vakantie door te brengen. Omdat de stad deels autovrij is, kun je met een gehuurde fiets overal komen. Hou je van strakke designmeubels, dan zit je gebakken in de stad. Hou je van een romantische avond, ga dan met je partner naar de Tivoli tuinen. De stad is oud, en daar is nog veel van bewaard gebleven. De stad heeft ook vele musea. Er is voor iedereen wel wat in Kopenhagen. Daarom mag de stad zich nog steeds verheugen op vele toeristen. En je kunt naar Kopenhagen op diverse manieren. De meeste toeristen gaan met eigen vervoer.

Daarnaast kun je er ook met de bus heen. Een snelle manier is met de trein, en wil je er nóg sneller zijn, dan is het vliegtuig het perfecte vervoermiddel. Bij al deze mogelijkheden moet je nog wel zelf je onderdak regelen. Je kunt ook een hotel door een reisorganisatie laten regelen. Lekker makkelijk hoor! Wil je eerst een kennismaken met enkele reisaanbieders, ga dan maar eens naar http://stedentrip.com/reisorganisaties-kopenhagen. Je ziet Kopenhagen helemaal zitten en je wilt zo snel mogelijk boeken, dan ga je eenvoudigweg naar http://stedentrip.com/stedentrip-kopenhagen.

Autoreis

Met de auto kun je zelf de route uitstippelen. Je kunt via de autosnelwegen gaan of binnendoor. De laatste route is natuurlijk wel interessant. Denemarken staat bekend om zijn prachtige natuur. Wil je een foto nemen, dan stop je en je neemt je foto. Dat is de vrijheid die je met de auto hebt. Je gaat niet alleen natuurlijk. Je wilt onderweg aanspraak en gezelligheid. Met de auto is een ideale manier om naar Kopenhagen te gaan. Je hoeft daar aangekomen alleen nog maar een hotel op te zoeken.

Busreis

Voordelig en geen stress. Prima keuze hoor! De bus zet je in de stad af. Het enige dat je nog moet doen is een hotel regelen. Heb je belangstelling voor deze busreis, roep dan de deskundige hulp in van www.effeweg.nl. Een andere reisaanbieder die hulp biedt is www.gasamen.nl. Ook www.vannoodreizen.nl staat voor je klaar.

Treinreis

Een snelle, voordelige en comfortabele manier om in Kopenhagen te komen. Genieten van je welverdiende vakantie begint al bij het instappen. De trein stopt op het station van Kopenhagen. Je laat je naar het centrum brengen door een taxi, je zoekt een hotel, en het vakantiefeest gaat nu écht voor jou van start. Maar eerst ga je natuurlijk naar de website van NSHispeed voor alle informatie.

Vliegreis

Met het vliegtuig is altijd heel speciaal. Je bent supersnel op het vliegveld van de Deense hoofdstad. Daar pak je een taxi die je naar het centrum brengt. Een hotel nemen en daar ga je dan. Ook voor deze geweldige reis staan reisaanbieders klaar om je overal mee te helpen. Eén er van is www.cheaptickets.nl. Een andere reisaanbieder is www.ebookers.nl. Altijd van de partij wat betreft deskundige hulp is www.worldticketcentrum.nl.

Combinatie autoreis met hotel

Een autoreis is al geweldig! En daar komt dan bij dat je niet naar een hotel hoeft te zoeken in Kopenhagen. Een klasse combinatie die erg populair is. Daarom zijn er reisaanbieders die er voor jou zijn. Bijvoorbeeld www.kras.nl. en ook www.dejongintra.nl. Wil je nog meer aanbieders gaan bekijken, ga dan naar stedentrip.com/hotels-kopenhagen.

Combinatie busreis met hotel

Kenmerk is dat je helemaal uitgerust aankomt bij je geboekte hotel. Steeds meer toeristen maken dankbaar gebruik van deze combinatie. Jij ook…natuurlijk jij ook! Meteen maar boeken dus via http://kopenhagen.gasamen.nl.

Combinatie treinreis met hotel

Alles is perfect geregeld wat deze combinatie betreft. Een heerlijk en zorgeloze treinreis met een hotel waar het aangenaam verblijven is. Ga meteen boeken als je interesse hebt in deze combinatie. Dat gaat dan gebeuren bij http://kopenhagen.gasamen.nl.

Combinatie vliegreis met hotel

Een combinatie die in één woord geweldig is! Een vliegfeest naar Kopenhagen, wie wil dat nu niet? En in de stad aangekomen laat je je naar je gereserveerde hotel brengen. Een combinatie waar je van droomt en nu werkelijkheid wordt. Veel plezier toegewenst in Kopenhagen!

Toon op kaart
Toon als lijst