Vakantie Madrid

(28)
Sorteer op:
 • Best beoordeeld
 • Sterren
 • Prijs

Rafaelhoteles Atocha

Dit gunstig gelegen hotel ligt vlak bij de knooppunten van het Madrileense openbaar vervoer: Alvaro Mendez en Atocha (een station van de hogesnelheidstrein AVE).

Vanaf € 252,- Vlucht + Hotel

Alleen hotel vanaf € 74,-

Meer info

Rafaelhoteles Ventas

Dit hotel ligt in de commerciele Alcala straat en biedt een gemakkelijke toegang tot de snelweg M 30. Rafaelhoteles Ventas is een charmant en licht hotel in een populair toeristisch gebied.

Vanaf € 238,- Vlucht + Hotel

Alleen hotel vanaf € 47,-

Meer info

Emperador

Dit klassieke, elegante hotel ligt uitstekend! Vlakbij de bekende winkelstraten en bezienswaardigheden.

Vanaf € 262,- Vlucht + Hotel

Alleen hotel vanaf € 83,-

Meer info
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 8
 • 9
 • 10
 • »

Meer over Vakantie Madrid

Madrid is met zijn 3,5 miljoen inwoners de hoofdstad én de grootste stad van Spanje. De stad ligt in het midden van het land en heeft daardoor een echt landklimaat. Dat houdt in dat het in de zomer 40 graden of meer kan worden. In de winter kan het flink vriezen. Over het hele jaar bekeken komt er weinig neerslag naar beneden. Madrid is een oude stad. Gelukkig is er door de eeuwen heen veel van bewaard gebleven, en dat is allemaal te bewonderen. Bovendien heeft Madrid vele musea en omdat de bevolking merendeels katholiek is, zijn er prachtige kerken te bezichtigen. Het autorijden is niet plezierig want er staan dag en nacht files. Toch doet men er alles aan om die files te beperken maar echt succesvol is het nog niet.

Winkelen kan erg goed. Er zijn niet alleen imposante winkelstraten maar ook winkelcentra waar je echt alles kunt kopen. Daarnaast staat Madrid bekend om de vele markten, en die moet je echt eens bezoeken tijdens je verblijf. Uiteraard heeft deze wereldstad een knallend uitgaansleven. Je kunt dag en nacht doorgaan want slapen, dat doet Madrid nooit. De stad moet je eens in je leven hebben meegemaakt. Er zijn diverse vervoersmogelijkheden om in de stad te komen. Daar aangekomen kun je een hotel opzoeken. Je kunt ook van tevoren je hotel laten regelen, en dat geeft toch wel een vertrouwd gevoel! Je kunt de stad aandoen met het vliegtuig. Daarnaast is een treinreis geweldig om eens mee te maken. Met de bus is een goed alternatief en dat geldt ook met eigen vervoer. Je kunt het regelen van je vakantie het beste overlaten aan diverse reisorganisaties. Zij kennen de wegen en weten precies wat zij moeten doen. Ga eerst maar eens een bezoekje brengen op http://stedentrip.com/reisorganisaties-madrid. Na het bekijken ben je aardig onder de indruk gekomen en je wilt graag boeken. Dat kan dat via http://stedentrip.com/stedentrip-madrid.

Vliegreis

Binnen enkele uren sta je op het vliegveld van Madrid. Je hebt genoten van de vliegreis want die was natuurlijk geweldig. Met het vliegtuig reizen geeft je altijd een speciaal gevoel, en dat is nu het echte vakantiegevoel. Je hoeft in Madrid alleen nog maar een taxi te pakken die je in het centrum afzet. Een hotel opzoeken en je kunt beginnen aan Madrid. Er staat altijd deskundige hulp voor je klaar zoals www.cheaptickets.nl. Ook reisaanbieder www.ebookers.nl is er voor je en dat is ook www.wtc.nl.

Treinreis

Met de trein reizen geeft iets extra`s aan je vakantie. Je hoeft nergens naar om te kijken, en dat is wel zo prettig. Je kunt goed eten en drinken en de trein raast alsmaar door. Omdat je een slaapcoupé hebt geboekt kun je aangenaam en ongestoord de nacht doorkomen. Je komt dus superfris aan in Madrid. Eventjes met de taxi naar het centrum want daar zijn natuurlijk de meeste hotels. Je zoekt er een uit en jouw genieten kan beginnen. Inlichtingen over deze treinreis naar Madrid kun je krijgen via de website van NSHispeed.

Busreis

Met de bus is het wel genieten hoor van wat je ziet onderweg. Je ziet het landschap steeds meer veranderen. Het grote pluspunt is dat je zelf niet hoeft te rijden dus geen verkeersstress. De bus heeft alles aan boord om de reis aangenaam te laten verlopen. Je komt helemaal fris aan in de stad. Je zoekt een onderkomen op en dan begint jouw grote avontuur. Natuurlijk sta je er nooit alleen voor wat het regelen betreft. www.gasamen.nl wil je graag in alles begeleiden. Dat is ook van toepassing voor de reisaanbieder www.vannoodreizen.nl. Een andere topaanbieder is www.effeweg.nl.

Autoreis

Met vier personen met de auto naar Madrid is natuurlijk al een feest op zich! Je bent aan niks en aan niemand gebonden. Dat is de vrijheid die je hebt als je met de auto gaat. Je kunt over de autosnelwegen maar je kunt ook een traject binnendoor rijden. Je doet de afstand van 1400 kilometer binnen één dag of je beslist dat je er twee dagen, drie dagen of langer over doet. Eigen baas, en dat geeft een prettig gevoel. In de stad Madrid regel je je hotel en je bent er nu helemaal klaar voor.

Combinatie vliegreis met hotel

Een supercombinatie! Snel in Madrid en snel in je gereserveerde hotel. En dat alles binnen enkele uren. Zo laat je geen tijd verloren gaan.

Combinatie busreis met hotel

Wat een heerlijke combinatie. Een verzorgde busreis met een prima hotel in één. Dan heb je echt een vakantie zoals je die in gedachten had. Je bedje is al gespreid in Madrid. Deze combinatie die erg populair is, kun je boeken via http://madrid.gasamen.nl.

Combinatie treinreis met hotel

Met de wetenschap dat je geen hotel hoeft te zoeken krijgt je vakantie nóg meer allure. De treinreis op zich is al geweldig om te ondernemen. In Madrid laat je je met een taxi naar het hotel brengen. Het personeel daar weet dat je komt. Alles perfect geregeld! Een prachtcombinatie dus en deze is ondermeer te boeken via http://madrid.gasamen.nl.

Combinatie autoreis met hotel

Laat je autoreis en het hotel maar over aan de vakspecialisten. Dat zijn ondermeer www.dejongintranl en www.kras.nl. Natuurlijk zijn er meer deskundigen op dit gebied. Neem eens een kijkje op stedentrip.com/hotels-madrid. Met de auto kun je alle kanten op. Je weet dat je hotel is geboekt en dat geeft toch wel een lekker gevoel.

Toon op kaart
Toon als lijst