Reisgidsen Boedapest

Meer over Reisgidsen Boedapest

Een prima reisgids voor degene die de Engelse taal beheerst. Maar liefst bijna 260 pagina`s boordevol informatie over eten en drinken, cultuur en musea. Een reisgids dus met echt nuttige zaken. De prijs ligt rond de 19 euro en is te bestellen via www.dezwerver.nl. De uitgever is Rough Guide.

Voor een eerste kennismaking met Boedapest is er een handig reisgidsje op de markt. Van Marco Polo en voor nog geen 8 euro. In het Nederlands geschreven. Achterin het gidsje zit een kaart die je uit kunt klappen. Dit handige reisgidsje is te bestellen via www.dezwerver.nl.

Uitgever Athenaeum heeft een prachtige reisgids. Geen informatie over openingstijden maar beschrijving over de mensen die in Boedapest wonen. De schrijvers van deze reisgids hebben jaren en jaren in de stad gewoond en gewerkt. Een schitterend boek dat zeker niet mag ontbreken voordat je op reis gaat naar deze wereldstad! De prijs is ongeveer 25 euro en dat is het méér dan waard! Heel veel bladzijden, 250 stuks, nemen je mee naar Boedapest. Natuurlijk te bestellen via www.dezwerver.nl

Lonely Planet heeft een reisgids in het Engels. Alle broodnodige info over eigenlijk alles, en dat is erg praktisch! 230 bladzijden en voor de prijs van ongeveer 19 euro. Ga je alleen of ga je met een groep, deze reisgids mag niet in je koffer ontbreken. Bestellen uiteraard en dat kan via www.dezwerver.nl.

Capitool blijft zeker niet achter met een reisgids over Boedapest. Jonge jonge, wat een fijne informatieve gids. Mooie kaarten en kwaliteitsfoto`s vullen dit boek. En ook de achtergrondbeschrijvingen zijn geweldig om te lezen. Laat je meevoeren door deze gids die te bestellen is via www.dezwerver.nl. De prijs van dit meesterwerk is rond de 25 euro.

Ook de ANWB laat zich niet onbetuigd en heeft een handzaam en leuk reisgidsje. 120 bladzijden zijn gevuld met echt alle benodigde informatie. En de prijs…ongeveer 8 euro. Bestel deze reisgids maar snel via www.dezwerver.nl.

Uitgeverij Deltas heeft een reisgids waaruit je alles kunt lezen wat betreft hotels, restaurants, winkels en nog veel meer zaken. De prijs is nog geen 10 euro en da`s niet veel voor zoveel informatie. Deze 120 pagina`s zijn te bestellen via www.bol.com.

126 bladzijden geven je alle informatie die je nodig hebt als toerist in Boedapest. Van Uitgeverij Kosmos. De prijs ligt in de buurt van de 11 euro. Wanneer je deze reisgids hebt doorgelezen weet je heel wat meer! Bestellen? Dat kan hoor, via www.bol.com.

Unieboek heeft ook een reisgids over Boedapest maar wat voor een! Ongelooflijk, meer dan 700 foto`s die je een fantastisch beeld geven van de stad. Hier staat gewoonweg alles in wat je maar wilt weten. Een knaller van een gids en dat voor de ook ongelooflijke prijs van rond de 25 euro. Gauw bestellen hoor want zoiets wil je best in je boekenkast hebben staan. Doe dit dan wel via www.bol.com.

Weer van Uitgeverij Kosmos is de Wat&Hoe reisgids. Een erg leuk geschreven reisgids met alles erop en erin! Ruim 200 pagina`s en dat voor de vriendelijke prijs van ongeveer 15 euro. Is niet veel geld dus nu meteen bestellen hoor. Hoe&Waar? Vanzelfsprekend via www.bol.com, waar anders!

Michelin Reisuitgaven komt nu wel met een hele knappe reisgids. Niet alleen over de stad zelf maar ook over het land. Je leest alles over het imponerende landschap en, je leest dit boek in één keer uit ondanks de bijna 300 bladzijden! De prijs ligt rond de 13 euro en is uiteraard te bestellen via www.bol.com. Doen hoor, deze reisgids is het echt wel waard!