Vakantie Rome

(43)
Sorteer op:
 • Best beoordeeld
 • Sterren
 • Prijs

Cardinal St. Peter

Gastvrij hotel in een rustige wijk in het hart van Rome, nabij Vaticaanstad en één van de grootste stadsparken, Villa Pamphili.

Vanaf € 317,- Vlucht + Hotel

H10 Roma Citta

Maak kennis met één van de beroemdste wijken van Rome, Trastevere, tijdens uw verblijf in hotel H10 Roma Città.  Het hotel biedt u een shuttle service naar het ...

Vanaf € 295,- Vlucht + Hotel

Galileo

Dé topper van Oad Reizen! U zoekt een hotel met vriendelijk personeel, comfort en een goede prijs-kwaliteitverhouding? Dan bent u bij hotel Galileo aan het juiste ...

Vanaf € 262,- Vlucht + Hotel
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 13
 • 14
 • 15
 • »

Meer over Vakantie Rome

Rome is de hoofdstad van Italië. In de stad wonen ruim 2,5 miljoen mensen. Het verhaal gaat dat Remos en Romulus de stichters waren van Rome. Het waren tweelingbroers en het schijnt dat zij zijn opgevoed door een wolvin. Later zou Remos zijn vermoord door Romulus en stichtte een stad aan rivier de Tiber. Romulus vernoemde de stad naar zichzelf. Ook kroonde hij zichzelf tot koning.
Rome is niet een stad die je eventjes gaat ontdekken. Daar is de stad te oud voor, te nieuw en te groot. Er zijn zoveel bezienswaardigheden, musea en nog veel veel meer dat je dat in één bezoek niet kunt doen. Natuurlijk is shoppen een belevenis in Rome. Naast alle topmerken en topwinkels zijn er ook kleine boetiekjes, tweedehands zaakjes en markten waar je zowat alles kunt kopen.

Wie je ook bent, er is voor iedereen wel wat om de avond spannend door te maken. Restaurants zijn er in overvloed. Dat geldt ook voor de barretjes en de kroegjes. Je kunt de avond afsluiten met een heerlijke opera, live- muziek optredens of met de traditionele discotheek. Rome is een oude stad maar tegelijk ook een nieuwe stad. Deze mix werkt zo geweldig dat er elk jaar steeds meer mensen naar Rome gaan. De stad heeft dan ook een keur aan goedkope en dure hotels. Er zijn ook hostels in de stad voor diegene die echt goedkoop in Rome wil verblijven. Kortom, je moet Rome eens in je leven hebben bezocht. En dat kan goedkoop en op diverse manieren. Met de auto, met de bus, met de trein en met het vliegtuig. Je kunt een hotel ter plekke regelen maar dat is toch wel zonde van de tijd. Laat dat dan maar over aan de deskundigen. Ga eens kijken op http://stedentrip.com/reisorganisaties-rome. Je bent verliefd op Rome geworden en je wil je geliefde zo snel mogelijk bezoeken. Ga dan nu boeken via http://stedentrip.com/stedentrip-rome.

Autoreis naar Rome

En je hebt met niemand iets te maken. Jij bepaalt hoe de reis gaat verlopen. Wil je onderweg ergens blijven overnachten, dan doe je dat. In Rome heb je ook niks te maken met openbaar vervoer. Je zoekt een hotel op en vaak kun je de auto daar parkeren voor enkele euro`s. Na je verblijf kun je de route afleggen zoals jij in gedachten hebt.

Busreis naar Rome

Je neemt de bus naar Rome en daar zoek je het zelf uit. Of je neemt een busreis inclusief overnachtingen en excursies. Bij de laatste mogelijkheid krijg je alle bekende zaken te zien in Rome. Met de bus reizen heeft als groot voordeel dat je zelf niet achter het stuur hoeft. Omdat de busreizen enorm populair zijn, zijn er diverse reisaanbieders die alles voor je willen regelen. Een zo`n aanbieder is www.vannoodreizen.nl. Een andere prima aanbieder is www.effeweg.nl. Ook staat altijd www.gasamen.nl voor je klaar.

Treinreis naar Rome

Wil je eerst van alles te weten komen, ga dan maar eens kijken op de website van NSHispeed. Je zult enige keren moeten overstappen. De reis zal daarom bijna een etmaal duren maar de treinreis is echt een belevenis. Je komt aan in Rome en je laat je naar het centrum brengen. Nu nog even een hotel boeken en jouw ontdekkingsreis gaat beginnen.

Vliegreis naar Rome

Een heerlijke vlucht staat je te wachten. Vanuit Amsterdam of vanuit Düsseldorf. Je bent snel in Rome. Je profiteert dus optimaal van de tijd. Snel een hotel pakken en je bent er helemaal klaar voor. Deze vliegreis is ook populair en daarom staan er reisaanbieders voor je klaar. Zo willen www.cheaptickets.nl en www.ebookers.nl je overal mee helpen. Dat geldt uiteraard ook voor www.wtc.nl.

Combinatie autoreis met een hotel

Nu je weet dat je hotel de loper al voor je heeft uitgerold, ga je met een nóg fijner gevoel de weg op. Je hoeft in Rome geen onderdak meer te zoeken. Een veilige en vertrouwde combinatie. www.kras.nl en www.dejongintra.nl zijn de reisaanbieders die er voor jou zijn.

Combinatie busreis met een hotel

Alles in één. Geen verrassingen achteraf. Een combinatie die heel veel mensen aanspreekt. Het hotel weet van je komst, de rondleidingen staan gepland en erg belangrijk, je hoeft niet te rijden. Een voortreffelijke combinatie. Dus snel deze combinatie zoeken en dat kan via http://rome.gasamen.nl.

Combinatie treinreis met een hotel

Wat kan jou dat overstappen nu toch boeien…je weet toch dat je hotel is geregeld. Met dat in het achterhoofd reis je uitermate prettig met de trein. Een spannende combinatie en is te boeken via http://rome.gasamen.nl.

Combinatie vliegreis met een hotel

Dit is natuurlijk een topcombinatie. Het echte vakantiegevoel krijg je namelijk alleen maar op een vliegveld. Je weet dat het allemaal nu echt gaat beginnen. En vliegen is en blijft een ervaring die je nooit meer zult vergeten. Je bedje is gespreid dus wat wil je nu nog meer!

Toon op kaart
Toon als lijst