Vliegticket Boedapest

Meer over Vliegticket Boedapest

Vanaf Amsterdam Schiphol gaan vele vluchten naar Boedapest toe. En meerdere vluchten per dag. Je kunt natuurlijk kiezen uit rechtstreekse vluchten of vluchten met een interessante tussenlanding. Alle genoemde prijzen zijn slechts een indicatie; er kunnen nooit rechten aan worden ontleend. Dat geldt ook voor de vertrek- en aankomsttijden. Dus alles is onder voorbehoud!

Met Swiss vlieg je naar Boedapest via Zürich. Een leuke vlucht met een extra tussenlanding. Je kunt deze vliegticket bestellen via www.cheaptickets.nl. Wat krijg je allemaal voor de gemiddelde prijs van 300 euro? Je vertrekt vanaf vliegveld Schiphol om 14:55 uur. Je komt in Zwitserland aan om 16:20 uur. Bijna een uur tijd voor een hapje, drankje en misschien wel een sigaretje. Om 17:25 uur ga je weer de lucht in. Je strijkt neer in Boedapest om 18:55 uur. En Boedapest is de hoofdstad van het mooie Hongarije. De reis is per persoon en uiteraard is het een retourvlucht.

Ook Lufthansa is er op gebrand om jou mee te nemen. Dan maak je een tussenstop in München. Nu al interesse…bestel dan de vliegticket bij www.cheaptickets.nl. De prijs van rond de 300 euro is een retourvlucht en per persoon. Je vertrekt vanuit Amsterdam om 13:20 uur. Op Duits asfalt om 14:45 uur. Ruim de tijd om München te bekijken want je gaat weer vertrekken om 17:10 uur. Hongarije in zicht en geland in Boedapest om 18:30 uur.
www.ebookers.nl biedt je de vlucht aan met vliegmaatschappij Czech Airlines. Voor de gemiddelde prijs van 350 euro. Met een tussenstopje in Praag. Je vertrekt vanuit de hoofdstad om 14:40 uur. Inclusief de tussenstop kom je aan in Boedapest om 18:30 uur. De prijs is uiteraard weer een retourprijs per persoon.

Onze KLM vliegt je in één streep vanaf Schiphol naar Boedapest. Je verlaat ons kikkerlandje om 18:00 uur. Je komt aan om 20:00 uur. Vliegticket te bestellen via www.ebookers.nl. Te betalen een gemiddelde prijs van 325 euro per persoon en retour. Leuk om te weten is dat er per dag meerdere vluchten gaan!
Vliegmaatschappij Malev vliegt je rechtstreeks naar de Hongaarse hoofdstad toe. Vanaf Schiphol stijg je op om 10:00 uur. Precies twee uur later, om 12:00 uur ben je al in Boedapest! Een ticket bestellen kan bij www.cheaptickets.nl. De vliegreis is gebaseerd op een persoon en een retourvlucht. Prijs is rond de 300 eurootjes.

Ook Austrian Airlines is van de partij met een fijne tussenstop in Wenen. Ook weer vertrek via Schiphol om 16:50 uur. Om 18:45 uur zit je al in Wenen. Wat een bijzondere stad is dat maar je moet toch verder. Om 20:05 uur brult het vliegtuig omhoog en om precies 21:00 uur ben je in Boedapest. Ook deze ticket is te bestellen via www.cheaptickets.nl. De gemiddelde prijs hangt om en de nabij de 430 euro. Per persoon en je mag natuurlijk voor dat geld ook weer terug.

Air France heet je van harte welkom aan boord om 06:50 uur in de erg vroege ochtend. Om 08:05 uur ben je al in Parijs op vliegveld Charles de Gaulle. Snel even een hapje en drankje want om 08:50 uur ga je de Fransen alweer verlaten. Om 11:00 uur ben je in Hongarije, in Boedapest. Op tijd dus de hele dag om de stad te bezichtigen. Natuurlijk is deze interessante reis te boeken via www.cheaptickets.nl. Per persoon en ook weer terug betaal je rondom de 590 euro.

www.cheaptickets.nl heeft voor jou het volgende in petto. Je vliegt vanaf Amsterdam naar Boedapest met een tussenstop in Rome. Het is Alitalia die dat voor je doet. Leuk of niet dan! Vertrek om 07:00 uur. In Rome staan alle medewerkers van de luchthaven op jou te wachten totdat je aankomt om 09:15 uur. Drie kwartier heb je om wat te eten en te drinken want om 10:00 uur precies word je weer uitgezwaaid. Om 11:35 uur ben je in Boedapest. Mooi op tijd dus. Deze vliegticket kent een gemiddelde prijs van 2700 euro. Je mag voor dat geld ook weer terug.