Vakantie Boedapest

(6)
Sorteer op:
  • Best beoordeeld
  • Sterren
  • Prijs

Soho Boutique Hotel

Nieuw boutique design hotel in het centrum van Boedapest aan de Dohany utca, op loopafstand van de winkelpromenade. Comfortabele luxe in een moderne ambiance! Voor de design liefhebber. Ligging: In het centrum van Boedapest aan de Dohany utca, op loopafstand van de winkelpromenade. Uitstekende verbindingen. Faciliteite...

Vanaf € 51,- Alleen hotel

Hunguest Hotel Platanus

Prima toeristenklasse hotel met comfortabele, ruime kamers voor een zeer scherpe prijs! Een aanrader! Ligging: Tegenover het Nepliget Park gelegen in het stadsdeel Pest. Uitstekende metroverbinding, het centrum is in slechts 4 haltes bereikbaar (Ferenciek Ter). 's Nachts ieder half uur een bus (lijn 50E). Facilitei...

Vanaf € 32,- Alleen hotel

Best Western Hotel Hungaria

Een eigentijds hotel met klassieke tradities. Het is een van de grootste hotels van Budapest met modern ingerichte kamers en vele faciliteiten waaronder winkeltjes, Bierstube, restaurant, sauna en zonnebank. Een perfecte combinatie van professionele service met een echt huiselijk gevoel! Ligging: Centraal gelegen in he...

Vanaf € 49,- Alleen hotel
  • 1
  • 2
  • »

Meer over Vakantie Boedapest

Boedapest is een stad waar je niet snel op komt uitgekeken. En mooi dat die stad is…gelukkig is er uit vroegere tijden veel bewaard gebleven. En dat kun je allemaal gaan bekijken. Aan de andere kant is het ook een supermoderne stad. Omdat er zoveel toeristen komen, zijn er vele hotels gebouwd om een voortreffelijk verblijf aan te bieden. Boedapest is echt en méér dan de moeite waard! En ben je er één keer geweest, dan wil je er beslist nog eens naar toe.

Je kunt op diverse manieren naar de stad toe en je kunt het voor jezelf net zo duur of goedkoop maken als je zelf wilt. Je kunt reizen met je auto. Verder kun je naar Boedapest gaan met de bus. Ook met de trein is een prima alternatief en dat geldt natuurlijk ook wat betreft het vliegtuig. Je kunt buiten dat ook nog kiezen voor al die reizen maar dan met hotel. Voordeel is dat je bij aankomst geen onderdak hoeft te zoeken. Dat wordt voor je gedaan door diverse reisaanbieders. Wil je eerst eens enkele reisaanbieders gaan bekijken, ga dan naar http://stedentrip.com/reisorganisaties-boedapest. Je hebt nu echt zin gekregen in Boedapest en je wilt snel boeken. Dan ga je meteen naar http://stedentrip.com/stedentrip-boedapest.

Autoreis

Je blijft wel de baas over je reis. Jij bepaalt hoe de reis zal verlopen. Wil je onderweg ergens overnachten, dan doe je dat. Wil je naar Boedapest maar niet over de snelwegen, dan doe je dat. Je rijdt dan door mooie kleine dorpjes en je ziet heerlijke landschappen. Die zul je niet zien als je kiest voor een andere manier van reizen. In Boedapest zoek je een goed hotel op en met je auto ga je de stad verkennen. Wil je buiten de stad gaan dan neem je gewoon je auto. Je bent van niemand en van niks afhankelijk en dat geeft altijd een goed gevoel.

Busreis

Een heerlijke busreis naar Boedapest. Een ideale manier om voordelig te reizen. Geen stress want je hoeft niet te rijden. Een babbeltje met medereizigers hoort erbij. Een krantje lezen, een verse kop koffie en een aangename temperatuur in de bus door de airconditioning. Ook is er een toilet aanwezig en regelmatig wordt er gestopt. Een goede keuze hoor, een busreis naar Boedapest. Heb je interesse in zo`n busreis gekregen, dan zijn er reisorganisaties die jou graag van dienst willen zijn. Bijvoorbeeld www.vannoodreizen.nl. Een ander die je graag wil helpen is www.effeweg.nl. Ook www.gasamen.nl staat altijd voor je klaar.

Treinreis

En dat gaat snel hoor die treinreis. Dat komt omdat de trein geen hinder ondervindt van ander verkeer. Je stapt in op de grotere stations en je vakantie naar Boedapest is begonnen. Onderweg kun je gaan eten en drinken en je ziet het landschap aan je voorbij gaan. Voordat je het weet ben je al aangekomen in de Hongaarse hoofdstad. Het station ligt in het centrum en daar zijn genoeg hotels waar je uit kunt kiezen. Een perfecte reis! Heb je er al zin in…ga naar de website van NSHiSpeed en je krijgt daar alle inlichtingen.

Vliegreis

Sneller kan gewoonweg niet. Een vliegreis naar Boedapest is niet zo maar een vliegreis, het is een vliegfeest! Je houdt meer tijd over om de stad te leren kennen, om van de stad te genieten, om één met de stad te worden. Vanaf het vliegveld ben je met een taxi in korte tijd in het centrum. Het is nu nog maar een kwestie van een hotel zoeken. Omdat deze reismanier zo geliefd is, staan er diverse aanbieders voor je klaar.
www.wtc.nl is er één van. Een ander die je graag wil helpen met alles is www.cheaptickets.nl. Een ander die interesse in je heeft is www.ebookers.nl

Combinatie autoreis met een hotel

Helemaal vrij met in je achterhoofd dat je hotel is geboekt. Dat wordt gegarandeerd een fijne vakantie onderweg én in de Hongaarse hoofdstad. En niet alleen Boedapest kun je ontdekken, ook daarbuiten ligt het mooie land voor je klaar. Optimaal genieten met totale vrijheid. Klasse!
Er staan enkele reisaanbieders voor je klaar om je de vakantie van je leven te geven. Eén van hen is www.kras.nl maar ook www.dejongintra.nl is er voor jou. De keuze uit reisaanbieders is veel groter. Ga maar eens kijken op stedentrip.com/hotels-boedapest. Een goede reis voor heen en terug toegewenst!

Combinatie busreis met een hotel

Deze combinatie is geweldig. Je hoeft niet op het verkeer te letten, dat doet de man achter het stuur. Voor jou is het meteen genieten van de reis en dat doe je niet alleen. Ook je medepassagiers hebben deze combinatie gekozen omdat die zo fijn is. Je toert naar Boedapest toe en de bus zet je daar voor de deur af van je hotel. Dat is relaxed zeg! Ga daarom maar vlug boeken bij http://boedapest.nl/boedapest/busreizen/. Een heerlijk verblijf in Boedapest toegewenst!

Combinatie treinreis met een hotel

Een supercombinatie! Een zorgeloze treinreis want je hebt nergens omkijken naar. Een hotel dat al voor je geboekt is. Wat goed geregeld! Zo`n combinatiereis wil iedereen wel, en dat kan. Ga boeken bij http://boedapest.gasamen.nl/treinreizen/. Goede vakantie in Boedapest!

Combinatie vliegreis met een hotel

Een combinatie die er zijn mag. Met het vliegtuig snel naar Boedapest en daarna heerlijk verblijven in een goed hotel. Deze combinatie spreekt steeds meer toeristen aan, en dat is logisch! Bij aankomst op het vliegveld is het een kwestie van een taxi nemen. Die brengt je naar je geboekte hotel en zet je ter plekke af. Een drankje aan de bar en in de avond genieten van een heerlijke maaltijd. Na een goede nachtrust een ontbijtje en dan gaat jouw vakantiefeest beginnen. Veel plezier!

Toon op kaart
Toon als lijst