Reisgidsen Florence

Meer over Reisgidsen Florence

Een reisgids is niet zomaar een boekje. Nee, een reisgids maakt je al aardig wegwijs voordat je vertrekt naar deze geweldige, mooie én interessante stad. Maar een goede reisgids moet ook zinvol zijn tijdens je verblijf. Heb je iets, wil je iets weten of heb je échte informatie nodig, dan zal een goede reisgids je helpen. Een willekeurige greep. De genoemde prijzen zijn altijd onder voorbehoud. Er kunnen nooit enige rechten aan worden ontleend.

Van Blue Guides is in het Engels deze topper. Deze gids neemt je mee naar de belangrijkste musea maar ook de meest interessante opgravingen. Met veel foto`s die je meenemen door de kunst en cultuur van deze stad. Rond de 33 euro kost deze reisgids die maar liefst bijna 750 bladzijden bevat. Natuurlijk geïnteresseerd dus snel bestellen via www.dezwerver.nl

In het Nederlands, van Capitool deze schitterende reisgids die je absoluut in je bezit moet hebben. Met deze reisgids kun jij je weg wel vinden in Florence. Prachtige foto`s en kaarten en klasse-beschrijvingen maken deze gids méér dan compleet! Rond de 26 euro heb je deze ruim 310 bladzijden tellende gids in handen. En natuurlijk via www.dezwerver.nl

Bijna 100 bladzijden biedt Marco Polo je aan. Overzichtelijke en nuttige informatie geven je een eerste prima indruk over de stad. En dat voor nog geen 8 euro. Doen hoor maar dan wel via www.dezwerver.nl

Weer de diegene die de Engelse taal beheerst. Van Lonely Planet. Bijna 200 pagina`s nemen je mee op ontdekkingsreis op vele gebieden in Florence. En dat voor nog geen 12 euro. Bijna te geef! Bestellen natuurlijk via www.dezwerver.nl.

Van uitgeverij Atheaneum-Polak is deze reisgids. Behandelt niet alleen de bekende feiten en plekjes maar ook de minder of helemaal onbekende feiten en plekjes in de stad. In 500 bladzijden wordt alles duidelijk en dat voor slechts 24 euro. Meer dan de moeite waard dus vlug naar www.dezwerver.nl.

Weer zo`n superreisgids in het Engels. Van Rough Guide! In deze gids staat alles wat jij wilt weten over de stad. Dan is ongeveer 21 euro natuurlijk niet veel geld. De gids heeft bijna 375 bladzijden, niet niks dus! Voordat je vertrekt naar Florence moet je eerst maar eens dit boek bestellen via www.dezwerver.nl en dan maar lekker rustig doorlezen.

Over Florence maar ook over Toscane gaat deze sublieme reisgids. Te bestellen via www.bol.com. De uitgever is Unieboek. Bijna 340 bladzijden nemen je mee over alles wat met de geografie heeft te maken. Verdraaid interessant dus. Prijs is rond de 26 euro dus…

De ANWB is er altijd bij. Een gids met twaalf hoogtepunten en je kunt deze niet missen. Toch nog wel 120 bladzijden en dat voor nog geen 8 euro. Vlug bestellen hoor via www.bol.com.

Een echte eerlijke gids die je meeneemt naar het allerbeste van Florence. Er staan ook vele tips. Daarom maar liefst 200 pagina`s voor de eigenlijk te lage prijs van rond de 15 euro. Zeker deze reisgids meenemen naar Italië. Van Kosmos Uitgevers. Maar dan moet je het eerst bestellen via www.bol.com. Een verstandige keuze!

Ook van Kosmos Uitegevers deze reisgids naar Florence en Toscane. Je vindt hierin autotochten en wandelingen. Verder nog uitgebreide beschrijvingen van beide plaatsen, veel én goede informatie en de prachtigste kleurenfoto`s. Ook het heden komt aan bod, de geschiedenis en de cultuur. Wat een reisgids zeg! En wel eventjes 335 pagina`s. En de prijs valt beslist mee, nog geen 24 euro. Echt bestellen hoor via www.bol.com.

Van Centrale Uitgeverij Deltas is een reisgids voor de echte kunstliefhebber wat Florence betreft. Schitterende reisgids voor nog geen 10 euro! En 120 bladzijden. Bestellen doe je daarom heel eenvoudig via www.bol.com.