Lastminute Rome

(43)
Sorteer op:
 • Best beoordeeld
 • Sterren
 • Prijs

Cardinal St. Peter

Gastvrij hotel in een rustige wijk in het hart van Rome, nabij Vaticaanstad en één van de grootste stadsparken, Villa Pamphili.

Vanaf € 317,- Vlucht + Hotel

H10 Roma Citta

Maak kennis met één van de beroemdste wijken van Rome, Trastevere, tijdens uw verblijf in hotel H10 Roma Città.  Het hotel biedt u een shuttle service naar het ...

Vanaf € 295,- Vlucht + Hotel

Galileo

Dé topper van Oad Reizen! U zoekt een hotel met vriendelijk personeel, comfort en een goede prijs-kwaliteitverhouding? Dan bent u bij hotel Galileo aan het juiste ...

Vanaf € 262,- Vlucht + Hotel
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 13
 • 14
 • 15
 • »

Meer over Lastminute Rome

Wanneer is een lastminute geschikt voor u?

-Ben je al wat ouder en je hebt geen enkel belang bij drukke stranden, dan is een lastminute op je lijf geschreven. Na het hoogseizoen zijn de meeste toeristen weg en kun je royaal op het strand gaan liggen.
-Ben je een natuurmens, ook dan is een lastminute voor jou bijzonder geschikt. In het voorjaar moet de natuur nog helemaal beginnen. In het najaar gaan de bladeren kleuren en krijg je prachtige plaatjes.
-Je wilt graag bezienswaardigheden en musea bekijken maar dan in alle rust, ook dan is een lastminute voor jou van toepassing. De drukte is verdwenen en je hebt nu alle gelegenheid.
-Kun je met je partner snel vertrekken, dan is een lastminute wel voor je weggelegd.
-Heb je alle reisdocumenten in orde, dan is een lastminute wel voor jou van toepassing. Je kunt in principe meteen vertrekken.

Wanneer is een lastminute minder geschikt voor u?

-Als je jong bent, dan hou je van volle lawaaierige stranden. Jij wilt alles zien maar je wilt ook graag zelf gezien worden. Dan is een lastminute minder geschikt voor jou.
-Midden in het hoogseizoen dus wanneer de temperatuur hoog kan oplopen, zal de natuur snel verdord raken. Je hebt dan als natuurliefhebber weinig om van de genieten.
-Je vindt het niet erg om in volle drukte alles te gaan bekijken. Een lastminute is dan niet voor jou van toepassing.
-Wil je op korte termijn weg maar je partner kan geen vrij krijgen, dan is een lastminute niet van toepassing.
-Gezinnen met kleine kinderen zijn hoofdzakelijk aangewezen op het hoogseizoen. De meeste lastminutes zijn in het voor- en najaar. Een gezin kan hier dus moeilijk gebruik van maken.
-Moet je nog een paspoort aanvragen of een ID-kaart, dan zal een lastminute moeilijk voor je worden. Tussen het aanvragen en ophalen van documenten zit vaak een behoorlijk lange tijd. Dan zal een lastminute aan je neus voorbij gaan.

Wat is een lastminute?

Een reisaanbieder koopt voor een bepaalde periode vakantieproducten in. Deze aanbieder wil al die producten verkopen om zo een maximale winst te realiseren. Nu kan het door bepaalde redenen zijn dat een bestemming het niet zo goed doet. De aanbieder blijft met een restant zitten maar daar wil de aanbieder wel graag van af. Het enige wat de aanbieder kan doen is de restanten in de uitverkoop doen. En dan maar hopen dat er mensen zijn die belang hebben bij zo`n restant. Alles wat er dan wordt verkocht zal het verlies beperken. De consument krijgt dan een vakantieproduct in handen tegen een lagere prijs. Die prijs kan soms wel de helft schelen van de originele. Het fijne er van is, is dat de kwaliteit dezelfde blijft.

Lastminute reizen naar Rome

Op de eerste plaats heb je lastminute reizen met de auto. Daarnaast zijn er lastminutes met de trein. Ook zijn er wel lastminute reizen met de bus. Tenslotte zijn er lastminutes met het vliegtuig.

Een lastminute met de auto
En voor deze soort lastminute zijn er reisaanbieders die je graag willen helpen. Dat zijn onder andere Kras en Arke. Met de auto bepaal je zelf je reis. Je kunt binnendoor rijden. Dan zul je heel wat moois tegenkomen onderweg maar de reis zal langer duren. Je kunt de autosnelwegen nemen. Dat schiet lekker op. Neem vooral vrienden en vriendinnen mee. Gezellig en je bent niet alleen.

Een lastminute met de trein
GaSamen is een reisaanbieder die je bijzonder graag van dienst is. Je krijgt onderweg wel te maken met enkele overstappen maar dat geeft deze lastminute nóg meer inhoud.

Een lastminute met de bus
Zelf niet te rijden. Hét grote voordeel als je met de bus gaat. Bovendien kom je uitgerust aan in Rome. De reisaanbieders die helemaal voor je gaan zijn Vertrekpunt en De Jong Intra.

Een lastminute met het vliegtuig
Snel in Rome. Je kunt vanuit onze hoofdstad maar ook vanaf Düsseldorf is mogelijk. De laatste mogelijkheid is ook nog eens goedkoper. De reisaanbieders die actief zijn op vliegtuiggebied zijn Cheaptickets, Worldticketcenter en ook Ebookers is er voor jou.

Je hebt wel belangstelling voor een lastminute. Hoe kom je daar dan aan?

Alle reisaanbieders hebben natuurlijk een website. Ga maar eens kijken wat er in de aanbieding is. Ook via radio en televisie wordt met regelmaat reclame gemaakt wat er allemaal is wat betreft lastminute reizen. Daarnaast lees je vaak in de grotere kranten wat er wordt aangeboden.

Je hebt jouw lastminute gevonden en je wilt gaan boeken.

Als je naar de pagina `reisaanbieders` gaat, krijg je daar een overzicht van. Je vindt dan ook alle informatie die je aanspreekt en je leest hoe je je lastminute moet boeken. Een fijne lastminute in Rome toegewenst!

Toon op kaart
Toon als lijst