Vliegticket Florence

(1)
Sorteer op:
  • Best beoordeeld
  • Sterren
  • Prijs

Corona D italia

Hotel Corona d’Italia is gevestigd in een vroeg 19e eeuws palazzo en ligt in het hart van het historische centrum van Florence. Vanuit het hotel kunt u snel en ...

Vanaf € 303,- Vlucht + Hotel

Alleen hotel vanaf € 68,-

Meer info
  • 1

Meer over Vliegticket Florence

Vliegen is nog altijd de meest comfortabele maar ook de meest veilige manier van transport. En vliegen hééft ook iets. Je krijgt op het vliegveld al het ultieme vakantiegevoel. En vliegtuigen kijken blijft altijd leuk. Je komt al snel onder de indruk wanneer je zo`n grote vogel de lucht in ziet gaan, verbazingwekkend hoor, en spannend! De tijden en prijzen die genoemd worden kunnen variëren. De prijs kan per seizoen verschillen en de vliegtijden kunnen veranderen alleen al door de zomer- of wintertijd. Daarom kunnen aan beiden geen enkele rechten worden ontleend.

www.cheaptickets.nl
heeft een retourvlucht vanuit de Nederlandse hoofdstad naar Florence. Je vliegt met Meridiana. Het betreft hier een rechtstreekse vlucht. Vertrek om 19:45 uur en de aankomst is gepland om 21:35 uur. Prijs van deze vlucht ligt rond de 235 euro per persoon.

Ook via www.cheaptickets.nl te regelen is een vlucht vanaf Amsterdam via Zürich naar het Italiaanse Florence. Vertrek om 14:55 uur. In Zwitserland om 16:20 uur. Je hebt een dik uur om je te vermaken want om 17:45 uur verlaat je alweer Zwitsers grondgebied. Naar Florence is een klein stukje want je bent daar dan al om 19:00 uur. Uiteraard betreft het een retourvlucht per persoon. Het prijskaartje vertelt dat het hele vlieggebeuren rondom de 325 euro ligt. Je vliegt met Swiss.

Je kunt naar Florence maar dan via München. Je vliegt natuurlijk met Lufthansa vanuit Amsterdam. Vroeg in de ochtend, om 07:10 uur verlaat je de hoofdstad. De Duitsers staan je op te wachten om 08:35 uur. Ruim de tijd om eerst eens stevig te ontbijten want je verlaat Duitsland om 10:55 uur. Florence voor jou op de knieën om 12:30 uur. Per persoon en retour en voor de prijs van ongeveer 430 euro. Heb je belang voor deze vliegtrip, dan meteen naar www.cheaptickets.nl

Dezelfde reis dus met de Lufthansa maar dan via Frankfurt. Vertrek om 13:25 uur. In Frankfurt om 14:35 uur. Even lunchen en dan weer aan boord want het vliegtuig gaat weg om 17:05 uur. In Bella Italia, in Florence om 18:30 uur. Leuk hoor deze vlucht. Op retourbasis, per persoon en de prijs ligt ook rond de 430 euro. Boeken doe je uiteraard via www.cheaptickets.nl

Natuurlijk wil Alitalia ook naar het mooie Florence vliegen met jou vanaf Amsterdam. Dan kan. Je kunt deze reis dan boeken via www.vliegwinkel.nl. Je gaat dan wel via Rome dus wel leuk hoor! In de middag start je om 12:25 uur. In Rome om 14:40 uur. Je hebt dan best wel de tijd om Rome te bezoeken want om 17:30 uur vertrek je pas weer. In de kunststad Florence om 18:30 uur. Een fijne retourvlucht die per persoon rond de 360 euro gaat kosten.

Onze KLM knalt je in één streep naar Florence. Ook via www.vliegwinkel.nl. Vertrek is gepland om 10:20 uur. Aankomst is bijna twee uur later, om precies te zijn om 12:10 uur. Je bent dan in Florence. Deze vlucht is op retourbasis en je betaalt er ongeveer 375 euro voor.

Air France wordt jouw vliegvriend wat betreft de vlucht vanuit Amsterdam via Parijs naar Florence. Een retourvlucht. Je gaat weg vanaf Schiphol om 11:05 uur. Aankomst op Charles de Gaulle om 12:20 uur. Eventjes wat eten en drinken want om 13:05 uur verlaat je alweer Frankrijk. Er wordt koers gezet naar Florence waar je wordt verwelkomd om precies 15:00 uur. Per persoon kost deze mooie vliegticket je ongeveer 420 euro. Ook dit ticket is te bestellen via www.vliegwinkel.nl.

Austrian Airlines maakt het wel héél spannend hoor! Je gaat namelijk via Wenen. En dat is ook zo`n romantische stad. Dag Amsterdam om 16:50 uur. De Weense wals om 18:45 uur. Moe maar voldaan dus dan maar weer snel aan boord want om 20:10 uur ga je richting Italië. Aankomst in de mooie kunstzinnige stad om 22:10 uur. Per persoon deze retourvlucht voor de prijs van rond de 960 euro. Reserveren via de bekende www.vliegwinkel.nl.

Toon op kaart
Toon als lijst