Busreis Madrid

Meer over Busreis Madrid

Een busreis naar Madrid kun je maken voor een lang weekeinde of voor een weekje er helemaal tussenuit. De bus is echt zo gek nog niet hoor! Steeds meer toeristen ontdekken dat en het aantal neemt steeds meer toe.

Voordelen

Allereerst is het de prijs. Die is bijvoorbeeld vergeleken met een vliegtuig stukken lager. Op de tweede plaats hoef je niet eerst naar een vliegveld. Je laat je naar de opstapplaats brengen. Ook is er geen lange wachttijd. De koffers gaan in de bus en even later rij je aan. Een bus heeft tegenwoordig allerlei luxe aan boord. Een fijne airco, een toilet, een koffiebar en prima zittende stoelen. Onderweg wordt er regelmatig gestopt voor wat te eten, te drinken en een sigaretje te roken. Nog een voordeel is dat je zelf niet hoeft te sturen, dat doen de chauffeurs wel. Zo kun je heerlijk genieten van onderweg. Een praatje en dus een contact is snel gemaakt. Zo zie je maar dat een busreis ideaal is.

Onderweg

Naar Madrid met de bus is een lange maar wel fijne reis. Dat weet je van te voren dus dat is geen verrassing, integendeel zelfs. Je kijkt naar buiten en ziet het landschap langzaam maar zeker veranderen. In België begint het al wat heuvelachtig te worden. In de avond kom je aan in je hotel. Moe? Helemaal niet, waarvan? Je gaat je eventjes opfrissen en daarna genieten van een welkomstdrankje. Na een heerlijke maaltijd nog even de dichtstbijzijnde stad bezoeken en daarna comfortabel genieten van een goede nachtrust. De volgende ochtend staat het ontbijt al voor je klaar. Daarna de bus weer in richting Frankrijk. Het landschap blijft steeds wisselend, erg interessant om te zien. In de avond weer een prima hotel in. Na het eten lekker hangen aan de bar en heerlijk slapen. Na het ontbijt wordt er nu vertrokken, naar bestemming Madrid.

In Madrid

Je wordt afgezet in de hotel in Madrid waar je welkom wordt geheten door het personeel. Van hieruit gaat jouw vakantie beginnen. Je wilt zoveel mogelijk zien dus nu geen tijd verspillen. En je gaat veel zien want Madrid heeft zoveel, je komt niet uitgenoten. Je maakt nieuwe vrienden en vriendinnen en je voelt je al een beetje een Madrileen. Je gaat overdag musea bekijken, de mooiste bezienswaardigheden, de prachtigste gebouwen. Natuurlijk ga je uitgebreid shoppen, want dat kan hoor in Madrid. En elke avond naar de disco of naar een van de vele gezellige kroegen. Je komt tijd tekort en de tijd vliegt daarom ook voorbij. Je ziet de zon opkomen en ook weer ondergaan. Je zou hier wel willen blijven, voor altijd want Madrid doet wat met jou!

Helaas

Inderdaad, helaas, er komt ook aan deze vakantie een einde. Jonge jonge, wat een tijd heb je gehad en wat had je nog graag willen blijven, maar helaas. Je gaat weer naar huis met de bus die je ook gebracht heeft. Je neemt de laatste avond uitgebreid afscheid van je vrienden en vriendinnen. Je geeft je adres, telefoonnummer en nog veel meer. En jouw nieuwe vrienden en vriendinnen geven die ook aan jou. Natuurlijk worden er vele beloften gedaan. Ja ja, volgend jaar ga je weer naar Madrid. Je kunt haast niet wachten! Je stapt in de bus. Je zwaait nog een keer en dan is er een eind gekomen aan jouw verblijf. Je kijkt nog een keer om. In de verte zie je je hotel liggen. Je draait je weer om en de bus verlaat Madrid. Eerst was het rustig in de bus maar nu komen alle verhalen los. Natuurlijk wordt er overdreven maar dat maakt al die verhalen juist zo leuk. Foto`s worden bekeken en voordat je het weet rijd je Frankrijk alweer binnen. Je slaapt in een prima hotel en de volgende dag kom je alweer aan in België. Nog een nachtje slapen en je bent weer thuis en dat is toch ook wel weer fijn. De volgende dag ben je weer in Nederland. Je wordt opgehaald van de opstapplaats en je gaat naar je eigen huis toe.

Geweldig

Thuis moet er natuurlijk veel worden verteld. En iedereen is stiekem jaloers op jouw vakantie. Je vertelt zeker hoe ideaal zo`n busreis is. Dat je nergens geen omkijken naar had. Dat je veel hebt gezien onderweg. En je eindigt met te zeggen dat je de volgende keer weer met de bus gaat. Misschien weer naar Madrid of eens een andere stad. Voor het geld hoef je het niet te laten. Dat viel reuze mee. Wedden dat er meer mensen met je meegaan met de bus?