Reisgidsen Rome

Meer over Reisgidsen Rome

Wie goed voorbereid op stedentrip naar Rome wil en ook tijdens de reis nuttige informatie bij handen wil hebben, moet niet vergeten een goede reisgids in te pakken. Er bestaan verschillende reisgidsen over Rome. Hieronder vindt u allerlei soorten en maten, zodat u de reisgids aan kunt schaffen die het beste bij u en bij uw stedentrip naar Rome past.

Tip! Bestel nu snel en gemakkelijk reisgidsen via:
- De Zwerver

- Bol.com

Capitool Reisgids Rome

De Capitool reisgidsen zijn razend populair bij fervente reizigers. De reisgidsen geven een compleet beeld van de reisbestemming. De Capitool Reisgids Rome is een hardcover reisgids met uitgebreide informatie, geweldige foto´s, overzichtelijke 3D tekeningen en goede kaarten. Met deze reisgids op zak, loopt u in Rome zeker niet verloren. De Capitool Reisgids Rome telt 448 pagina´s en kost € 26,90.
www.bol.com/nl/p/boeken/rome/1001004002737748/index.html

Capitool Compact Rome

De Capitool Compact reisgids over Rome is, zoals de naam al zegt, een compacter en minder uitvoerig exemplaar. Maar ook in deze reisgids vindt u kwalitatieve beschrijvingen, mooie foto´s en tekeningen. De Capitool Compact Rome is een paperback exemplaar die u handig overal mee naar toe kan nemen. De Capitool Compact Rome heeft 192 bladzijden en kost € 10,90
www.bol.com/nl/p/boeken/rome/1001004002129920/index.html

Dominicus Reisgids \ Stedengids Rome

Deze informatieve reisgids wijst u de weg in Rome aan de hand van talloze beschrijvingen van bezienswaardigheden, kaderteksten, duidelijke plattegronden en praktische reisinformatie over Rome. De reisgids heeft 250 bladzijden en kost € 15,90.

Meer informatie

Marco Polo Rome

De Marco Polo reisgids over Rome is een handige en overzichtelijke reisgids op zakformaat. Naast de korte beschrijvingen van de bezienswaardigheden treft u in de reisgids handige tips aan over waar u het beste kunt eten en drinken, waar u het beste kunt shoppen, waar de beste hotels liggen en waar u het bruisende nachtleven kan vinden. Deze 120 pagina´s tellende reisgids kost € 6,90.
www.bol.com/nl/p/boeken/rome/1001004000013424/index.html

ANWB reisgids Rome

De ANWB reisgids Rome is een handige reisgids op zakformaat met uitneembare kaart. Alle beschreven bezienswaardigheden zijn gemakkelijk terug te vinden op de kaart. Verder worden er veel tips gegeven over restaurants, cafés, discotheken, hotels etc. En u vindt een top tien aan hoogtepunten die u volgens de ANWB tijdens uw stedentrip naar Rome niet mag missen. De reisgids telt 120 pagina´s en kost € 7,95.
www.bol.com/nl/p/boeken/rome/1001004002134266/index.html

ANWB Navigator Rome

De ANWB Navigator Rome is een stuk uitgebreider dan de ANWB reisgids Rome. De ANWB Navigator Rome is met zijn glossy uitstraling, zowel een heerlijk boek om te lezen met leuke achtergrondverhalen, als een reisgids waarin u snel en gemakkelijk alle gewenste informatie kunt opzoeken over Rome. Het boek heeft 334 pagina´s en de prijs is € 22,95.
www.bol.com/nl/p/boeken/rome/1001004002606725/index.html

National Geographic Reisgids Rome

Deze kleurrijke en rijk geïllustreerde reisgids geeft een compleet beeld van de stad Rome. Er wordt uitvoerig ingegaan op de geschiedenis en de cultuur van de stad, maar ook praktische reistips ontbreken niet. De schitterende foto´s en verhelderende reconstructietekeningen zullen u direct inspireren om naar Rome af te reizen. De reisgids bevat 271 pagina´s en kost € 19,95.

Meer informatie

Wat & Hoe reisgids Rome

Deze compacte reisgids bevat veel informatie over Rome. Er worden vele bezienswaardigheden beschreven. De reisgids bevat kleine, maar illustratieve foto´s. Verder vindt u handige informatie over hotels, restaurants, café, discotheken, evenementen, openbaar vervoer, nuttige adressen en telefoonnummers, plattegrondjes en wandelingen. De Hoe & Wat Reisgids Rome bestaat uit 214 pagina´s en de prijs is € 15,00.
www.bol.com/nl/p/boeken/wat-hoe-reisgids-rome/1001004002068959/index.html

Rome City Guide Ned ed.

De Rome City Guide is een uitgebreide reisgids over Rome met veel aandacht voor cultuur en geschiedenis. Er wordt uitgebreid ingegaan op de oudheid en de renaissance. Maar verder biedt de Rome City Guide ook informatie over hotels, restaurants en uitgaan, inclusief kaartjes, plattegrondjes en mooie foto´s. Het boek heeft 256 bladzijden en de prijs is € 18,90.
www.bol.com/nl/p/boeken/rome-city-guide-ned-ed/1001004002417097/index.html

SPQR Rome

Rome is een aantrekkelijk stad die overloopt van de verhalen, mythen en legenden. Daarom word in deze anekdotische reisgids veel aandacht besteed aan de boeiende verhalen achter de gebouwen en personen. De verhalen in deze reisgids zorgen ervoor dat uw stedenstip naar Rome nog meer betekenis krijgt en u zich volledig onder kan dompelen in de historie, cultuur en sfeer van deze bijzondere stad. Maar ook de plattegronden, beschrijvingen en registers zorgen ervoor dat het boek gebruikt kan worden om snel wat op te zoeken. Dit maakt SPQR een ideale en complete reisgids. Het 421 pagina´s tellende boek kost € 22,95.
www.bol.com/nl/p/boeken/spqr/666884552/index.html

100% Rome

Deze compacte en trendy reisgids geeft vooral korte en praktische informatie over Rome. De reisgids beschrijft zes leuke wandelingen die u langs de mooiste bezienswaardigheden brengen. Verder geeft de reisgids tips over cultuur, shoppen, hotels, trendy bars en hippe clubs. Met deze reisgids zult u voor de volle 100% van Rome kunnen genieten. De 100% Rome reisgids bevat 152 pagina´s en kost € 10,95.
www.bol.com/nl/p/boeken/100-rome/1001004001957462/index.html

Trotter Reisgids Rome en Zuid-Italiƫ

Een overzichtelijke uitgebreide reisgids die fijn leest. Er wordt veel nadruk gelegd op praktische reistips. De vele plattegronden zijn zeer handig. Maar ook voor uitgebreide beschrijvingen van bezienswaardigheden kunt u bij deze reisgids terecht. 576 pagina´s. Prijs: € 18,95.

Meer informatie

Lonely Planet Rome City Guide

De Lonely Planet reisgidsen zijn wereldberoemd en zijn voor vele reizigers onontbeerlijk. Ook de Rome City Guide helpt de ondernemende en actieve reiziger in Rome goed op weg met duidelijk beschrijvingen, praktische informatie en handige tips. 324 pagina´s. Prijs: € 19,95.

Meer informatie

The Rough Guide to Rome

Voor wie zelfstandig een stedentrip naar Rome gaat maken, is deze Engelstalige reisgids zeer aan te raden. Er staan ontzettend veel praktische reistips in over eten, slapen, vervoer, musea en cultuur. Met deze reisgids op zak zult u ongetwijfeld moeiteloos uw weg vinden in Rome. 352 pagina´s. € 20,95.

Meer informatie