Lastminute Florence

(72)
Sorteer op:
 • Best beoordeeld
 • Sterren
 • Prijs

Corona D italia

Hotel Corona d’Italia is gevestigd in een vroeg 19e eeuws palazzo en ligt in het hart van het historische centrum van Florence. Vanuit het hotel kunt u snel en ...

Vanaf € 303,- Vlucht + Hotel

Alleen hotel vanaf € 68,-

Meer info

Hotel Balestri

Hier maakte vier generaties het comfortabele hotel tot een begrip in Florence. “Ah… la Balestri!” Florentijnen slaan hun ogen ten hemel. Ja, als je bij La Famiglia Balestri verblijft, dan ontbreekt het je aan niets. Ligging: uitstekende ligging aan het Piazza Mentana direct aan de rivier de Arno. Op 5 minuten ...

Vanaf € 79,- Alleen hotel

Auto Park Hotel

Hotel Auto Park opende zijn deuren in 1971. Dit hotel heeft honderddertien kamers, een grootse eigen tuin van maar liefst 10.000 m2, en parkeergelegenheid voor ongeveer entachtig auto's (kostenloos voor onze bezoekers).

Vanaf € 45,- Alleen hotel
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 22
 • 23
 • 24
 • »

Meer over Lastminute Florence

Wat is een lastminute?

Een lastminute is een vakantieproduct dat wordt aangeboden tegen een fors lagere prijs.

Een reisorganisatie koopt bijvoorbeeld voor de zomermaanden allerlei vakantieproducten in. Dat kan een vliegticket zijn, een hotel of samengestelde vakantiepakketten. Daar betaalt de organisatie een bepaalde prijs voor. Nu wil de organisatie deze producten allemaal verkopen. Het verschil tussen de verkoop en Een reisorganisatie koopt bijvoorbeeld voor de zomermaanden allerlei vakantieproducten in. Dat kan een vliegticket zijn, een hotel of samengestelde vakantiepakketten. Daar betaalt de organisatie een bepaalde prijs voor. Nu wil de organisatie deze producten allemaal verkopen. Het verschil tussen de verkoop en de inkoop is zijn winst. Nu is het zo dat het vaak moeilijk is in te schatten waar de mensen naar toe willen. Het vakantiegedrag is moeilijk voorspelbaar. Dat kan komen door politieke gebeurtenissen in een land. Ook economisch gezien kan het zijn dat de mensen geen belang hebben voor een land of stad. Gaat het economisch wat minder in eigen land, dan zullen de mensen eerder geneigd zijn om in eigen land hun vakantie door te brengen.
Het resultaat kan zijn dat een reisorganisatie met onverkochte producten blijft zitten. Onverkocht betekent verlies en dat kan nooit de bedoeling zijn. Daarom wordt er alles aan gedaan om toch die onverkochte producten te verkopen. Dat kan alleen tegen een fors lagere prijs. Zo krijgt een organisatie toch geld binnen en het verlies zal minder zijn. De meeste lastminute reizen worden aangeboden in het najaar. Maar ook in het voorjaar zijn er al lastminute reizen.

Zijn er nog meer voordelen?

Ja, er zijn nog meer voordelen buiten de lage prijs.
-Wil je naar een warm land toe maar je houdt niet van extreem hoge temperaturen, dan is een lastminute ideaal voor jou. In het voor- en najaar is het weer aangenamer.
-Hou je niet van drukte en wil je een ruime plaats op een strand? Ook dan is een lastminute voor jou uitermate geschikt.
-Hou je van de natuur, dan moet je eigenlijk in het voorjaar gaan. Dan is er voor jou veel te genieten. In het najaar is de natuur in een warm land al vaak verdord door de hitte en niet meer zo mooi.
-Wil je op je gemak musea en andere bezienswaardigheden gaan bekijken zonder in de rij hoeven te staan, dan is het voor- en naseizoen een prima tijd.

En zijn er ook nadelen aan een lastminute?

Ja, er kleven ook nadelen aan.
-Je bent jong. Je houdt van overvolle stranden. Je houdt van de hitte in het hoogseizoen. Je wilt graag gezien worden in het uitgaansleven. Dan is een lastminute minder geschikt voor je. Vooral wat het uitgaansleven betreft kan het volgende voorkomen. In het voorjaar zijn er gelegenheden nog gesloten omdat het nog niet druk is. In het najaar kan dit ook gebeuren omdat de meeste toeristen al weer weg zijn.
-Het aanbod is beperkt. Jouw favoriete bestemming is er misschien niet als lastminute. Of je blijft thuis of je kiest een andere bestemming.

Lastminute reizen naar Florence

Een lastminute met de auto. Dat houdt op de eerste plaats in dat je daar niks met het openbaar vervoer hebt te maken. Met de auto heb je bovendien vrijheid. Je hebt alles in eigen hand en dat is wel zo prettig. Er zijn reisorganisaties die je willen helpen om van je autoreis een succes te maken. Zo heb je www.kras.nl. Een andere organisatie die je met alles helpt is www.arke.nl.

Een lastminute met de trein. Op deze manier ben je lekker snel in Florence. Er zijn diverse opstapplaatsen in ons land. Geen hinder van ander verkeer en je bent binnen één dag op je bestemming. Interesse…ga dan snel naar reisaanbieder www.gasamen.nl.

Een lastminute met de bus. Een reis met alleen maar voordelen. Fijn zitten, kopje koffie, krantje lezen, een praatje maken. Zo kom je opmerkelijk fris aan in Florence. Daarom zijn er genoeg reisaanbieders die naast je staan met deskundige hulp. Bijvoorbeeld www.dejongintra.nl. Maar ook www.vertrekpunt.nl is er voor jou. Daarnaast is er ook nog www.kras.nl. En niet te vergeten natuurlijk www.gasamen.nl.

Een lastminute met het vliegtuig. Supersnel vanuit onze hoofdstad naar de culturele stad in Italië, Florence. Binnen één uur! Ook hier zijn reisaanbieders aanwezig. Onder andere www.cheaptickets.nl. Ook www.ebookers.nl en www.wtc.nl willen je graag van deskundige hulp voorzien.

Je hebt interesse in een lastminute reis. Hoe kom je nu aan aanbiedingen?

Het eerste wat je moet doen is op de websites gaan kijken van reisaanbieders. Daarnaast moet je eens in de grote dagbladen kijken. Veel organisaties zetten daar hun lastminute aanbiedingen in. Ook hoor je met regelmaat hun aanbiedingen op de radio en zie je deze op de televisie.

Reserveren

Ga voor een totaal overzicht naar de pagina `reisorganisaties`. Alle mogelijkheden kun je dan zien en je krijgt alle informatie die je nodig hebt. Zeker doen hoor! En daarna een heerlijke vakantie in Florence toegewenst.

Toon op kaart
Toon als lijst