Lastminute Madrid

(28)
Sorteer op:
 • Best beoordeeld
 • Sterren
 • Prijs

Rafaelhoteles Atocha

Dit gunstig gelegen hotel ligt vlak bij de knooppunten van het Madrileense openbaar vervoer: Alvaro Mendez en Atocha (een station van de hogesnelheidstrein AVE).

Vanaf € 252,- Vlucht + Hotel

Alleen hotel vanaf € 74,-

Meer info

Rafaelhoteles Ventas

Dit hotel ligt in de commerciele Alcala straat en biedt een gemakkelijke toegang tot de snelweg M 30. Rafaelhoteles Ventas is een charmant en licht hotel in een populair toeristisch gebied.

Vanaf € 238,- Vlucht + Hotel

Alleen hotel vanaf € 47,-

Meer info

Emperador

Dit klassieke, elegante hotel ligt uitstekend! Vlakbij de bekende winkelstraten en bezienswaardigheden.

Vanaf € 262,- Vlucht + Hotel

Alleen hotel vanaf € 83,-

Meer info
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 8
 • 9
 • 10
 • »

Meer over Lastminute Madrid

Wat is in het kort een lastminute?

Een reisorganisatie koopt vakantieproducten in en wil die verkopen. Bij verkoop van alle producten maakt de organisatie maximale winst. Verkoopt de organisatie niet alle producten, dan zal zijn winst zakken. Om toch van die vakantieproducten af te komen, biedt de organisatie deze aan tegen een flink lagere prijs. Iemand die graag zo`n reis wil, betaal dus een lagere prijs dan de originele prijs. De kwaliteit van de reis blijft natuurlijk hetzelfde. De meeste lastminute reizen zijn verkrijgbaar in het najaar.

Welke lastminute reizen zijn er naar Madrid?

Er zijn lastminute reizen naar Madrid met de auto, met de trein, met de bus en, natuurlijk, met het vliegtuig.

Een lastminute reis met de auto

Je kunt naar de Spaanse hoofdstad gaan wanneer jij denkt dat het je tijd is. Je rijdt over de autosnelwegen of je rijdt binnendoor. Bij de eerste keuze reis je sneller maar heb je meer kans op files. Ook kom je tolwegen tegen en daar moet je voor betalen. Ga je binnendoor, dan zal je reis langer duren maar er is wel meer te genieten onderweg. Wil je de afstand van ongeveer 1400 kilometer binnen één dag afleggen, dan moet je stevig doorrijden. Je kunt het binnen twee dagen doen maar dan moet je ergens overnachten. Dat kun je dan doen in een hotel of op een camping. Weet je niet precies wat er allemaal bij komt kijken, schakel dan reisorganisaties in die verstand van vakantie hebben. Enkele organisaties zijn www.arke.nl en www.kras.nl.

Een lastminute reis met de trein

Met de trein is natuurlijk een machtige ervaring. Zo`n treinreis zul je dan ook niet snel vergeten. Binnen een etmaal ben je vanuit Utrecht in Madrid. Eten, drinken en slapen kan allemaal. Voor het slapen moet je wel van tevoren een slaapcoupé reserveren. Hulp is er, kijk maar eens op www.gasamen.nl, dan kom je er wel!

Een lastminute reis met de bus

Een busreis betekent gezelligheid. Een busreis betekent een lage prijs. Een busreis betekent dat je uitgerust aankomt ondanks de lange rit. Onderweg wordt vaak gestopt en dat zorgt ervoor dat de reis aangenaam verloopt. Daarom is met de bus reizen dé uitgelezen manier om in Madrid te komen. En deze lastminute reis laat je regelen door reisaanbieders zoals www.gasamen.nl en www.vertrekpunt.nl. Ook staan www.kras.nl en www.dejongintra.nl aan je zijde voor hulp.

Een lastminute reis met het vliegtuig

Met het vliegtuig gaat natuurlijk supersnel. En met een vliegtuig reizen betekent ook dat je veilig reist, voordelig en comfortabel. En vliegen is altijd spannend maar ook erg ontspannend. Een heerlijke manier van reizen. Deskundige hulp staat altijd klaar, daar zorgen deze reisorganisaties wel voor zoals www.cheaptickets.nl, www.wtc.nl en www.ebookers.nl.

Welke zijn de voordelen van een lastminute?

-Het voornaamste voordeel is de erg lage prijs.
-De meeste mensen willen graag in het hoogseizoen. Lekker druk en lekker warm. Hou je niet van de drukte en hoge temperaturen, dan is een lastminute echt iets voor jou.
-Wil je graag musea, gebouwen en nog veel meer bekijken, dan is een lastminute een beste keuze.
-De drukte is een stuk minder dus heb je alle tijd en gelegenheid om alles goed te bekijken.

Wat zijn de nadelen van een lastminute?

-Het aanbod. Er bestaat een kans dat jouw bestemming er niet bij zit. Je kunt dan een andere lastminute reis kiezen of wachten tot een volgende gelegenheid.
-Soms moet je heel snel weg als je een lastminute hebt gekozen. Wees er dan zeker van dat je reisdocumenten in orde zijn. Moet je eerst nog een paspoort of ID kaart aanvragen, dan ben je natuurlijk wel te laat om van deze lastminute reis te profiteren.
-Als je partner met je mee wil, zorg dan dat die persoon ook meteen vrij kan krijgen.
-Gezinnen met schoolgaande kinderen moeten in de regel in de schoolvakanties met vakantie. Zij kunnen vaak geen gebruik maken van een lastminute reis.

Je hebt wel belang in een lastminute reis. Hoe weet je of er wel aanbiedingen zijn?

Reisaanbieders maken vaak reclame in de grotere dagbladen. Bovendien maken zij vaak reclame op radio en televisie. De allerbeste manier is om op de websites te kijken van al die reisorganisaties.

Je bent eruit! Je hebt je ideale lastminute reis gevonden. Hoe nu verder?

Ga dan maar snel naar de pagina `reisorganisaties`. Op die pagina tref je alle aanbieders aan. Daar krijg je meteen alle informatie die je nodig hebt, en je kunt meteen je lastminute reis boeken. En dat boeken gaat heel eenvoudig. Een voortreffelijk verblijf toegewenst in Madrid!

Toon op kaart
Toon als lijst