Weekendje Madrid

(28)
Sorteer op:
 • Best beoordeeld
 • Sterren
 • Prijs

Rafaelhoteles Atocha

Dit gunstig gelegen hotel ligt vlak bij de knooppunten van het Madrileense openbaar vervoer: Alvaro Mendez en Atocha (een station van de hogesnelheidstrein AVE).

Vanaf € 252,- Vlucht + Hotel

Alleen hotel vanaf € 74,-

Meer info

Rafaelhoteles Ventas

Dit hotel ligt in de commerciele Alcala straat en biedt een gemakkelijke toegang tot de snelweg M 30. Rafaelhoteles Ventas is een charmant en licht hotel in een populair toeristisch gebied.

Vanaf € 238,- Vlucht + Hotel

Alleen hotel vanaf € 47,-

Meer info

Emperador

Dit klassieke, elegante hotel ligt uitstekend! Vlakbij de bekende winkelstraten en bezienswaardigheden.

Vanaf € 262,- Vlucht + Hotel

Alleen hotel vanaf € 83,-

Meer info
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 8
 • 9
 • 10
 • »

Meer over Weekendje Madrid

Een voortreffelijke keuze. En je kunt op verschillende manieren reizen. Met het vliegtuig, met de bus, met de trein of met eigen vervoer. De afstand vanaf Utrecht naar Madrid is ongeveer 1350 kilometer. Je hebt veel over Madrid gehoord, nu wil je het zelf eens allemaal gaan bekijken. Je hebt je reis goed voorbereid dus wat dat betreft zit het wel goed. Vervelen in Madrid kan niet, is niet mogelijk en zal ook nooit gebeuren. Daarvoor is er te veel om te zien, te bewonderen en mee te maken. Madrid biedt alles wat je hartje begeert!

Winkels

Je kunt oneindig lang goedkoop maar ook duur shoppen. Aanraders zijn de grote winkelcentra zoals El Corte Inglés. Voor bijzondere kleding moet je beslist bij El Marcado de Fuencarral zijn. Zoek je een enorm groot winkelcentrum, haast je dan naar ABC Serrano.

Evenement

Ben je in mei in Madrid dan mag je als evenement Fiesta de San Isidro niet missen. De beschermheilige van de stad wordt dan in het zonnetje gezet. Veel theateruitvoeringen en veel live muziek. Misschien zie dan ook nog de opening van het stierengevechtseizoen.

Museum

Je kunt Madrid niet verlaten zonder het museum Cerralbo te hebben gezien. In dit museum kun je zien hoe de adel vroeger leefde in Madrid, erg interessant allemaal en de entree is maar 2,40 euro.

Bezienswaardigheid

Een park maar niet zo maar een, El Retiro. Het mooiste en grootste park van de stad. Hou je van bloemen en beelden dan ben je hier aan het goede adres.

Restaurant

Waar je beslist eens moet gaan eten is bij Las Reses. Een begrip in Madrid. Bekend om zijn pensstoofpot.

Kroeg

In de ochtend hier een ontbijtje, in de avond en nacht een uitgaansgelegenheid. Lekkere cocktails waar oud en jong op af komen.

Disco

Wil je Madrid helemaal beleven, dan moet je een keer in Joy Eslava zijn geweest. Veruit de beste en bekendste discotheek van de stad. Vele muziekstijlen zul je hier horen.

Bioscoop

Zin in een filmpje pakken? Dat kan ook in Madrid. Om precies te zijn in Minicines Cinesa. Hier worden de beste Hollywoodfilms gedraaid.

Toon op kaart
Toon als lijst