Reisgidsen Madrid

Meer over Reisgidsen Madrid

Wanneer je hebt besloten naar Madrid te gaan, wil je graag eerst iets meer weten over deze boeiende stad. Je hebt alles goed voorbereid en je wilt de stad helemaal leren kennen. Dan is een reisgids natuurlijk onontbeerlijk. Een goede reisgids vertelt je alles. Niet alleen over bezienswaardigheden en zo meer maar ook alles op bijvoorbeeld culinair gebied. Zo staan er in een goede reisgids de beste disco`s, de leukste kroegjes en de betere restaurants. Om een goede indruk te krijgen van Madrid worden de volgende reisgidsen van harte aanbevolen.

Een klasse reisgids is die van Mo Media. 152 bladzijden vol met informatie over Madrid. Je komt aan de hand van deze gids op de juiste wandelroutes, in de leukste musea maar ook in de beste winkelgebieden. De plattegronden van Madrid zijn fantastisch uitgevoerd. Echt warm aanbevolen voor slechts 11,95 en eenvoudig te bestellen via www.dezwerver.nl.

Er is ook een reisgids speciaal voor kinderen. Gaat niet alleen over Madrid maar over heel Spanje. Een machtig leuk en leerzaam boek. 120 bladzijden nemen je mee door Spanje. Verschenen bij de Arbeiderspers, nu te bestellen bij www.dezwerver.nl. En de prijs is ook kinderachtig, slechts 12,95.

Ook Lonely Planet heeft een reisgids over Madrid. Een topgids van maar liefst 300 pagina`s. Voor diegene die de Engelse taal beheerst heeft met deze gids dan ook alles in huis. Madrid wordt een open boek. Voor 19,95 heb je deze voortreffelijke reisgids thuis nadat deze is besteld bij www.dezwerver.nl.

Je wilt een reisgids met de mooiste foto`s, met de fraaiste 3D tekeningen en de meest uitgebreide informatie, dan wordt deze reisgids van jou! Het Capitool heeft deze reisgids uitgebracht. Te bestellen via www.dezwerver.nl. Voor de aangename prijs van 23,90 euro ben jij de gelukkige!

Heel makkelijk in je binnenzak te stoppen is deze superhandige reisgids van Marco Polo. Voor de lage prijs van 7,90 euro heb je deze leuke reisgids. Toch nog wel 120 bladzijden, en voor dat geld…bestel dus snel via www.dezwerver.nl.

Beheers je de Duitse taal, dan mag je van geluk spreken. Deze gigantisch goede reisgids heeft bijna 350 pagina`s die echt bol staat van informatie. Deze reisgids is bijzonder interessant voor de genieter van bouwkunst, kunst en cultuur. En niet alleen wat Madrid betreft, heel Spanje wordt behandeld. De prijs is een weggevertje! Echt laag geprijsd, 27,90 euro. Natuurlijk wil je die meteen bestellen. Nou, dat kan bij www.dezwerver.nl.

Als je meer interesse hebt in de geschiedenis en het heden van Madrid dan moet je deze reisgids bestellen via www.dezwerver.nl. De uitgever is Kosmos. De reisgids heeft bijna 300 bladzijden. En dit boek lees je in één keer uit. Fantastisch gewoon en voor maar 19,95 euro.

Wil je een weekeindje weg naar Madrid? Prima keuze. De reisgids van Spectrum neemt je mee naar alle hoogtepunten van deze boeiende stad. Deze gids moet je gewoonweg hebben. Daarom is de prijs zo laag mogelijk gehouden, 9,95 euro. Nog vlug even bestellen voordat je naar Madrid gaat. Hoe? Bij www.dezwerver.nl.

Je houdt meer van de minder bekende attracties, musea en bezienswaardigheden? Komt dat goed uit! Er is een reisgids op de markt die je daar naar toebrengt in Madrid. Ruim 270 pagina`s en dat voor de prijs van 19,95 euro. Interesse? Bestel deze best wel unieke reisgids via www.bol.com. Doen hoor!

Van Mo Media. Ruim 150 bladzijden nemen je mee naar en in Madrid. Je komt bij de leukste maar ook bij de onbekendste plekjes in Madrid. Echt een reisgids voor de stadontdekker! En voor 10,95 euro mag je deze gids beslist niet laten liggen. Bestel dus maar snel via www.bol.com.

De ANWB heeft een prima reisgids in huis. 12 hoogtepunten van Madrid. Hier staat alles in wat je wilt weten over Madrid. Aangename prijs hoor die 7,95 euro, en dat voor zo`n reisgids met 120 pagina`s. Via www.bol.com te verkrijgen.

Een weekeindje weg reisgids van Unieboek. 141 bladzijden boordevol informatie en tips waardoor jouw weekeinde in Madrid zeker zal slagen. Voor 9,95 euro laat je deze reisgids toch niet liggen? Dan bestel je lekker snel bij www.bol.com.

Deze reisgids over Madrid is echt een superknaller! Alle maar dan ook alle informatie over de geweldige wereldstad Madrid staat in deze reisgids. Deze moet je in je bezit hebben wanneer je Madrid vereert met jouw bezoek. Ruim 250 bladzijden zijn voor jou. De prijs is belachelijk laag, 19,90 euro. En uiteraard te bestellen bij www.bol.com.