Autohuur Boedapest

bookanddrive

bookanddrive

Bookanddrive.nl heeft een erg groot aanbod van goedkope huurauto's in Boedapest

Meer over Autohuur Boedapest

Je kunt bij het boeken van je vakantie naar Boedapest meteen een auto huren. Die staat dan voor je klaar bij het vliegveld. Je weet dan ook dat je een betrouwbare auto hebt. Het fijne van een auto tijdens je vakantie is dat je compleet vrij bent. Je kunt dus niet alleen in de stad rijden maar ook buiten de stad. En daar is veel om van te genieten. Op deze manier leer je het land op een prettige manier kennen.

Autoverhuurbedrijven

Je wilt een auto huren in de stad zelf. Dat kan want er zijn er genoeg. Door de stevige concurrentie kun je flink afdingen. Betaal dus nooit wat gevraagd wordt. Je moet natuurlijk wel je rijbewijs laten zien. Er is geen soort APK in Hongarije. Bekijk dus goed je huurauto. Sluit meteen een verzekering af die je dekt bij ongevallen.

Verkeersregels in Boedapest

In de bebouwde kom mag je maximaal 50 kilometer per uur rijden. Buiten deze kom mag je je snelheid verhogen naar 80 kilometer per uur. Ga je een autoweg op dan mag er 100 gereden worden. Ga je een autosnelweg op dan is het een kwestie van planken tot maximaal 120 kilometer per uur. Buiten de bebouwde kom is het verplicht om met dimlicht te rijden. De politie houdt dat stevig in de gaten! De kwaliteit van de wegen is niet zoals in Nederland dus pas je snelheid hierop aan. De autosnelwegen zijn wel goed. Je mag GEEN alcohol drinken en daarna in de auto stappen. Stijgend verkeer heeft altijd voorrang op dalend verkeer. De Hongaren nemen de verkeersregels niet al te serieus dus goed opletten is het devies!

Brandstoffen

Bij elk tankstation kun je loodvrije benzine kopen, diesel en normale benzine. Je moet wel contant betalen maar bij de grotere stations kun je met een gangbare creditcard betalen.