Vakantie Florence

(72)
Sorteer op:
 • Best beoordeeld
 • Sterren
 • Prijs

Corona D italia

Hotel Corona d’Italia is gevestigd in een vroeg 19e eeuws palazzo en ligt in het hart van het historische centrum van Florence. Vanuit het hotel kunt u snel en ...

Vanaf € 303,- Vlucht + Hotel

Alleen hotel vanaf € 68,-

Meer info

Hotel Balestri

Hier maakte vier generaties het comfortabele hotel tot een begrip in Florence. “Ah… la Balestri!” Florentijnen slaan hun ogen ten hemel. Ja, als je bij La Famiglia Balestri verblijft, dan ontbreekt het je aan niets. Ligging: uitstekende ligging aan het Piazza Mentana direct aan de rivier de Arno. Op 5 minuten ...

Vanaf € 79,- Alleen hotel

Auto Park Hotel

Hotel Auto Park opende zijn deuren in 1971. Dit hotel heeft honderddertien kamers, een grootse eigen tuin van maar liefst 10.000 m2, en parkeergelegenheid voor ongeveer entachtig auto's (kostenloos voor onze bezoekers).

Vanaf € 45,- Alleen hotel
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 22
 • 23
 • 24
 • »

Meer over Vakantie Florence

Je moet in je leven Florence hebben bezocht. De stad staat namelijk bekend als de bakermat van de Renaissance. En daarvan is nog heel veel te zien en daarom gaan er veel toeristen heen. Maar de stad heeft nog veel meer te bieden. Bijvoorbeeld de vele bruggen over rivier de Arno die door de stad stroomt. Ook wat het weer betreft is Florence bijzonder aangenaam. In de zomer kan het wel aardig warm worden. Ga je in de winter, dan kan het best wel koud zijn. Natuurlijk kun je het hele jaar door de stad bezoeken maar mei en juni zijn de beste maanden. Ook september en oktober zijn niet verkeerd alleen is de natuur dan niet meer op zijn mooist.
Florence staat ook bekend als een gezellige stad. Dat komt tot uiting in de vele cafeetjes en de vele terrasjes. Wil je uitgebreid shoppen, dan moet je ook zeker in Florence zijn. Wil je het uitgaansleven beleven, ook dan is de stad jouw stad. Florence heeft echt alles in huis voor elk type toerist want de stad is helemaal compleet. Je kunt op verschillende manieren naar de stad gaan. Met de bus, met je auto, met de trein en ook nog eens met het vliegtuig. Hotels zijn er genoeg, en dat kun je allemaal laten regelen door diverse reisaanbieders. Ga maar eens rustig kijken op http://stedentrip.com/reisorganisaties-florence. Je bent enthousiast geworden en je gaat liever nog vandaag dan morgen. Ga dan snel boeken via http://stedentrip.com/stedentrip-florence.

Busreis

Je kunt onderweg volop genieten van de prachtige natuur. En dat komt omdat je zelf niet hoeft te rijden. Daarnaast ben je met een klein groepje mensen die allemaal interesse hebben in Florence. In de stad aangekomen ga je op zoek naar een hotel. Jouw vakantie, jouw ontdekkingsreis gaat beginnen. Een prima keuze hoor, zo`n busreis. Daarom zijn er reisaanbieders die je graag van dienst zijn. Wat te denken van bijvoorbeeld www.effeweg.nl. Ook www.gasamen.nl staat voor je klaar om je helemaal van dienst te zijn. Dat geldt natuurlijk ook voor www.vannoodreizen.nl.

Autoreis

Je kunt kiezen uit de snelste route en uit een route binnendoor. Want die keuze heb je als je met eigen vervoer gaat. De eerste route betekent dat je snel in Florence bent. De tweede staat garant voor onderweg prachtige landschappen, schilderachtige dorpjes en nog veel meer. Wil je daar nóg meer van genieten, dan zet je je auto aan de kant en neem je foto`s. Optimale vrijheid is het sleutelwoord met eigen vervoer.

Treinreis

Een treinreis gaat snel. En onderweg kun je uit het raam kijken naar het wisselende landschap. Heb je trek of dorst…je hoeft alleen maar naar de restauratiewagon te gaan. Ondertussen gaat de trein alsmaar door en door. En dan komt Florence al in zicht. Daar aangekomen boek je een hotel en jouw vakantie gaat nu écht beginnen. Om inlichtingen over deze treinreis te krijgen moet je naar de website gaan van NSHispeed.

Vliegreis

De vliegtijd is erg kort. Binnen twee uur ben je al in Florence. En met een vliegtuig reizen geeft toch wel een extra dimensie. In Florence neem je een taxi die je midden in het centrum afzet. Een hotel is dan snel geboekt want er zijn er genoeg. En natuurlijk staan er reisorganisaties voor je klaar. En reisaanbieder is www.cheaptickets.nl. Ook www.wtc.nl wil je graag steunen en dat is ook van toepassing bij www.ebookers.nl.

Combinatie busreis met een hotel

Een hele populaire combinatie! Een verzorgde busreis met een gereserveerd hotel. Eén prijs inclusief excursies. Je hotelkamerdeur staat al open. Deze combinatie is te boeken bij http://www.gasamen.nl.

Combinatie autoreis met een hotel

Een goed gevoel hoor dat je hotel al is geboekt. Dat scheelt best wel tijd en die tijd kun je wel beter voor andere dingen gebruiken. Omdat je over eigen vervoer beschikt, heb je niks te maken met het vervoer in Florence. Met je auto kun je ook eens een dagtochtje gaan maken. Natuurlijk wil je alles piekfijn hebben geregeld. Dat kun je overlaten aan www.www.kras.nl en aan www.dejongintra.nl. Er zijn nog meer aanbieders dus ga maar eens kijken op stedentrip.com/hotels-florence.

Combinatie treinreis met een hotel

Snel en voordelig naar Florence én ook nog eens een hotel die de deur voor je opendoet. Een voortreffelijke combinatie en die kun je boeken via http://www.gasamen.nl.

Combinatie vliegreis met een hotel

Spannend, ontspannend, snel, veilig en comfortabel. Dat is een vliegreis vanaf Amsterdam naar Florence. Op het vliegveld pak je een taxi en binnen een half uurtje zit je aan de bar van je geboekte hotel. Een perfecte combinatie hoor.

Toon op kaart
Toon als lijst